icon

Ake oblečenie neznášate?

3. jún 2025

Aky typ/ resp oblecko neznasate?:D ja plisovy material, nemozem si pomoct, ked to vidim,az ma striasa a potom oblecko z polyesteru, kde sa clovek spoti a smrdi ako tchor.

kavasmliekom
3. jún 2025

Iných neriešim, ja osobne neznášam rifle, nohavice na gombíky. A všetko okolo krku, rolaky, tesné tričká s malým otvorom na krk. Proste všetko čo je pri krku. Mam pocit ze sa zadusím 🙈

zobaka
3. jún 2025
@kavasmliekom

Iných neriešim, ja osobne neznášam rifle, nohavice na gombíky. A všetko okolo krku, rolaky, tesné tričká s malým otvorom na krk. Proste všetko čo je pri krku. Mam pocit ze sa zadusím 🙈

@kavasmliekom haha ja mam uz nocnu moru ked nieco s malym otvorom cez hlavu pcham na seba, chyta ma klasutrofobia kym to zide na krk

cacianka
3. jún 2025

Vlnene svetre a podobný hryzavý materiál, polyester, a desaťrocia roláky - to ťahanie cez hlavu a elektrizovanie vlasov sa mi hnusilo, dusili má, tak ich od detstva neznášam, nekupujem, nenosím. Ani tesné výstrihy.

belllinka
3. jún 2025

Mam fobiu z gombikov, cize urcite nemam doma nic s gombikmi, brrr. Potom silonky a podpatky a vsetky “slusne” topanky.

lija22
3. jún 2025

az mi je uzko, ked vidim zenu v takychto sandaloch.Velmi neesteticke a akukolvek peknu nohu to zohyzdi. Na chlapoch mi to nevadi, tym ziadne sandale nepristanu ale daco nosit musia. Snad som sa nikoho nedotkla no

cimage
3. jún 2025

Zimna bunda do pol pasa. Nevadi mi to, len mi to nedava zmysel, ze ma dotycna osoba vonku brucho a krize.

luccija
3. jún 2025

Romantické blúzky s volanmi, cipkou, ženy oblečené ako chlap, polyester a legíny, gýčové vysoké krikľavé topanky

zuzitko74
3. jún 2025
@lija22

az mi je uzko, ked vidim zenu v takychto sandaloch.Velmi neesteticke a akukolvek peknu nohu to zohyzdi. Na chlapoch mi to nevadi, tym ziadne sandale nepristanu ale daco nosit musia. Snad som sa nikoho nedotkla no

@lija22 Mne sa viac páčia mužské nohy v sandáloch než ženské. Veľa žien má, žiaľ, veľmi zdeformované nohy z nevhodnej obuvi, mužské nohy sú krajšie.

selena_luna
3. jún 2025

Osobne nerozumiem vatovanym vestam. A sakam z teplakoviny.

lenka.25
3. jún 2025

Ja neznesiem mikinu bez zipsu . Mám pocit , že sa v nej udusim .

zobaka
3. jún 2025
@lija22

@lija22 a najma v meste, turisticke sandale sa ani mne nepacia na zenach, ale tieto konkretne ani na muzoch, posobia asexualne

anshelia
3. jún 2025

Na sebe neznášam rolák a mikinu bez zipsu. Na iných o dve čísla menšie tričká, blúzky kde ide odletieť gombík a tak isto o dve čísla menšie rifle a legíny na ženách s váhou 80+ 🤦🏼‍♀️😂😂

jaroe
3. jún 2025

Silonky, polyester, sukne a šaty v midi dĺžke ,zabky,

levantinka
3. jún 2025

Takto nech si kazdy nosi co chce, mne je to sedem. Ale ja osobne neznasam na sebe - cize nenosim nic umele.

kikulienkadd
3. jún 2025

Neznášam umelé materiály a nepohodlné spodné prádlo.

hopsas
3. jún 2025

Kombinácia legíny a crop top je za mňa úplne že zle.

rozkvet1
3. jún 2025

Nemam rada keď sa muž ci žena narvu do tých cyklistickych "leginok" a idú na korčule ci bicykel. Ako u ženy možno ešte ok... Dalej sa mi nepáčia šortky kde trčí pol zadku, legíny sa mi tiež nepáčia, príde mi že az príliš zvyraznuju všetko a hlavne camel toe coz je u mňa nevkus.

ninusa221
3. jún 2025

Tak ako sa dnes obliekajú pubertiaci. To je jeden otras, rozgajdané nohavice veľké mikiny, trička oči vygechlené ako kleopatra. To je pre mňa odraz totálneho nevkusu.

btus
4. jún 2025
@zobaka

taky ten divny dedinsky vintage styl co vidim niekedy v uliciach sukne volne do acka po clenky brr ak tomu este nejaky svetrik a la Anna zo zeleneho domu a mokasiny hrube

@zobaka ja ten vintage stýl volám "oblečenie deti kvetov". 🙂

malinovka333
4. jún 2025

Mne sa nepacia tigrove a hadie vzory.ale ak to niekto ma je to jeho vec.nestaram sa do toho co kto nosi.len niekedy sa zamyslim ci maju niektore doma zrkadlo ked si daju leginy a presvita im v nich cely zadok a tricko maju do pasa.ale neriesim to.

lusilla
4. jún 2025

Na sebe - zvieracie vzory, tangace, take tie "posrate" gate tie co maju dole patent a pudlo v strede nohy pri kolenach, kusave svetre take hunate teple, ja sa spotim len sa na to pozriem.

margotka17
4. jún 2025
@veklipo

Legíny. Osobne to považujem za vrchol nevkusu, keď to dospelá žena natiahnie na seba. Výnimku má šport.

@veklipo no včera som v meste videla pani v bezovych legínach a bezovom tričku. Zo zadu to vyzeralo, že sa pani ráno v zhone zabudla obliest 🫣

vlastakubi3
4. jún 2025

Nepáči sa mi dnešná móda, neviem keď vidím tie deti na škole tak nechápem ako si dievča s nadváhov oblečie tričko po pás alebo nad. A tie široké džíny sa mi tiež nepáčia. Ale niekomu zase sedia. Ja osobne som za obtiahnuté - asi som stará škola. A ešte nemám rada ponožky v sandáloch☹

autor
4. jún 2025
@rozkvet1

Nemam rada keď sa muž ci žena narvu do tých cyklistickych "leginok" a idú na korčule ci bicykel. Ako u ženy možno ešte ok... Dalej sa mi nepáčia šortky kde trčí pol zadku, legíny sa mi tiež nepáčia, príde mi že az príliš zvyraznuju všetko a hlavne camel toe coz je u mňa nevkus.

@rozkvet1 mne to pride tiez uz cez, do posilovne kde chodim, chodi cvicit jedna dievcina 35+ cca, bezove cyklo sortky, prv som myslela,zw je hola :D camel toe ti bije do oci ci chces ci nie, no neviem co vedie ludi k takemuto obleceniu, ci chodi cvicit alebo tam drazdit muzov.

nelka93
4. jún 2025

Nie že vyslovene neznášam, ale nerozumiem nosenie legin mimo športových aktivít, všetky zvieracie vzory, tepláky na mladých babach, keď ich nosia do školy a oversize oblečenie. A áno tiež nechápem ako si niekto môže dať na seba o číslo dva menšie oblecko a vyzerá v tom ako jaternica natlacena. Plnostihli ľudia by sa mali obliekať primerane svojej váhe.

saxana000
4. jún 2025

Slapky medzi prsty. Fuj

fadama
4. jún 2025
@kavasmliekom

@kavasmliekom ja presne tak isto 😂 ani šál za to nenosím 😃

adonish
4. jún 2025

Na sebe tricka/saty bez rukavov (absolutne nenosim) a balerínky 😂

mimikarol
4. jún 2025

Roztrhané rifle. Akože ja to nechápem že sa to tak uchytilo. Tepláková súprava a tá dnešná teenagerská móda, tie hnusné široké gate. Čím širšie tým lepšie.

nin12345
4. jún 2025

Ja keď na niekom vidím uggy tak normálne nechápem. Akože tie moonboots to ani nehovorím ale to ľudia až tak bežne nenosia. Ale uggy rozmocene na jeseň keď vidím to je absolútny vrchol nevkusu. Lepšie ozaj vyzerá moja babka v kapcoch. A potom keď vidím naozaj že tučnú ženu v croptope ako jej odtiaľ visia šunky. Jasné nech si každý nosí čo chce ale aj silné ženy sa vedia obliekať lichotivo a pekne ale toto im teda nepristane