Ake oblečenie neznášate?
Aky typ/ resp oblecko neznasate?:D ja plisovy material, nemozem si pomoct, ked to vidim,az ma striasa a potom oblecko z polyesteru, kde sa clovek spoti a smrdi ako tchor.
Menchestráky 🤣 brr
Legíny. Osobne to považujem za vrchol nevkusu, keď to dospelá žena natiahnie na seba. Výnimku má šport.
Tiez manchestraky a vesty neznasam, nevidim v tom kuse oblecenia pointu 😃
Overaly
Sukne a vysoké podpatky
co nosia druhy mi je uplne ale ze uplne jedno ... nastastie nezijem na sk a tu nik nic neriesi ... ale ak by si zmenila otazku aky druh oblecenia neznasam na sebe - leginy ci ine obtiahnute veci .. od porodu nic obtiahnute neznesiem .. podprsenku tiez nosim minimalne ... nikdy by som si neobliekla oversize veci -kedze som malicka a vyzeram v tom jak trpazlik ... a cokolvek co na dotyk je brrrr
Ja sukne a šaty, úplne sa cítim jak panenka mária keď to mám oblečene
tepláky na bežné nosenie, všetky tie umelé materiály . polyester, umeliny, tenisky na podpätku - kto toto vymyslel, otras
Žiadny len niektoré kusy odevu nechápem. Napríklad človek napchatý do menšej veľkosti bez ohľadu na kilá len aby nemusel väčšie kúpiť.
Myslis ake oblecenie neznasam na sebe alebo ake oblecenie neznasam na ostatnych?
Na sebe nosim len to, co znasam a na druhych mi je to jedno.
Lan a kusave svetre
Ja zas nerada nohavice. Nemám na žiadne postavu, takže sa v nich necítim dobre😉
U mna vitaz -leginy. Samozrejne, vynimka sport.
Všetko s leopardím vzorom, všetky trblietka, obrovské nápisy “ značkových” vecí…To radšej nech potom ľudia chodia holí…
Myslis ake oblecenie neznasam na sebe alebo ake oblecenie neznasam na ostatnych?
Na sebe nosim len to, co znasam a na druhych mi je to jedno.
@janetinka27 myslim tak všeobecne,aj ma sebe J na inych :D
@procrastique presne to isté mám aj ja! 🤣
Lesklé legíny a a hlavne teraz v lete.
Uz sa to zlepsilo ale neznášala som silonky
Leginy a sukne po ci pod kolena jak stara tetka. Za mna bud kratucke alebo uz dlhe
opatky, tigrovane vzory, kostymy, potom take prilis zenske saty😀, take, ako tu dava 90 % zien 😀
velke vystrihy, no, je toho dost
Tak sa rozhodni či plisovú sukňu, alebo plyšový materiál. 🙂
@procrastique no tak dajak😀
si v tom pripdam tak falosne, alebo co, ako nie ja😀
plisovana sukna, plisovany material, plisovana latka... Nie plis
Silonky, tangace a podprsenky s kosticami a vypchavkami. Toto by som.si na seba nikdy nedala. Teda silonky pretrpim ale hned ako sa da ich vyzliekam a hadzem do kosa.
tak ale to nie je plisový materiál, ale štýl..
Rolaky. A smradlavy polyester

Plisovy?