icon

Aké kúsky by mali byť v šatníku?

20. nov 2024

Ahojte. Vedeli by ste mi podriadiť aké kusky mať v šatníku aby ste ich vedeli stále kombinovať? Stále si nemám čo obliecť a mám plné 4 skrine. Som z toho už zúfalá

Strana
z2
marcellka32
20. nov 2024

Kapsulovy šatník, 3-4 farby a ich odtiene, ja mám biela/šedá/béžová+doplním kabelku/topánky výraznej farby

oceanahory
20. nov 2024

Za mna plati jedno, nech je vacsina oblecenia jednofarebna a nech su to hlavne basic veci...ostatne nakombinujes.

kavasmliekom
20. nov 2024

Ja nosím len legíny alebo jeginsy, neznášam rifle ani sukne.
Mam modré, svetlo modré, sivé, čierne, hnedé.
Jednofarebné tričká s krátkym rukávom, s dlhým rukávom, rolaky, blúzky jednoduché. 2 saká, jedno čierne, jedno kárované, svetre tiež nemám rada 😄
Mam aj mikiny, ale tie nosím na šport.
Na jar jeseň nosím riflovku, koženky, alebo sako. V zime bundu. Mam čiernu, modrú, bielu a jeden klasický čierny kabát.
Lodičky, čižmy. Žiadne bagandže. V lete sandále, alebo tenisky.

marcellka32
20. nov 2024

https://www.fashionspy.sk/blogy/776/moj-jesenny...

Studuj a vyskladaj si podľa toho, čo rada nosis

klotildabazarik
20. nov 2024

Tazko radit, podla mna by si sa mala hlavne citit dobre v oblečení a mala by byt aj vhodne na danu príležitosť, cize neviem aky si typ, kde pracujes a tak

autor
20. nov 2024

@klotildabazarik ako myslíš typ? Mám 100% home office v it firme

klotildabazarik
20. nov 2024

No tak potom ked nechodis do prace tak toho moc nepotrebujes ci plánujes zacat chodit do prace?

autor
20. nov 2024

@klotildabazarik nie 😄 do firmy chodiť nemusím. Môj deň je skôr taký, že idem ráno do fitka, so psom, nakúpiť si ma deň jedlo, navarit, trochu porobiť práce, zasa von a nejaké večere, party atd.

klotildabazarik
20. nov 2024

No tak tebe staci kludne len cvicebny ubor a potom nejeke party saty ak si satovy typ😂 predpokldam ze byvas na sk ci? 😂😂

autor
20. nov 2024

@klotildabazarik nie nebyvam na sk. Šaty vôbec nenosím

klotildabazarik
20. nov 2024

To si mala hned napisat ze nebyvas na sk tym padom cela moja rada je nanic😂kde byvas

mirage
20. nov 2024

@kavasmliekom tak na kvalitny satnik jej radit leginy.. ved to je na sport a na doma oblecenie.

kavasmliekom
20. nov 2024

@mirage ja nepíšem, že musí kúpiť legíny, ale ze ja nosím lrginy. A nepíše o kvalitných kúskoch. 🙂

lucia13022023
20. nov 2024

Kapsulovy šatník. Na pintereste je toho mraky.

autor
20. nov 2024

@klotildabazarik prečo by mala byt nanič?

autor
20. nov 2024

@mirage legíny nosím len do posilňovne a max na beh

autor
20. nov 2024

@lucia13022023 ďakujem určite mrknem

domiklik
20. nov 2024

Biela košeľa
Sako
Basic tričko jednofarebne/pruzky
Kabat/plast
Jeansy
Business nohavice / nohavicovy kostym
Kvalitný opasok čierny, hnedy
Členkove čižmy, lodičky telové, čierne
Kabelka, rukavice, satka
Vlneny sveter/rolak
Sukňa s vysokým pasom
Nejaké saty

biba_18
20. nov 2024

kapsulový šatník určite nie je pre každého…

autor
20. nov 2024

@biba_18 môžem sa spýtať prečo?

biba_18
20. nov 2024

lebo niekto nevie nosiť dookola tú istú farbu a rovnaký typ oblečenia …

mirage
20. nov 2024

ano, aj podla mna tam patria.

autor
20. nov 2024

@biba_18 mne by to neprekážalo

biba_18
20. nov 2024

tak potom smelo do toho!

martinadomianova
21. nov 2024

Ja som mala tiež milión vecí. A potom som sa rozhodla väčšinu darovať. Takže mi zostalo len “gro”. Takže kombinujem zo zvyšku (tričká, rifle, mikiny, tepláky,..).

kathhii
21. nov 2024

Otázkou je, z akého dôvodu si nemáš čo obliecť? Skús si spraviť analýzu. Či ti spolu neladia jednotlivé kúsky farbou, alebo sú štýlovo rôznorodé, alebo sú všetky príliš farebné, vzorované a keď ich dáš dokopy tak sa spolu pobijú?
Ja mám doma 1 skriňu plnú vecí a viem si s nich vyskladať čo potrebujem. Mám dosť basic kúskov aj v neutraloch aj vo farbách. Plus zopár zaujímavých kúskov ako sú saká, svetre, hoci aj tričko zaujímavé, kabelka... A kopec bižutérie. Samozrejme na každú príležitosť. Čiže na oslavu, divadlo to mám šaty . Na cvičenie mám športové oblečenie, napríklad legíny. A na bežný deň nosím ležérnejšie oblečenie.Ale mám aj také elegantnejšie keď potrebujem ísť vybavovať, alebo to divadlo, besiedky v škole, rodičovské a pod.
Každý má trochu iný životný štýl a to odzrkadľuje aj to, čo potrebuješ mať v šatníku, čiže nejaká úradníčka môže preferovat elegantný šatník a napríklad zdravotná sestra ktorá chodí do práce pešo bude mať viac športový šatník 😀

biba_18
21. nov 2024

@kathhii alebo sa jednoducho nevie rozhodnúť lebo je to typ človeka, že čím viac možností tým väčšia dilema ...

kathhii
21. nov 2024

@biba_18 to som bola aj ja. Absolvovala som kurzy a naučila som sa o sebe veľa vecí a jedným z nich bol aké štýly preferujem ako osoba ( čo sa mi páči a prečo) a potom som to implementovala do svojho šatníka tak aby sa to hodilo k môjmu životnému štýlu. Už mám jasno aj aké farby chcem do šatníka. A tým pádom viem aj to čo potrebujem dokúpiť.

biba_18
21. nov 2024

@kathhii ja mám v skrini vsetko čo si človek vie predstaviť- ale ja nepotrebujem zisťovať aký mám štýl - ja som každý deň iná žena 😂

kathhii
21. nov 2024

@biba_18 ty asi nebudeš mať problém že si "nemáš čo obliecť "😀

Strana
z2