Aké nohavice sú vhodné pre nízku postavu?
Ahojte aké nohavice nosíte? Mám výšku 156cm, 42kg.. a nosím len úzke rifle.. mám pocit, že je to stále isté. Iné som ani neskúšala.. chcelo by to zmenu :D ďakujem
nosím úzke, zvonové, široké a veľa nosím šaty sukne...treba ísť do obchodu napr zara, reserved, mohito a skúšať strihy v čom sa cítiš najlepšie....som postava XL a snažím sa nosiť nohavice čo mi sedia, nepreteká brucho a boky, také aby som nemala nikdy nič zarezané. takže s tvojou postavou určite zoženieš nohavice čo ti sadnú - sú aj skrátené a pod....
Treba ist do obchodu. Inak nenastane zmena. Ja mam mom jeans zo zary ale najlepsie mi sedia z tesca, uz ich mam 3rokom a su perfektne. Ale mam aj obtiahnute z cross jeans. Treba skusat strihy.
Veď si daj legínky a sukničku či šatky, alebo predĺženu mikinu. Aj nohavice sú rôznych strihov, čo pekne ukážu aj na nižšej postave. Choď do obchodíkov, vyskúšaj viac variácií a kúp to, v čom sa budeš cítiť dobre.
Urcite nie zvonove,a nie bedrove rifle,este viac ti to skrati nohy a to urcite nechces ☺️..skus nohavice,sukne,miniskukne,rifle,leginy no len s vysokym sedom-pasom..nech ti to predlzi nohy..,kedze podla uvedenej vahy si stihla,mozes si dovolit vsetko,a ked chces posobit vyssie.resp.mat dlhe nohy..tak len s vysokym pasom🍀🙂