Ahojte. Poradil by niekto, kto je alebo bol v Londyne? Deti idu na 6 dnovy vylet do Londyna a ja netusim ake oblecenie pobalit. Malo by tam byt 17 az 23 stupnov len je to pri mori. Dakujem.
Vzhľadom na moje hygienické návyky a z prihliadnutím na to že je to dieťa( na oblečenie si nejak extra pozor nedávajú a ľahko sa zašpinia)asi takto......10x ponožky 10x trenky alebo nohavičky,10 tričiek,6 nohavíc,5 mikina/trigovica, 2-3 pyžamo , (neviem si predstaviť byť šesť nocí v jednom pyžame)náhradná obuv,prezývky,náhradná bunda. Vždy balím deti tak aby mali jednu ,,súpravu " oblečenia na deň,+niečo navyše v prípade potreby prezliecť sa(zašpinenie a tak).
@surriana Aj aj rak budú spať v jednom a polovicu veci donesú nepouzitych.Teda väčšina.
Vzhľadom na moje hygienické návyky a z prihliadnutím na to že je to dieťa( na oblečenie si nejak extra pozor nedávajú a ľahko sa zašpinia)asi takto......10x ponožky
10x trenky alebo nohavičky,10 tričiek,6 nohavíc,5 mikina/trigovica,
2-3 pyžamo , (neviem si predstaviť byť šesť nocí v jednom pyžame)náhradná obuv,prezývky,náhradná bunda.
Vždy balím deti tak aby mali jednu ,,súpravu " oblečenia na deň,+niečo navyše v prípade potreby prezliecť sa(zašpinenie a tak).
@surriana Aj aj rak budú spať v jednom a polovicu veci donesú nepouzitych.Teda väčšina.