icon

Aké šaty zvoliť na prekvapenie manžela?

25. okt 2024

Ahojte mám problém. Manžel bol 3M preč, a ja som sa rozhodla, hneď ako odišiel, že schudnem. Začala som poctivo cvičiť, jedálniček, atď. Schudla som 18kg. Ale chcela som aby to bolo prekvapenie keď príde tak pri rozhovore som vždy ukazovala iba tvár. Zajtra má prísť domov, navrhla som, že dáme večeru a tak pôjdeme domov. Manžel súhlasil ale ja neviem aké šaty si mám dať. Chcem ukázať postavu. Poradte prosím. Ideálne obrázok. Mám 60kg. Ďakujem

bublinka1426
25. okt 2024

tie cierne saty co si mala sa mi zdali naj

autor
25. okt 2024

@bublinka1426 ❤️ Len sú dosť lacné, od číňanov

bublinka1426
25. okt 2024

a co? ved chces mat pekny vecer. neni vidno ze su lacne, mas peknu postavu, co tam po vyrobe

autor
25. okt 2024

@bublinka1426 Ďakujem ❤️

meringe70
25. okt 2024

Ahoj, gratulujem k váhe 🙂 na večeru by som tiež volila nejaké “malé čierne” teda čierne šaty nad kolena.. strih taký, aký tvojej postave najviac pasuje. Na to klude koženku alebo kabát, ak by bola zima. Nejaké čižmy na opätku k tomu .. a muž ta aj tak bude chcieť skôr vyzliecť 😊

janickacrazy
25. okt 2024

Vyzeráš super v tých šatách. Uži si večer.

fantaghiro21
25. okt 2024

Ja somksi len tak narýchlo zapla mohito a niektoré sú pekné.
Otázne je,či to vieš do zajtra zohnať, oprať...🙃
Majú tam aj zľavy....

nevenka
25. okt 2024

@bbshop boze, ja keby som zozrala 5 balikov cipsov, tak mam 100 kg (meriam 152 cm), takze uz ked len tolko, ze to prestala jest, spravi vela. Ja mam pohubeny metabolizmus kvoli stitnej zlaze, mala som hypertyreozu, potom hypo z liekov a tak dokola, raz mi spalovalo extremne, raz pomaly...
Pri tak otrasnej strave si mala len 78 kg? Tak to Ti metabolizmus ide dobre a mas stastie.
Ja sa stravujem normalne, ale ano, dam si sladke a mam aj zdravotne problemy, ale takto rychlo by som na 100% neschudla. Ja mam problem dat dole 10 kg.

ankare
Autor odpoveď zmazal
autor
25. okt 2024

@ankare Určite dám, ďakujem ❤️

ankare
25. okt 2024

vyzeráš svetovo! 👏👏👏 A super,že Ti prsia ostali.
Určite si obleč niečo obtiahnuté, úzke, nech Tvoja krásna postava vynikne.
Daj vedieť, koľko sekund Tvoje šaty na Tebe vydrzali, keď Ťa zbadal. 🫣
Držím palce!

simonkazga
25. okt 2024

Si nádherná! Buď na seba hrdá!

rozkvet1
25. okt 2024

@romanka125 nie je dobre schudnúť tak rýchlo za tri mesiace ako ona. Možno je pekná ale zdravé to nie je. Radšej pomaly ale isto

rozkvet1
25. okt 2024

Inak az teraz som si pozrela tvoju fotku. Tie saty sú krásne. Sú slušne a zároveň sexy. Vzala by som si ich keby mam tvoju postavu

daniela823
25. okt 2024

Daj potom vedieť ako manžel zareagoval a ako to dopadlo 👀😁

autor
25. okt 2024

@daniela823 Áno napíšem vám, ale až v nedeľu

domiklik
25. okt 2024

@bbshop ísť zo 75 na 60 za tri mesiace nie je úspech ale zarábanie si na zdravotné problémy...

bbshop
25. okt 2024

@domiklik poznám ľudí, ktorí schudli aj viac a nemajú žiadne zdravotné problémy. Opakujem niekoľký krát veľku časť tvorila iba voda a nie tuk

kavasmliekom
25. okt 2024

S takou postavou?? Čipkované body a kožené nohavice 😃

gab
25. okt 2024

zeny a pozerate vy obcas extremne premeny? ti ludia daju za rok aj viac ako 60 kg dole, tak ked sa to vydeli mesacne vyjde to na 6 kg. Preco by nemohla autorka schudnut tolko, co tvrdi?

lienka.7
25. okt 2024

@gab len je rozdiel, keď chudneš zo 140kg alebo z 80kg.
Normalne chudnutie je 2-3 kg za mesiac. Autorka musela stvarat doslova harakiri.
Inak sranda, ze pri takom úbytku váhy jej prsia "zostali" 🤔🙈

nikoletta1712
25. okt 2024

V tých čiernych šatách si prekrásna, veľmi ti pristanú, úžasná postavička, riadne sexy😍❤️…
Uži si večer a daj vedieť potom😊

rozkvet1
25. okt 2024

@gab lenže to su niektorí morbidne obézni ľudia ktorí musia okamžite schudnúť lebo ich vlastná vaha môže zabiť. Tu mala slečna 75 čoz rozhodne nepovažujem za tučnú ženu, teraz má skvelú postavu ale nemyslím si že je to až taký rozdiel.

gab
25. okt 2024

@rozkvet1 autorka mala zle stravovacie navyky, jedla chipsy, ktore maju vela soli a to spôsobuje zadrzovanie vody v tele, + sladkosti. Ak sa zacala zdravo stravovat + k tomu dala pohyb , preco nie? za predpokladu, ze mala niekoho, kto jej vytvoril vhodny jedalnicek a spravny druh sportu.

apolka77
26. okt 2024

Si krásna , manžel odpadne 😁👍
Len jednu radu, nikdy nechudni kvôli chlapovi . Ak bol motivácia iba on, však ja mu ukážem , môže sa ti veľmi rýchlo vrátiť stačí že ťa naserie, budete mať problémy také bežné stačia a psychika to zvládnuť nemusí. Nie je to pevný základ chudnúť pre chlapa.
Rob to výsostne pre seba. Lebo si krásna úžasná žena ktorá si zaslúži byť zdravá. ❤️☝️
Gratulujem. 🥂🍾

kavasmliekom
26. okt 2024

@gab lebo v extrémnych premenách chudnu na veľmi nízkom prijme, a z váhy aj 150kg, to ide rýchlo. Určite, keď si všimneš aj extrémne premeny, prvé tri mesiace sa chudne najľahšie. Potom už stále menej a menej kíl.
Tiež som schudla 14kg za 3 mesiace, ale za prvý týždeň skoro 7 kíl, áno, za týždeň, ale to som nejedla že nič, taka bolesť zubov, šité ďasná, aj čistá voda ma bolela. A za zvyšné 15 týždňov 7 kíl. Čiže schudne ale nezdravo, aj keď predtým tiež to nebol zdravý životný štýl.

bublinka1426
26. okt 2024

@gab to nie je tak zemesacne, prve mesiace sa rychlejsie cchudne. a tam chudnu z vysokevj vahy a jedia hlavne jedia

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
lasona
26. okt 2024

Si krásna v tých čiernych šatách. Potom napíš, čo manžel. Veľmi som zvedava

fido69
26. okt 2024

Ak sa môžem vyjadriť ako chlap - s touto postavou a v týchto šatách mu doslovne odpáliš dekel. Hlavne si nedavaj nohavičky. Keď zistí, že si na ostro, tak to ho podľa mňa úplne odrovná. 😉
Pekné erotické body alebo pradielko si nechaj ako spríjemnenie na ďalšie večery, pretože pri jednom prijemnom večere určite neostane... 🙃👍