Aké obrúčky si zvoliť pre dlhú životnosť?
Vyberame si obrucky a mam v tom hokej. Niekto radi nedavat si biele zlato, ini pisu ze zirkony vypadaju, treti zas cosi ine. Som z toho blazon. Ake mate obrucky vy? Menili by ste za iny typ/vzor? Nasla som este tieto, su asi upravene diamantovou frezou alebo niecim takym. Ale vydrzia take pekne?

@bessie12 svadobne vystavy? co je to? o tom som este nepocula. a dva mesiace dorucenie nie je moc dlho?
@ciola tak v tomto smere sa s nim stotoznujem, tiez zase nechcem nejake extremne narocne a gycove..
@momi1_1 povedz nam o tej neoficialnej svadbe viac prosim 😀 mozno si nakoniec aj mi zriadime teraz len taku provizornu 😀
@hallka https://www.svadobnyvyhladavac.sk/svadobne-vyst...
Obrúčky boli robené na mieru. Skusali urobit moju obrucku z kombinovaného zlata, ale sa to nedalo. Aj preto sa to trochu natiahlo. A doručenie bolo do zahraničia.
Je to uplne jedno s akeho materialu si ich date vyrobit, tak ci onak to date potom dole lebo zistime ze Vam vadia. My mame s chirurgickej ocele. Manzel dal dole obrucku hned po svadbe ja 4 dni po svadbe. Aj tak si myslim ze je to zbytocnost.
@hallka nedavajte si z chirurgickej ocele ani z ineho kovu, ktory nejde rozcvaknut pri nehode. Je to problem.
@diablikovci to je aky material?
@opica_skorica súhlasím. Hľadala som ďalšie obrúčky pre nás, alebo aspoň pre mňa, na bežné nosenie (tu drahú nechcem veľmi nosiť ). A z chirurgickej ocele nechcem práve z toho dôvodu, že by to šlo veľmi ťažko dole. Radšej opäť zlatá obrúčka, ale o dosť lacnejšia.
@bessie12 budete mat dvoje?
@opica_skorica ja určite áno. A muž podľa toho ako sa rozhodne. Ale jeho obrúčka je oveľa lacnejšia ako moja.
@opica_skorica biele a žlté zlato.
@bessie12 istotne aj ta druha bude ladit, ty mas vsetko pekne zladene. Super.
@diablikovci pekne su, take ziarive.
@opica_skorica rozmýšľala som nad takou istou obrúčkou aku má môj muž. Ale to sa rozhodnem az po svadbe.
@opica_skorica ďakujeme
@bessie12 svadobne vystavy? co je to? o tom som este nepocula. a dva mesiace dorucenie nie je moc dlho?
@ciola tak v tomto smere sa s nim stotoznujem, tiez zase nechcem nejake extremne narocne a gycove..
@momi1_1 povedz nam o tej neoficialnej svadbe viac prosim 😀 mozno si nakoniec aj mi zriadime teraz len taku provizornu 😀
@hallka my sme si davali robit obrucky v 3D Zlatnictve - neviem ci poznas, no maju pekny vyber a hlavne robia na mieru co pre nas bolo na nezaplatenie 🙂
@hallka my sme si davali robit obrucky v 3D Zlatnictve - neviem ci poznas, no maju pekny vyber a hlavne robia na mieru co pre nas bolo na nezaplatenie 🙂
@momi1_1 na mieru znamena ze nie len co sa velkosti tyka, ale tak isto aj dizajnu alebo si mozes doniest aj vlastne zlatu ci platinu, ci chces aj nejake kamienky tam alebo nie. No proste to vedia pekne cez PC upravit spolu s tebou tak aby boli fakt podla vasich predstav 😉
@momi1_1 aha uz rozumiem, to bolo asi len tak na rychlo z nejakeho dovodu vsak? 🙂 My sme tiez kedysi takuto moznost zvazovali, ale nakoniec sme usudili, ze teda radsej este pockame, nasetrime si nejake peniaze a ked uz tak nech je to raz a poriadne 😀
@ciola @rumba01 to by bolo fakt super, ze by sme mali take jedinecne. Len neviem pokial mozu moznosti siahat, ze kam az sa da v tejto jedinecnosti zajst 😅
Mali sme podobne, zlatej a tiež take siroke. A to bol problém. Sto razy za den namocis ruky a pod tou obruckou to neutries. Koža pod nou vecne rozmocena, až bolava. Po case skoncili obe v sperkovnici a bolo po parade.
Naozaj neprakticke.
@momi1_1 aha uz rozumiem, to bolo asi len tak na rychlo z nejakeho dovodu vsak? 🙂 My sme tiez kedysi takuto moznost zvazovali, ale nakoniec sme usudili, ze teda radsej este pockame, nasetrime si nejake peniaze a ked uz tak nech je to raz a poriadne 😀
@ciola @rumba01 to by bolo fakt super, ze by sme mali take jedinecne. Len neviem pokial mozu moznosti siahat, ze kam az sa da v tejto jedinecnosti zajst 😅
@hallka No dosť ďaleko 😀 Keď už dokážu spraviť obrúčky takéhoto typu, tak si myslím že je možné všetko 😀
@hallka myslim si ze fakt mas co na vyber 😀 A hlavne da sa s nimi super osobne dohodnut priamo na mieste tam si to s nimi pekne v PC nahodite tak ako budete vy chciet a ako sa to bude vam pacit.
@hallka myslim si ze fakt mas co na vyber 😀 A hlavne da sa s nimi super osobne dohodnut priamo na mieste tam si to s nimi pekne v PC nahodite tak ako budete vy chciet a ako sa to bude vam pacit.
My mame obrucky z platiny, nechceli sme zlato. Boli tiez ciastocne frezovane, uz su hladke po 4 rokoch. Ale my ich vobec nedavame dole, takze prezili aj rekonstrukciu domu 😁.
@hallka no najlepšie to máš si myslím predsa len osobne, lebo dotázkovať sa cez telefón alebo mail ti nie je bohviečo 😀 normálne si dohodneš stretnutie (ktoré je zadarmo) prekonzultuješ s nimi čo a ako a oni ti následne na mail pošlú fotorealistické náhlady.
@hallka my sme inak este pred samotnou konzultaciou a tymto vetkym vyuzili nakupneho poradcu co maju na stranke. je tam v podstate asi vsetko co by si mohla vyuzit pri vybere 🙂
@hallka my sme inak este pred samotnou konzultaciou a tymto vetkym vyuzili nakupneho poradcu co maju na stranke. je tam v podstate asi vsetko co by si mohla vyuzit pri vybere 🙂
@hallka tak ak by sa ti fakt nedalo ist osobne na predajnu tak v pohode konzultuju aj prostrednictvom google meet alebo potom este maju taku nadstandardnu sluzbu ze pridu oni za tebou 🙂
@hallka tak ak by sa ti fakt nedalo ist osobne na predajnu tak v pohode konzultuju aj prostrednictvom google meet alebo potom este maju taku nadstandardnu sluzbu ze pridu oni za tebou 🙂
@ciola ale toto asi nebude najlacnejsia zalezitost si myslim ked su robene na mieru 😀 cize to tam nejako navrhnu aj sirku aj profil aj vsetko tak aby nam to sedelo?
@ciola ale toto asi nebude najlacnejsia zalezitost si myslim ked su robene na mieru 😀 cize to tam nejako navrhnu aj sirku aj profil aj vsetko tak aby nam to sedelo?
@momi1_1 ano. Ono v podstate preto je dobre zajst tam aj osobne, pretoze vam daju vyskusat vsetky profily ake mozu byt (a tych teda nie je malo 😀) a aj vsetky dostupne sirky k nim. Proste tak aby vam prstene pekne sedeli, netlacili vas apod. A potom si to tam pekne mozete nadizajnovat 🙂

@momi1_1 ako to myslis ze teraz uz oficialnu? 😀 neviem celkom co si mam pod tymto pojmom predstavit, pretoze jedine co mi vzide na um je svadba v Las Vegas 😂