icon

Aké obrúčky si zvoliť pre dlhú životnosť?

10. aug 2024

Vyberame si obrucky a mam v tom hokej. Niekto radi nedavat si biele zlato, ini pisu ze zirkony vypadaju, treti zas cosi ine. Som z toho blazon. Ake mate obrucky vy? Menili by ste za iny typ/vzor? Nasla som este tieto, su asi upravene diamantovou frezou alebo niecim takym. Ale vydrzia take pekne?

Aké obrúčky si zvoliť pre dlhú životnosť?
Strana
z5
ciola
12. nov 2025

@rumba01 vidis, na toto som uplne pozabudla, ze maju tiez v ponuke vykup. Minule som doma objavila ulomkove zlato, ktore mi ostalo zo zmensovania prstenov, aj nejake pokazene kusky, takze by som to tam veru mohla zaniest a spytat sa, ci s tym vedia nieco urobit.

sisska96
12. nov 2025

@anonym_autor premňa biele zlato vyzerá obyčajne, ako striebro, lacno nič extra. My máme žlté zlato, muž obyčajný ja s jemným dekorom

maryetta
12. nov 2025
@nikam

Mame tento typ. Po par rokoch nosenia sa ta matna cast vyhladila.

@nikam presne to nam povedali. Ze je pravdepodobne ze sa ta cast "osucha" a ak budeme chciet tak casom to dat znovu.

maryetta
12. nov 2025
@sisska96

@anonym_autor premňa biele zlato vyzerá obyčajne, ako striebro, lacno nič extra. My máme žlté zlato, muž obyčajný ja s jemným dekorom

@sisska96 my mame kombinaciu. Ja som do vtedy nosila iba striebro. Striebornu obrucku som ale nechcela. Muz chcel zlte zlato. Tak sme dali kombinaciu. Dobre tak. Teraz nosim iba zlte 😂

momi1_1
14. nov 2025

@sisska96 myslím, že toto už dávno neplatí, že by si niekto zamieňal biele zlato so striebrom, ale môže byť, že ten pocit by si mala. Aký dekor si si dala? To ma celkom zaujíma, ja si totiž chcem dať urobiť jeden prsteň, nie obrúčku, ale len tak na narodeniny.
@maryetta to je veľmi pekná kombinácia a celkom aj praktická, keďže človeku sa môže štýl trochu zmeniť, takto sa ti vždy bude hodiť ku všetkému 😉

rumba01
18. nov 2025

@ciola jasne, ja som to vyuzila a este pred samotnou navstevou som si pozrela ich stranku, kde maju aj nakupneho poradcu, takze som isla uz trochu pripavena 😉

ciola
20. nov 2025

@rumba01 tohto poradcu som si ja nevsimla, ale potom som sa o nom u nich dozvedela. Sice som nebola az tak pripravena, ale pekne to somnou vsetko preslil, rozobrali sme co ano a co nie.

tilly
20. nov 2025

Nenosíme vôbec, ale uvažovala som, že si dáme vytetovať. To je trvácne.

fairyy
20. nov 2025
@tilly

Nenosíme vôbec, ale uvažovala som, že si dáme vytetovať. To je trvácne.

@tilly praveze na prstoch je tetovanie najmenej trvacne, vybledne to do par rokov ...kamaratovi dokonca po roku nebolo vobec vidno, ze niekedy tam tetovanie bolo

tilly
20. nov 2025
@fairyy

@tilly praveze na prstoch je tetovanie najmenej trvacne, vybledne to do par rokov ...kamaratovi dokonca po roku nebolo vobec vidno, ze niekedy tam tetovanie bolo

@fairyy to som netušila. Ja nenosím obrúčku, ani žiadne šperky, preto mi to prišlo praktické

anonym_91999e
20. nov 2025

Ahoj,naše obrúčky sú zo Zlatokovu Trenčín, majú 18 rokov. Akurát minulý rok som si ju dala zmenšiť a zirkón mi zlatník vymenil za diamant. Keby som sa mala rozhodnúť znova: biele zlato,čo najhladšia-bez drážky a s diamantom. Takže takmer ako mám. Mám ju na prste celé dni,len na noc,keď si krémujuem ruky ju odložím,takže ju nijako nešetrím.

rumba01
23. nov 2025

My sme si davali robit na mieru v 3D Zlatnictve a tam nam to vsetko ukazali na PC, takze sme si nasu povodnu predstavu vedeli pozriet pred samotnou realizaciou 😉 Vela to pomohlo, lebo inak by sme to mali veru vselijake predizajnovane zbytocne.

anonym_0bb1b0
23. nov 2025

My máme lacné strieborné. Postačujúce a pekne.

momi1_1
24. nov 2025

@tilly vraj to veru nie je veľmi trvácne na rukách, ale to viem len z počutia. Viem, že žiadna z nás, čo tu píšeme, neplánuje, že čo ak to manželstvo skončí, no v prípade takého, ako je tetovanie, by som asi bola opatrnejšia. Všeko sa dá pretetovať, aj meno na tele, to mi je jasné 😉 Mne sa napríklad ako alternatíva páči aj obrúčka na retiazke na krku, ak teda nenosíš prstene.

Strana
z5