Aké obrúčky si zvoliť pre dlhú životnosť?
Vyberame si obrucky a mam v tom hokej. Niekto radi nedavat si biele zlato, ini pisu ze zirkony vypadaju, treti zas cosi ine. Som z toho blazon. Ake mate obrucky vy? Menili by ste za iny typ/vzor? Nasla som este tieto, su asi upravene diamantovou frezou alebo niecim takym. Ale vydrzia take pekne?

@solinkarka biele zlato mame tiez, leskle, hladke, muz ma len take zarezy, ja mam 7 zirkonov v takych zarezoch, bude to 12 rokov a su uplne v poriadku.
My máme titánové ručne kované od umeleckého kováča z Čiech našla som ho cez Sashe. A vo vnútri gravírovanie. Stále pekné, jednoduché, nie drahé. A nosím ju stále 4. rok to bude.
Má niekto skúsenosti s karbónovými? Ďakujem 🙂
Aj my sme mali matované, pri intenzívnom nosení boli hádam po 1/2 roku hladké, lesklé
Nevydrzia ti hentake, to sa nosenim vyhladi.
@naily nemas nahodou foto? My sme nasli titanove iba take velmi siroke u nas a tie sa nam nepacia
@mimusha3 nedala by si mi aspon kontakt na pana? 🙂
My máme znak nekonečna a moja má ešte brilianty ale zatiaľ ich skúšame len druhý rok. Takú úpravu ako ukazujes na foto mali moji rodicia a po 20 rokoch nosenia je to úplne hladké. Nehovorím ze sa to musí stať aj tebe.
https://www.sashe.sk/Kredum/detail/klasik-titan... máme presne tieto, lesklé... miery sme mu poslali aj hrúbku, aj tvar aj gravírovanie robí aj typ písma si vyberieš. My sme tiež nevedeli zohnať titánové a som spokojná. Ak sa pre mne rozhodneš tak verím, že aj ty budeš. Ja ju mám v kuse a nemá škrabance nič.
Mame biele zlato, ja tam mam aj briliant a v pohode drzi uz takmer 17 rokov 😃
My máme tiež tento matný prúžok, ale zlatník, u ktorého sme si dali obrúčky vyrobiť má doživotný servis v cene, tz. že raz za rok si môžeme prísť dať obrúčky nanovo vyleštiť, obnoviť matný prúžok… manželmi sme 12 rokov, zatiaľ sme boli 2x…
Páči sa : Anton Pindiak
https://www.rubino.sk/
Skoro rovnake sme su dali vyrobit na nas sobas. Vyrobiť, lebo rok 1968, vtedy v zlatnictve nebolo z coho vyberat. V tych pruzkoch sme mali este vygravirovanych par hviezdiciek. Prve padlo za obet to gravirovanie, cca za tri roky. Hviezdicky este asi 10 roku v bolo vidiet.
To sa mi az tak nevadilo, horsie boli, ze boli široké a po kazdom umyti ruk zostával pasik pod obruckou vlhky a po par umytiach bola koza rozmocena. Ano, mohla som ho stiahnut, umyt sa a utriet a potom navliect. Bala som sa, ze ju niekde zabudnem. Po rokoch som ich dala prerobit na hladke zlate
obrucky, nosili sme ich tak rok-dva. Potom sme zacali hojne cestovat na dovolenky (v priere tri razy do roka) a zlato sme nechvali doma. Postupne sme ich úplne prestali nosit a ani nam to nechyba.
Mala som obrucku ,,frezovanu,, casom je hladsia.cize za mna frezovanu nie
ahojte dievcata, planujeme svadbu a tak pomalicky si spisujem co treba a na co je cas a na co nie apod. no a samozrejme ze do tohto vsetkeho spadaju aj obrucky - to je celkom dilema, lebo partner sa sice o to nezaujima a nechava to na mna, no mozno prave to je ten problem ze sa neviem rozhodnut 😅 tak by ma zaujimali nejake inspiracie alebo podla coho ste vybrali a cim ste sa riadili pri vybere atd.
@hallka my sme boli rozhodnutí pre zlato. Chrlí sme kombinované zlato. U jeho obrúčky to bolo možné, ale u mojej nie. Ale to mi nevadí. Som viac nez spokojná. Chodili sme po tých svadobnych výstavách a skúšali, ktoré by nám pasovali. Nakoniec sme si vyhladli na nete a šli do zlatníctva. Tam sme si tiež zopár vyskúšali a aj keď sme pôvodne kupovať hneď nechceli, tak sme ich nakoniec kúpili. Rok pred svadbou. Doručenie trvalo asi 2 mesiace. Už nejakú tú predstavu sme mali aké by sme chceli.

@mimusha3 krasne ich mate presne taketo chceme aj mi