Aké šaty zvoliť na prekvapenie manžela?
Ahojte mám problém. Manžel bol 3M preč, a ja som sa rozhodla, hneď ako odišiel, že schudnem. Začala som poctivo cvičiť, jedálniček, atď. Schudla som 18kg. Ale chcela som aby to bolo prekvapenie keď príde tak pri rozhovore som vždy ukazovala iba tvár. Zajtra má prísť domov, navrhla som, že dáme večeru a tak pôjdeme domov. Manžel súhlasil ale ja neviem aké šaty si mám dať. Chcem ukázať postavu. Poradte prosím. Ideálne obrázok. Mám 60kg. Ďakujem
terz uz len udrzat super.,
Podla mna radsej male cierne saty nejake obtiahnute , toto je ako do officu tie bluzky a puzdrové sukne .moj názor
@bbshop celý deň som nič nejedla len sladké a čipsy a podobne hovadiny. Občas mi bolo až zle, sladené vody u nás vydržala fľaša pol hodinu. A čo je najhoršie normálne jedlo som nejedla u mňa bol obed 5 croissantov plus veľká cola
Pečeň mám v poriadku
@bublinka1426 som sa opravila, farbim si vlasy tak nejak rýchlo odpisujem
ak nemas dake zdravotne problemy, tak co. no zdravo si nezila. verim ze mas lepsi zivotny styl uz teraz.
@dundulica bežne vážim 45kg. Po pôrode som mala 65. Za 6mes to bolo dole len dojčením. Ničím iným. Čiže je úplne normálne že ak má autorka vpohode metabolizmus, a prestala sa prejedať pochutinami (Milka 3* denne a chipsy, ako písala), tak to vpohode mohla dať dole len a len stravou.
Autorka na mňa to tak pôsobí, že si viac vody do seba liala než reálne jedla. Skôr si zapijala smad po tých nezdravých potravinách. A plus samozrejme aj tie nezdravé potraviny mali kvantum kalorii
K šatám: pozri sa na fotku pred a po. Čo si myslíš že sa na tebe najviac zmenilo? Užší pás alebo menšie stehná? Alebo chudšie ruky? Zdôraznila by som šatami práve túto najviac viditeľné schudnútu časť tela. 🙂 nech mu to poriadne udrie do očí.
@lenkakravcova toto je inak veľmi dobrá rada musím uznať. Tiež sa k tomu prikláňam.
@romanka125 prosím ta, je úplne normálne a hlavne ZDRAVÉ ze si schudla za 4m 6kg. To je obdivuhodné. Nie za tri mesiace 18kg pri váhe 78kg. Neber si príklad túto z autorky.
Áno, dá sa schudnúť 18kg za taký čas, ale nie je to zdravé. A ani normálne ci bežné, obdivuhodné ako to tu ženy tvrdia.
Autorka ja by som potom chcela vidieť fotku 🙂
Nieco, co sa lahko vyzlieka 😅, po 3 mesiacoch od seba ich dlho na sebe nebudes mat, napr. https://www.orsay.sk/cierne-damske-puzdrove-sat...
@dadis presne to som napisala.
Muža máš tri mesiace preč a ty rozmýšľaš nad šatami?Kúp kratučke saténové niečo a to stačí
@minenkak presne.
Zlatko, ja som ťa nijako neurazila. Iba neverím tvojej rozprávke. 🤷😂
@bublinka1426 ja len opravim
podiel vody pri cca 70kg je 60% .
Do toho sa počíta voda v bunkách aj mimo ...
Treba rátať,že ak je nedostatok vody v tele, voda sa"vysáva " z ICT atď..
Nemozes rátať,že čo vypijes aj vycikas....
@pikachu999 Skúšali sme s kamoškou v obchode aj niečo také dosť sa mi to páčilo ale tak bola mi zima.
@dadis Niečo podobné som skúšala
@fantaghiro21 ok len obrazne povedane, ked niekto zacne chudnut sa hovori 2-3kg co idu ako prve, su voda.
velmi pekne a sexy. toto dlho na tebe nevydrzi.
Pane bože vážne ? Dobre no takto
Začínala som okolo 20.juna na váhe 80,5kg
Ku dnešnemu dnu vážim 62,05kg.
Ďalej áno schudla som, či zdravo či nezdravo je to jedno.
Ak mi tréner pomohol a zostavil jedálniček, vie čo robí.
Prvý mesiac som to vzdala asi 5x, dosť som natrapila, manžel tiež. Neveril, že to dokážem 1000x mi pomoh a 1000x som zlyhala, Robím to hlavne pre neho
super. tak si to udrz. a uzi vecer
Ďakujem všetkým ostatným ktorý mi poradili, žiaľ stále neviem aké šaty ale tá sukňa a top, nieje zlý nápad

@bublinka1426 Týždenne