Aké rifle nosíte?
Napadlo ma túto tému založiť potom ako sa tu jedna užívateľka pýtala na rifle a strhla sa hádka či skinny alebo niektorý zo širokých strihov. Neviem či sa tu dá pridať anketa, aspoň ja to neviem 🙂 . Poprosím bez zbytočných hádok.
@ktobytobolpovedal tak zase myslim, ze v detskych by si si vedela vyskusat normalne veci... siroke gate s normalnymi strihmi ( to nie su len kratsie nohy, ale aj nizsi pas atd...) sa daju kupit vo velkostiach 152, 158.... mala som taku drobnu kolegynu a ta veselo aj v 40tke nakupovala takto :DD
@simca06022011 ano, ja rada nakupujem v detskej zare 😂
Ale teda len teplaky, leginy, tricka a tak. Rifle kupujen only petite. Ja sa v skinny citim dobre. Aj muzovi sa tak najviac pacim 🤪
Nosim siroke.Som vysoka, stihla, dlhe nohy.Myslim, že tie široké sedia skor vysokym a stihlym zenam.Postavu, nohy mam vytrenovane takze kludne aj skinny ale mne sa to nepaci a casto vidno na zenach, ze prave tie ich nosia , coby ich nemali nosiť kedze zvyraznuju vsetky neduhy postavy, su skoro ako leginy.
Inak siroke nosim len k opatkom. Lebo vtedy (aspon podla mna) vyniknu najlespie. A este mi to aj predlzi nohy.
K tomu obtiahnutejsi top (klasicke pravidlo: ak je spodok siroky, treba uzsy vrch a naopak. Nemusi a moze byt aj obtiahnuty.).
@moonlight1210 *uzsi (paneboze, taka hrubka)
vacsinou skinny, ale mam aj tie baggy s trblietkami ci ako sa volaju uplne siroke akurat na pase a zadku obtiahnute a velmi mi pristanu 😎 mam pocit, ze mi lepsie sedia ako skinny lepsie v nich zadok vyzera
99% casu nosim nohavice nie rifle. Rifle len ked musim, nepridu mi pohodlne. Mam len skinny ale mam na ne postavu 55kg/168cm keby som nemala na ne postavu tak by som si ich nedala na seba aby mi bolo vidno vsetky speky.
Dnes som bola v obchodoch a skúsila som si kúpiť široké rifle, strih neviem názov ale na zadku sú pomerne obtiahnuté a ďalej sú už široké. Prišli mi celkom dosť pohodlné, uvidím po vypratí keď ich budem mať dlhšie na sebe ako sa v nich budem cítiť.
@anonym_autor pravdepodobne wide
Nemám rada rifle, ale ak mám nejaké obliecť - tak mom fit alebo skinny. Tie široké sa mi jednoducho nepáčia 🤷 A už som vo veku, keď nie som otrok trendov.
Ziadne. Necitim sa v nich dobre 😊
@anonym_autor určite s vysokým pásom, tie sa hodia takmer všetkým ženám a perfektne stoja na postave a tvarujú ju. Mám aj skinny ale preferujem normálny strih, neviem ako sa volá ... Proste dole nie sú pricapnute na telo. To pasuje len chudým babám.

Inak siroke nosim len k opatkom. Lebo vtedy (aspon podla mna) vyniknu najlespie. A este mi to aj predlzi nohy.
K tomu obtiahnutejsi top (klasicke pravidlo: ak je spodok siroky, treba uzsy vrch a naopak. Nemusi a moze byt aj obtiahnuty.).