icon

Aké letné šaty pre postavu jablko?

25. jún 2025

Dobrý deň, viete mi poradiť, aké šaty sa hodia na postavu jablko? Teda veľké brucho. Všade čítam že áčkové ale ja sa v nich cítim ako tehotná. Cvičím a snažím sa schudnúť, ale tak nebudem štíhla tak skoro, a hlavne to brucho ma trápi. Ďakujem za každú radu

jana_eyre_2
25. jún 2025

Mne sa páčia zavinovacie, také zakrývajú partie ktoré sú väčšie a zvýraznia boky, takže upravia postavu.. ja mám tiež väčšie brucho, síce nemám postavu jablko, lebo mám aj boky, ale takéto zakrývajú podľa mňa to čo nemá byť vidno..

(Hlavne sa mi nepáčia čo som si všimla v poslednom čase že ženy nosia také na ramienka celorozsirene volanikove, vyzerá to ako torta, ale teraz je to asi moderné)

terezka1947
25. jún 2025

No môžu byť do áčka....ale strihnuté tesne pod prsiami a až odtiaľ zácina ackovy strih.

majamat
25. jún 2025

ja nosim aj taketo, mam take oranzove z Bonprixu, podobne zelene, cervene a ciernobiele z Tesca https://www.bonprix.sk/siroke-maxi-saty/p-26154...

majamat
25. jún 2025

este mam aj take do acka, ale od vrchu, len mierne rozsirene od cinanoov, potom mam od cinanov sadty, ktore sa oblasti bokov, brucha trosku rozsiruju, ale nasledne sa akoby zuzuju,c i vyrovnavaju, cize nei su vyslovene do Acka. a mam z HM aj take rovne, satenove, lahucke, tie milujem.

sense
25. jún 2025

Ja mám rada takéto voľné...

sense
25. jún 2025

Alebo rozšírené od pŕs dolu

cukroska
25. jún 2025

Na veľké brucho nepomôže nič. Ak je naozaj veľké. Ake najlepšie Ačkové srtihy keď už..

lenush9
25. jún 2025

Zavinovacie a koselove saty. Mam pocit ze siroke volne saty este cloveka zvacsuju.

arianna25
27. jún 2025
@lenush9

Zavinovacie a koselove saty. Mam pocit ze siroke volne saty este cloveka zvacsuju.

@lenush9 tie bodkované sú krásne