Aké oblečenie na svadbu na úrade?
Čo myslíte? Môžu byť takéto šaty na svadbu Na úrade?

Za mňa áno, na fotke sú pekné.
Ale je otázne, akej kvality budú v skutočnosti a či nebudú skôr ako nočná košeľa.
Obleč si čo chceš. Kľudne aj svadobnú robu. Je to len na tebe. Ja budem mať klasické svadobné šaty. Bez toho si ani tu svadbu na úrade neviem predstaviť. Ale to som ja.
Zrovna v pyžame by som nechcela ísť,ale zase ani klasické svadobné nechcem.
Moja kamaratka mala svadbu na urade len s 2 svedkami a mala oblecene obycajne letne saty, co bezne nosila a jej muz mal rifle a tricko.
Kludne si oblec, co sa Ti paci. Ak mas klasika svadbu, tak aj svadobne alebo spolocenske.
Ako som už spominala. Je to na tebe co si oblečieš. Kľudne aj tieto šaty co sú na obrázku.
Hlavne, aby si sa ty v nich cítila dobre. Mňa to čaká za 3,5 týždňa.
Tak chceme to bez formalit len svedkovia, rodičia a súrodenci... a naše deti.
Za mňa áno, na fotke sú pekné.
Ale je otázne, akej kvality budú v skutočnosti a či nebudú skôr ako nočná košeľa.
@lilianka28 Čakám na ich doručenie.Ak by mi nesadli alebo sa nepáčili môžem ich vrátiť poprípade vymeniť za iné.
Hoc co si môžeš obliecť teda snáď okrem neoprenu alebo bikin 😃
Hoc co si môžeš obliecť teda snáď okrem neoprenu alebo bikin 😃
@darkarinka by bola sranda 😁😁😁🤣
na urade mozes mat oblecene co len chces...
na úrade môžeš mať, ale mne to pripomína záclonu 🙂
na úrade môžeš mať, ale mne to pripomína záclonu 🙂
@maranco 🤔🫣 snáď na živo tak vyzerať nebudú..
uplne kludne , a prečo nie,,, nie je povinna svadobna roba aj ked zase som videla aj pri svedkoch že šaty ako boli riadne,inak niektore modely svadobne si aj za 80€ vieš požičať
uplne kludne , a prečo nie,,, nie je povinna svadobna roba aj ked zase som videla aj pri svedkoch že šaty ako boli riadne,inak niektore modely svadobne si aj za 80€ vieš požičať
@sara07 práveže nechcem svadobné šaty
Príde mi to zbytočné keď to bude bez ceremónii...chcem len dáke šaty.
maju také aj slavnostnejšie jednoduche a pekné
Je úplne jedno, len si podpíšete papier a hotovo. Vy už máte deti, iba rodičia tam budú a súrodenci, takže to nebude taká klasická svadba, iba formalita
Na obrade sa vyžaduje čisté a dôstojné oblečenie, takže pekné šaty a sú ok. Ak ich vynosís aj inokedy, ešte lepšie.
Je úplne jedno, len si podpíšete papier a hotovo. Vy už máte deti, iba rodičia tam budú a súrodenci, takže to nebude taká klasická svadba, iba formalita
@sisska96 áno tak ako píšeš
Takže úplne stačí nejaké jednoduchú svetlé šaty a hotovo
Svetlý pekný kostým alebo jednoduché šaty by som zvolila, tie šaty sú fajn..treba vyskúšať ako sedia
Krásne

Na úrad si mozes aj pyzamo obliect :D inak, videla som babu co si obliekla bielu teplakovku taku elegantnejsiu🤣