icon

Aké rifle nosíte?

8. sep 2025

Napadlo ma túto tému založiť potom ako sa tu jedna užívateľka pýtala na rifle a strhla sa hádka či skinny alebo niektorý zo širokých strihov. Neviem či sa tu dá pridať anketa, aspoň ja to neviem 🙂 . Poprosím bez zbytočných hádok.

Strana
z3
ivik4
8. sep 2025

Okrem zvonovych vsetky

ukgirls
8. sep 2025

ja si myslim,ze zalezi od postavy.. nie kazdy ma postavu na skinny ,rozsirene ci neviem ake... ja osobne vo vyssom pase vyzeram jak debil... skinny nema rada-ale to len preto,ze neznesiem nic obtiahnute... jedine co nikomu nikdy neulahodilo su podla mna mrkvace 😅

really8
8. sep 2025

Dneska je den spamovania?

huxy
8. sep 2025

Rifle nosím minimálne, ale keď už, tak len skinny.

dadis
8. sep 2025

Siroke, vysoky pas - ale mam len jedny 😅, rifle nie su moj oblubeny kusok, skinny su out - na hocakej postave

denkabemommy
8. sep 2025

Skinny, momfit 🙂. A potom wide nohavice

biba_18
8. sep 2025

keď sa povadili tam, je dôvod prečo nie aj tu?
ale btw, sa som tam asi nejakú hádku nezaregistrovala ...
ja nosím skinny, baggy, cocoon, boyfriend, skater
nenosím superskinny, straight, wide leg, high waist ani low rise, bootcuty ani mom fit ...

huxy
8. sep 2025
@dadis

Siroke, vysoky pas - ale mam len jedny 😅, rifle nie su moj oblubeny kusok, skinny su out - na hocakej postave

@dadis skinny nie sú out a niektorým postavám sa hodia. Ja v hocijakých iných nevyzerám dobre 🤷🏼‍♀️

dadis
8. sep 2025
@huxy

@dadis skinny nie sú out a niektorým postavám sa hodia. Ja v hocijakých iných nevyzerám dobre 🤷🏼‍♀️

@huxy Ako myslis..

ktobytobolpovedal
8. sep 2025

Ja skinny, uz som vo veku, kedy si oblecenie vyberam podla toho, co mi sedi, hodi sa mojej postave, v com sa citim dobre. Nie co je in a out…
Ja v tych sirokych vyzeram absolutne smiesne…
Nastastie dnes je na vyber toho tolko, ze si kazdy moze vybrat a obliect co len uzna za vhodne ☺️

hopatko
8. sep 2025
@biba_18

nenosím superskinny, straight, wide leg, high waist ani low rise, bootcuty ani mom fit ...

@biba_18 inak mas moj obdiv za tie nazvy. Ja si nepamatam ani jeden nazov mojich oblubenych strihov.
Inak nosim vsetko v com sa citim pohodlne, nazvy nepoznam, mam to uz v oku ake mi sadnu. Siroke, uzke, nizke, vysoke, zvony, rovne, kazde na inu prilezitost a naladu.

natalia328
8. sep 2025

aj skinny aj trochu rozsirene, ale tie som začala až nedávno

denkabemommy
8. sep 2025
@dadis

@dadis skinny sa v roku 2025 (už jar/leto) vrátili späť ale teda na Slovensko asi trend ešte nedošiel 😅

biba_18
8. sep 2025

@hopatko tak keď kupujem na nete 🙂 sa nalepí ...

biba_18
8. sep 2025

@denkabemommy jasneže, na aboutyou ich je hafo v skinny sekci ...

titla
8. sep 2025

Rifle nosim minimalne, ale ked preferujem vysoky pas (neznasam hole krize) a wide strih. Mam aj mumfit a v zime k vysokym cizmam a owersize svetrom/saku nosim skinny.

ktobytobolpovedal
8. sep 2025
@biba_18

@denkabemommy
@biba_18 cize som zas in 😂
Weej 🥳🥳🥳🥳

biba_18
8. sep 2025

pre mňa sú úzke rifle (nemusia byť hneď že skinny) super na daždivé počasie a do čižiem - akonáhle začne pršať, boyfriendy aj široké idú do skrine ...

lucia13022023
8. sep 2025

To sa viete povadit aj kvôli tomu, že niektorá nosí skinny a druha Wide? 🤣
K otázke, najčastejšie wide alebo straight fit, iné sa mi nehodia a skinny sa mi nepáčia, ale súhlasím, že niektorým ženám sa vyslovene hodia skinny a nevidím dôvod, prečo by ich nemali nosiť 🙈

huxy
8. sep 2025
@dadis

@huxy Ako myslis..

@dadis ja si to nemyslím, ale viem to. A hlavne nosím to čo sa mi páči, v čom sa dobre cítim a nie to,čo určujú čudesné trendy.

denkabemommy
8. sep 2025
@biba_18

@biba_18 len v kamenných predajniach ich ešte vidno zriedka. Online ich vždy bolo veľmi veľa

natalia328
8. sep 2025
@biba_18

@biba_18 wau som ani nevedela že tolko názvov existuje :D

moonlight1210
8. sep 2025

Ked bola skinny moda par rokov, boli toho plne obchody a len tazko sa hladalo nieco ine (malo obchodov, kde mali aj nieco ine, pomaly jedine online), tak som potichu trpela, lebo skinny nemam rada. Na tie treba mat jednoducho naozaj naozaj naozaj pekne formovane nohy. Lebo prezradia kazdu blbu krivku. Neodpustaju chyby.

Dnes som stastna, ze sa vyber zlepsil.
Par skinny kuskov som si ale nechala na zimu do vysokych ciziem ku kolenam. Netreba ich zakladat, davat do ponozky, atd., aby drzali na mieste a nevyhrnali sa. V tomto smere su velmi pohodlne.

snowflakenel
8. sep 2025

Mne je to jedno,,hlavne nech mi sedia cez,pas a na zadku. Minule som skusala.siroke, no vyzerala.som v.nich strasne smiesne....neviem, asi nezvyk,,kedze som zvyknuta.na uzsie. Ale este pohladam a dam tomu sancu.

shinon258
8. sep 2025

@anonym_autor ja som dlho nosila skinny, ale poslednú dobu som presedlala na tie širšie a pochvaľujem si to. Sú pre mňa viac pohodlné

biba_18
8. sep 2025

@snowflakenel len nie sú široké ako široké - aj tie majú milion strihov ... teda aj od toho záleží - a keď raz nájdeš také čo ti budú sedieť, nedáš ich zo seba ...

autor
8. sep 2025

Hmm vidím že široké sú celkom v obľube, asi by som im tiež mala dať šancu. Zatiaľ som stále preferovala len skinny.

biba_18
8. sep 2025

@anonym_autor u nás sme 15 žien v budove - a široké nosíme len 2 - resp. jedna kolegyňa nosí skôr straight alebo semi wide - a také že úplne široké len ja ...

simsalabim
8. sep 2025

Ja nosim straight, najviac mi pristanu k postave. Skinny su sice ok, ale vadia mi na klby.

autor
8. sep 2025
@biba_18

@anonym_autor u nás sme 15 žien v budove - a široké nosíme len 2 - resp. jedna kolegyňa nosí skôr straight alebo semi wide - a také že úplne široké len ja ...

@biba_18 a ku tým širokým aký volíš vrch, tiež niečo široké alebo obtiahnuté? Ja hlavne moc neviem ako by som široké skombinovala s vrchom

Strana
z3