icon

Aké rifle nosíte?

8. sep 2025

Napadlo ma túto tému založiť potom ako sa tu jedna užívateľka pýtala na rifle a strhla sa hádka či skinny alebo niektorý zo širokých strihov. Neviem či sa tu dá pridať anketa, aspoň ja to neviem 🙂 . Poprosím bez zbytočných hádok.

tarra6
8. sep 2025
@biba_18

keď sa povadili tam, je dôvod prečo nie aj tu?
ale btw, sa som tam asi nejakú hádku nezaregistrovala ...
ja nosím skinny, baggy, cocoon, boyfriend, skater
nenosím superskinny, straight, wide leg, high waist ani low rise, bootcuty ani mom fit ...

@biba_18 bože, si to tu vysypala 😲 . Väčšinu ani neviem čo sú. Idem pogúgliť. 😀

biba_18
8. sep 2025

@anonym_autor ja neverím na pravidlo jedno úzke a jedno široké - pravdupovediac na to kašlem - teda si oblečiem na čo mám náladu ... total upnuté vrchy ani nenosím ...
ale nenosím ani že total oversize horné veci - takže povedzme nosím fit tričká alebo blúzky k tomu ...

thereisabear
8. sep 2025

Ešte na jar som tu písala, že iba skinny a neviem si predstaviť široké. Teraz keď si dám skinny (iba do gumákov) tak sa cítim čudne. Vďakabohu za tie širšie, sú mi oveľa pohodlnejšie.

autor
8. sep 2025
@thereisabear

Ešte na jar som tu písala, že iba skinny a neviem si predstaviť široké. Teraz keď si dám skinny (iba do gumákov) tak sa cítim čudne. Vďakabohu za tie širšie, sú mi oveľa pohodlnejšie.

@thereisabear ja som presne tak isto že iba skinny, ale rozmýšľam že skúsim zmenu

biba_18
8. sep 2025

bože ženy, a ja som si teraz spomenula - mám aj jedny s nižším pudlom - dlhšie som ich nemala na sebe, ale mám ich v skrini a keď mám náladu, tak fakt aj tie vyberiem raz za čas prevetrať 😂

biba_18
8. sep 2025

ak by ste chceli niektoré googliť 🙂 drop-crotch jeans

nevenka
8. sep 2025

Momentalne mi vyhovuju jeginsy z Pepca v pase do gumy za 10 eciek 🤣. Vynosim, zahodim, som este na rodicaku a namiesto teplakov smer skolka a spat, uplne staci.
V sirokych by som vyzerala ako strasiak do maku, som nizka, takze rovne su asi najuniverzalnejsie, ak uz klasivke rifle. Kazdemu pristane iny strih predsa, postavy su rozne a este je dolezita miera pohodlnosti. Nie to, co je "in".

biba_18
8. sep 2025

@nevenka len niektoré ženy - a možno aj väčšina - nemajú odvahu skúšať čo im pristane - hľadať - nevedia posúdiť - alebo nemajú cit...

sandra49
8. sep 2025

Baby a ako riešite dĺžku? Ja som nízka a nosím len skinny pretože tie sú mi vždy na dĺžku dobre. Všetko možné iné co som skúšala mi je hrozne dlhé. Kúpila som si zvonove a musela som ich dat skrátiť a už to nieje ono. Keby mam dat skrátiť každé rifle tak to je plus 20€ a najhoršie je, že to spodné ukončenie tam už nebude. Pripadne sú dlhšie modely a kratšie ako majú muži? Lebo v bežných obchodoch som na to ešte nenarazila. Ďakujem

biba_18
8. sep 2025

@sandra49 dávam si skracovať u krajčírky. mám 164 a všetky sú mi dlhé (jedny jediné široké som kúpila že som nemusela skracovať...). moja krajčírka mi skracuje tak že zakončenie tam mám. a zvonové som neskracovala lebo nenosím - ale áno, to je strih čo potrebuje mať kolená v určitej výške ...
a áno, sú aj dlhšie modely aj kratšie... ale pri mojej výške aj tak musím skracovať ...

galganka
8. sep 2025

Vlastním dvoje. Jedny dotrhané mom jeans a jedny tmavé, také široké a ťažké, že v nich mám konečne ľudskú váhu. 😂 Nosim ich tak raz za pol roka, niekedy ešte menej.

sandra49
8. sep 2025
@biba_18

@sandra49 dávam si skracovať u krajčírky. mám 164 a všetky sú mi dlhé (jedny jediné široké som kúpila že som nemusela skracovať...). moja krajčírka mi skracuje tak že zakončenie tam mám. a zvonové som neskracovala lebo nenosím - ale áno, to je strih čo potrebuje mať kolená v určitej výške ...
a áno, sú aj dlhšie modely aj kratšie... ale pri mojej výške aj tak musím skracovať ...

@biba_18 a nezdeformuje to nejak ten tvar nohavice ked je to skratene? Pri takých mrkvacoch napríklad. No ja mam len 156 cm. Kedysi pradavno som mala boyfriendy z New yorkeru a tie mi boli presne. Ale pamätám si keď sa okolo roku 2005 nosili len zvonove a všetko mi musela dávať mama skracovať inak to bolo furt blatove, dotrhane a špinavé 🙈🤣

biba_18
8. sep 2025

@sandra49 mrkváče nenosím. ale áno, tým že ich skrátiš, ten spodok ako keby rozšíriš a to už záleží od strihu ako veľmi ... ak chceš vidieť ako reálne ti bude sedieť ten strih, obleč si ich a zahni dovnútra ...

bg92
8. sep 2025

skinny uz len do ciziem.... vyzera to podla mna uz tak "out", aspon na mojom type postavy (dlha-tenka). su vsak typy postav, ktore ale prave v skinny, resp tychto uzsich strihoch vyzeraju najlepsie, moja moja kamoska je napr. mensia a zavalitejsia a v skinny vyzera top, v tych aktualne ficiacich strihoch (vyssi pas, volny strih) vyzera ako utopenec. takze kazdy nech yvbera v prvom rade podla postavy a ak chce aj podla toho co sa nosi 🙂
ja nosim aktualne vyssie pasy a cluottes, baggy a milujem zvonace... mam dlhe nohy a k sandalom na podpatku sa mi to velmi paci. ale mam problem s dlzkou - malo co mi je dostatocne dlhe. a hlavne su mi vsetky tieto strihy ovela pohodlnejsie ako skinny.
co neznasam je nizky sed - nenavidim ked si v tom sadnem plus na moj typ postavy otras, potrebujem vytvarovat vyssim pasom nie mat to zarezane pod pupkom :(

simca06022011
8. sep 2025

@anonym_autor ja som milenial ... nosim skiny jeansy :DD a mozu sa ludia aj o zem hodit... :DDD na nezansam plantajuce siroke gate, to max elegantne klasicke cierne si tam tohto strihu s primeranym topom. Sedia mi velmi aj zvonove nohavice, ale nie tak tie uuuuplne zvonove ze na koncoch to ma 3x vacsiu sirku... a nozicky tenucke..proste priemerane :D

ktobytobolpovedal
8. sep 2025
@sandra49

Baby a ako riešite dĺžku? Ja som nízka a nosím len skinny pretože tie sú mi vždy na dĺžku dobre. Všetko možné iné co som skúšala mi je hrozne dlhé. Kúpila som si zvonove a musela som ich dat skrátiť a už to nieje ono. Keby mam dat skrátiť každé rifle tak to je plus 20€ a najhoršie je, že to spodné ukončenie tam už nebude. Pripadne sú dlhšie modely a kratšie ako majú muži? Lebo v bežných obchodoch som na to ešte nenarazila. Ďakujem

@sandra49 ja mam 153 cm. Tak mi o dlzke hovor 😂😂😂😂 ale presne preto mi tie siroke vobec nesedia. Vyzeram v nich, no nanajvys humorne 😂

simca06022011
8. sep 2025
@ktobytobolpovedal

@sandra49 ja mam 153 cm. Tak mi o dlzke hovor 😂😂😂😂 ale presne preto mi tie siroke vobec nesedia. Vyzeram v nich, no nanajvys humorne 😂

@ktobytobolpovedal skuste potom detske oddelenie... a to bez zartu myslim🙂)

natalka13
8. sep 2025

regular aj slimfit

natalka13
8. sep 2025
@sandra49

@sandra49 dlzku si vies vybrat pri rifliach

gabrielkaa
8. sep 2025
@lucia13022023

To sa viete povadit aj kvôli tomu, že niektorá nosí skinny a druha Wide? 🤣
K otázke, najčastejšie wide alebo straight fit, iné sa mi nehodia a skinny sa mi nepáčia, ale súhlasím, že niektorým ženám sa vyslovene hodia skinny a nevidím dôvod, prečo by ich nemali nosiť 🙈

@lucia13022023 nie, ja som v vo veľmi podobnej diskusii o rifliach nedávno povedala, že nosím všetky rifle a aj wide. Poslala som mu fotku širokých rifli jednej užívateľke, lebo si ich chcela objednať, tak reku nech ich vidí naživo a hneď ma “zhejtovali” že určite musím mať krivé a hnusne nohy, keď také niečo nosím a grcajuce smajlíky a podobne 😅😅😅😅😅

ivanakal
8. sep 2025

Klasicke bud dole mierne zuzene, alebo rovny strih. Klasicky pas. Rozsirene, zvonove, roztrhane sa mi nepacia.

lucia13022023
8. sep 2025
@gabrielkaa

@lucia13022023 nie, ja som v vo veľmi podobnej diskusii o rifliach nedávno povedala, že nosím všetky rifle a aj wide. Poslala som mu fotku širokých rifli jednej užívateľke, lebo si ich chcela objednať, tak reku nech ich vidí naživo a hneď ma “zhejtovali” že určite musím mať krivé a hnusne nohy, keď také niečo nosím a grcajuce smajlíky a podobne 😅😅😅😅😅

@gabrielkaa preboha.

ktobytobolpovedal
8. sep 2025
@simca06022011

@simca06022011 ja uz mam znacky, ktore mi sedia. Len musia byt skinny. Iny strih, hlavne ten siroky mi proste nesedi. A to som chuda. Ale opticky ma este zmensi

gabrielkaa
8. sep 2025
@lucia13022023

@gabrielkaa preboha.

@lucia13022023 veru. Nedávno to bolo. Možno týždeň 😀. Samozrejme anonymne nicky. Aj mi to bolo vcelku smiešne, že už aj kvôli tomuto sa budeme nenávidieť tu na modrom koni

simca06022011
8. sep 2025
@ktobytobolpovedal

@simca06022011 ja uz mam znacky, ktore mi sedia. Len musia byt skinny. Iny strih, hlavne ten siroky mi proste nesedi. A to som chuda. Ale opticky ma este zmensi

@ktobytobolpovedal tak zase myslim, ze v detskych by si si vedela vyskusat normalne veci... siroke gate s normalnymi strihmi ( to nie su len kratsie nohy, ale aj nizsi pas atd...) sa daju kupit vo velkostiach 152, 158.... mala som taku drobnu kolegynu a ta veselo aj v 40tke nakupovala takto :DD

sandra49
8. sep 2025
@simca06022011

@simca06022011 ja pravidelne nakupujem aj v detskom🤣 158 mi je ako uliate 😁 ale teda rifle som ešte takto nepozerala. Veru pozriem a možno natrafim.

sandra49
8. sep 2025
@natalka13

@sandra49 dlzku si vies vybrat pri rifliach

@natalka13 vieš poradiť aj v akom obchode konkrétne? Lebo keď pôjdem do takého reserved napríklad alebo cropp a podobne tam majú číslovanie len 34,36,38 pripadne S,M,atď..

natalka13
8. sep 2025
@sandra49

@natalka13 vieš poradiť aj v akom obchode konkrétne? Lebo keď pôjdem do takého reserved napríklad alebo cropp a podobne tam majú číslovanie len 34,36,38 pripadne S,M,atď..

@sandra49 levis mustang holister

sandra49
8. sep 2025
@natalka13

@sandra49 levis mustang holister

@natalka13 jaaaj tieto značky nekupujem. Ale zo sekaca mam veru holister. Dakujem

mima73
8. sep 2025

hlavne také,v ktorých sa ja sama cítim ok a pohodlne,nikde ma netlačia,nerežú a pod 😀 ale čo sa riflí týka,tak preferujem skinny a nohavice naopak široké,voľnejšie 🙂