Aké oblečenie si vybrať do fitka?
Žienky, aké nosíte oblečenie do fitka? Myslím tým aký typ (legíny, tepláky, topy, tielka, trička klasicke,…), z akého materiálu? Keď poradíte overenú značku za rozumnú cenu, budem rada 💙
Ja nedám dopustiť nad oysho alebo alo.
V zime si dám legíny, podprsenku a mikinu
V lete šortky a podprsenku, oversize tričko.
Nebbia, gymbeam, my protein. Klasika dlhe leginy a tričko v zime mikina
Kľudne postačí aj Decathlon
uplne v pohode staci decathlon. V zime dlhe alebo 3/4 leginy z funkcneho materialu (hladaj v oddeleni beh), sportovu podprsenku a volne funkcne tricko (rukav tiez zalezi od obdobia. Ak je chladnejsie tak mikina. Bud tenka bezna bavlnena alebo tenka fliska. Na leto tak isto funkcne kratase a tielko. Na znacke vobec nezalezi. Ak spravne cvicis prepotis vsetko. Tak ci tak sa po cviceni prezlecies. Ak robis kardio (na pase kracanie alebo beh) tak si skor zabezpec kvalitne topanky na behanie idealne s gelovou vlozkou aby ta nohy neboleli. Za rozmunu cenu decathlon a uplne v pohode predavaju aj v tchibo alebo lidl.
Za mna su najlepsie leginy Victoria´s Secret, lebo ten material je uplne iny. Dobre ma aj Oysho, mam aj zo Sisters label a tie su tiez fajn. Mam na leto aj na zimu, aj ked to nosim iba vnutri, necvicim v zime vonku.
Tricka mam Oysho, Craft. Nosim funkcne tricka urcene na cvicenie, nenosim obycajne bavlnene tricka. Aj ked niekto nosi. Mam aj taku jak mikinu, to mam od Esprit Sport a pride mi to OK.
Ja som videla nazivo aj Alo aj Lululemon, co su dost teraz preflaknute znacky medzi influencerkami, ale ja nie som ochotna davat za leginy 100-150 EUR, len preto, ze su to trendy znacky.
A ci sa oplati investovat do drahsieho oblecenia? Ak ho vyuzivas denne, tak ano. Ked niekto len zacina cvicit a nevie, ci pri tom vydrzi, tak za mna sa neoplati kupovat si drahe oblecenie. V Tchibo mas leginy za 20 EUR vo vypredaji a su uplne v pohode.
Ja si oblecenie zo Shein alebo Aliexpresu nekupujem, nakolko to neprechadza kontrolou v ramci EU a moze to obsahovat skodlive latky.
Vacsinou sety podprsenka+leginy/sortky. Mne sa osvedcila Nebbia a Gymshark.
To fakt ešte aj do obyčajného fitka sa ludia musia vyobliekat ako na nejaku výnimočnú udalosť do značkových veci? No moje nervy...... Hrúza 🤦🏼♀️
@bielasovicka Tiež mi to rozum neberie
@bielasovicka jasne, tam su ludia, co sa idu len pretrcat. Teda nie vsetci samozrejme. Teraz treba mat stylove, znackove, trendove podla niektorych. A to, co influencerky ukazuju. Preto su zenske ochotne davat stovky EUR za tie handry, cvicenie je druhorade. Ja som mala jednu kocku, co chodila som nou cvicit /nie do fitka, ina cvicenie/ a ona mala zakazdym ine oblecenie (2 x tyzdenne) lebo mala tych veci plne skrine, lebo bolo treba v prvom rade vyzerat. Aj taki su ludia.
@bielasovicka nejde vôbec o to čo to je za značku, ale o funkčnosť toho oblečenia 🙂
@muchotrafka298 presne to si aj ja myslím. Sa mi rozum zastaví
@bielasovicka ja mam napriklad tiez si myslim ze pekne a zladene oblecenie, ale nebolo drahe a nemam ho vela. Jediny taky "plezir" su leginy od Victoria´s Secret, lebo som ich chcela a boli vo velkej zlave. Nemam toho zas tonu, lebo aj to sa onosi a mam napriklad leginy od DKNY, z Halfprice za 25 EUR, ale to je taky hnusny hryzavy material, ze no len si to dam a uz diskomfort 😂 Primarne je pre mna, aby tie veci boli funkcne, urcene na cvicenie a aby to mne bolo pohodlne.
Myprotein
@muchotrafka298 tiež mám každý raz iné oblečenie - veď neperiem zakaždým keď sa vrátim z cvičenia…
@biba_18 ako jasne, ze mas toho viacej, ale mas napriklad 50 legin a 100 triciek ako mala ona? Ak ano, tak pardon, ja to pokladam za prehnane.
@muchotrafka298 tak 50 legin určite nie, ale zo 10 mám…
@biba_18 to je normalne mnozstvo, ja som myslela ze to mas tiez takto, ze toho strasne vela. Lebo jasne, kazdy poklada za "vela" nieco ine. Ale u nej mi to uz prislo prehnane.
No nedalo mi to za tu cenu a objednala som zo sheinu dve supravy 😁 som zvedava 🫣😄
@muchotrafka298 ja mám napr aj zo 30 setov 😄 a tričká a legíny mimo sety, takže ich mám ozaj dosť. Ale mávam dosť často 2 fázové tréningy a cvičím 6 dní v týždni 99% času aj 7. 😄
@ssimusska toto ja beriem, ale zas, bezny clovek necvici tolkoto. A tiez urcite poznas zeny,ktore sa chodia do fitka len pofotit v drahych outfitoch.

@mamalen väčšinou gym glamour, občas aj gym beam a nejaky sety zo sheinu a najviac asi sety z extreme hobby, pitbull.