icon

Aké obrúčky si zvoliť pre dlhú životnosť?

10. aug 2024

Vyberame si obrucky a mam v tom hokej. Niekto radi nedavat si biele zlato, ini pisu ze zirkony vypadaju, treti zas cosi ine. Som z toho blazon. Ake mate obrucky vy? Menili by ste za iny typ/vzor? Nasla som este tieto, su asi upravene diamantovou frezou alebo niecim takym. Ale vydrzia take pekne?

Aké obrúčky si zvoliť pre dlhú životnosť?
modrykolibrik
11. aug 2024

@mimusha3 krasne ich mate presne taketo chceme aj mi

avanka
11. aug 2024

Toto sú naše po 17 rokoch. Kraje boli drsné na oboch stranách,ako si poslala ty,ale to sa zosuchalo. Paradoxné manžel ju má lesklejsiu a krajšou,aj keď ju z ruky ešte nezložil

1ryba
Odpoveď bola odstránená
nevenka
11. aug 2024

@solinkarka biele zlato mame tiez, leskle, hladke, muz ma len take zarezy, ja mam 7 zirkonov v takych zarezoch, bude to 12 rokov a su uplne v poriadku.

naily
11. aug 2024

My máme titánové ručne kované od umeleckého kováča z Čiech našla som ho cez Sashe. A vo vnútri gravírovanie. Stále pekné, jednoduché, nie drahé. A nosím ju stále 4. rok to bude.

anavipredam
11. aug 2024

Má niekto skúsenosti s karbónovými? Ďakujem 🙂

silvinockaa
11. aug 2024

Aj my sme mali matované, pri intenzívnom nosení boli hádam po 1/2 roku hladké, lesklé

nikam
11. aug 2024

Ten uzsi pasik bol matny. Obrucky maju 20 rokov, snad po piatich rokoch ostali taketo hladke.

petrahl
11. aug 2024

Nevydrzia ti hentake, to sa nosenim vyhladi.

sisska96
11. aug 2024

@mimusha3 tie sú krásne

diablikovci
11. aug 2024

My sme chceli celkom iné ale odradila nás cena 6000€ 🫣. Ale nakoniec máme takého a pre nás najkrajšie 🥰

autor
11. aug 2024

@naily nemas nahodou foto? My sme nasli titanove iba take velmi siroke u nas a tie sa nam nepacia

autor
11. aug 2024

@mimusha3 nedala by si mi aspon kontakt na pana? 🙂

o_zuzka123456
12. aug 2024

My máme znak nekonečna a moja má ešte brilianty ale zatiaľ ich skúšame len druhý rok. Takú úpravu ako ukazujes na foto mali moji rodicia a po 20 rokoch nosenia je to úplne hladké. Nehovorím ze sa to musí stať aj tebe.

naily
12. aug 2024

https://www.sashe.sk/Kredum/detail/klasik-titan... máme presne tieto, lesklé... miery sme mu poslali aj hrúbku, aj tvar aj gravírovanie robí aj typ písma si vyberieš. My sme tiež nevedeli zohnať titánové a som spokojná. Ak sa pre mne rozhodneš tak verím, že aj ty budeš. Ja ju mám v kuse a nemá škrabance nič.

seahorse27
12. aug 2024

Mame biele zlato, ja tam mam aj briliant a v pohode drzi uz takmer 17 rokov 😃

luczach
12. aug 2024

Biele zlato,krasne sa leskne. Nemenila by som.

hablko2
12. aug 2024

My máme tiež tento matný prúžok, ale zlatník, u ktorého sme si dali obrúčky vyrobiť má doživotný servis v cene, tz. že raz za rok si môžeme prísť dať obrúčky nanovo vyleštiť, obnoviť matný prúžok… manželmi sme 12 rokov, zatiaľ sme boli 2x…

mimusha3
12. aug 2024

Páči sa : Anton Pindiak
https://www.rubino.sk/

evansova
12. aug 2024

Skoro rovnake sme su dali vyrobit na nas sobas. Vyrobiť, lebo rok 1968, vtedy v zlatnictve nebolo z coho vyberat. V tych pruzkoch sme mali este vygravirovanych par hviezdiciek. Prve padlo za obet to gravirovanie, cca za tri roky. Hviezdicky este asi 10 roku v bolo vidiet.
To sa mi az tak nevadilo, horsie boli, ze boli široké a po kazdom umyti ruk zostával pasik pod obruckou vlhky a po par umytiach bola koza rozmocena. Ano, mohla som ho stiahnut, umyt sa a utriet a potom navliect. Bala som sa, ze ju niekde zabudnem. Po rokoch som ich dala prerobit na hladke zlate
obrucky, nosili sme ich tak rok-dva. Potom sme zacali hojne cestovat na dovolenky (v priere tri razy do roka) a zlato sme nechvali doma. Postupne sme ich úplne prestali nosit a ani nam to nechyba.

mata2211
12. aug 2024

My máme zlate obručky,ale keďže ja zlato teraz nenosím,a manžel vôbec tak som si dala urobiť striebornu.

terina25
12. aug 2024

Mala som obrucku ,,frezovanu,, casom je hladsia.cize za mna frezovanu nie

tl999
15. aug 2024

mame najminimalisticky typ z bieleho zlata

hallka
10. apr 2025

ahojte dievcata, planujeme svadbu a tak pomalicky si spisujem co treba a na co je cas a na co nie apod. no a samozrejme ze do tohto vsetkeho spadaju aj obrucky - to je celkom dilema, lebo partner sa sice o to nezaujima a nechava to na mna, no mozno prave to je ten problem ze sa neviem rozhodnut 😅 tak by ma zaujimali nejake inspiracie alebo podla coho ste vybrali a cim ste sa riadili pri vybere atd.

bessie12
10. apr 2025

@hallka my sme boli rozhodnutí pre zlato. Chrlí sme kombinované zlato. U jeho obrúčky to bolo možné, ale u mojej nie. Ale to mi nevadí. Som viac nez spokojná. Chodili sme po tých svadobnych výstavách a skúšali, ktoré by nám pasovali. Nakoniec sme si vyhladli na nete a šli do zlatníctva. Tam sme si tiež zopár vyskúšali a aj keď sme pôvodne kupovať hneď nechceli, tak sme ich nakoniec kúpili. Rok pred svadbou. Doručenie trvalo asi 2 mesiace. Už nejakú tú predstavu sme mali aké by sme chceli.

sisska96
10. apr 2025

@mimusha3 Tieto sú top. Ostatné sa mi vôbec nepáčia

ciola
11. apr 2025

@hallka Uplne ta chapem, obrucky su sice “len” kruzky, ale ved to mas na ruke cely zivot, no nie? 😅 My sme sli do zlata napriklad a partner? Jemu som ukazala tri a povedal "vyber to, co sa paci tebe, hlavne nech to nie je diskogula" 😂

aliii3
14. apr 2025

@ciola no presne toto nie je ani moja šálka kávy také prečačkané zbytočne. Preto som volila také tenšie a jednoduchšie. A druhá vec je potom aj samotný prístup k zákazníkovi keďže ľudia sú dnes všelijaký 😉

momi1_1
14. apr 2025

@bessie12 prečo u teba nie? máš alergiu či z nejakého iného dôvodu?
@hallka my tiež máme v pláne svadbu, takú už oficiálnu 😀

bessie12
14. apr 2025

@momi1_1 nedalo sa dať kombinované zlato. Tak mam len žlté 🙂