Aké šaty zvoliť na prekvapenie manžela?
Ahojte mám problém. Manžel bol 3M preč, a ja som sa rozhodla, hneď ako odišiel, že schudnem. Začala som poctivo cvičiť, jedálniček, atď. Schudla som 18kg. Ale chcela som aby to bolo prekvapenie keď príde tak pri rozhovore som vždy ukazovala iba tvár. Zajtra má prísť domov, navrhla som, že dáme večeru a tak pôjdeme domov. Manžel súhlasil ale ja neviem aké šaty si mám dať. Chcem ukázať postavu. Poradte prosím. Ideálne obrázok. Mám 60kg. Ďakujem
@bublinka1426 ❤️ Len sú dosť lacné, od číňanov
a co? ved chces mat pekny vecer. neni vidno ze su lacne, mas peknu postavu, co tam po vyrobe
@bublinka1426 Ďakujem ❤️
Ahoj, gratulujem k váhe 🙂 na večeru by som tiež volila nejaké “malé čierne” teda čierne šaty nad kolena.. strih taký, aký tvojej postave najviac pasuje. Na to klude koženku alebo kabát, ak by bola zima. Nejaké čižmy na opätku k tomu .. a muž ta aj tak bude chcieť skôr vyzliecť 😊
Vyzeráš super v tých šatách. Uži si večer.
Ja somksi len tak narýchlo zapla mohito a niektoré sú pekné.
Otázne je,či to vieš do zajtra zohnať, oprať...🙃
Majú tam aj zľavy....
@bbshop boze, ja keby som zozrala 5 balikov cipsov, tak mam 100 kg (meriam 152 cm), takze uz ked len tolko, ze to prestala jest, spravi vela. Ja mam pohubeny metabolizmus kvoli stitnej zlaze, mala som hypertyreozu, potom hypo z liekov a tak dokola, raz mi spalovalo extremne, raz pomaly...
Pri tak otrasnej strave si mala len 78 kg? Tak to Ti metabolizmus ide dobre a mas stastie.
Ja sa stravujem normalne, ale ano, dam si sladke a mam aj zdravotne problemy, ale takto rychlo by som na 100% neschudla. Ja mam problem dat dole 10 kg.
@ankare Určite dám, ďakujem ❤️
vyzeráš svetovo! 👏👏👏 A super,že Ti prsia ostali.
Určite si obleč niečo obtiahnuté, úzke, nech Tvoja krásna postava vynikne.
Daj vedieť, koľko sekund Tvoje šaty na Tebe vydrzali, keď Ťa zbadal. 🫣
Držím palce!
Si nádherná! Buď na seba hrdá!
@romanka125 nie je dobre schudnúť tak rýchlo za tri mesiace ako ona. Možno je pekná ale zdravé to nie je. Radšej pomaly ale isto
Inak az teraz som si pozrela tvoju fotku. Tie saty sú krásne. Sú slušne a zároveň sexy. Vzala by som si ich keby mam tvoju postavu
Daj potom vedieť ako manžel zareagoval a ako to dopadlo 👀😁
@daniela823 Áno napíšem vám, ale až v nedeľu
S takou postavou?? Čipkované body a kožené nohavice 😃
zeny a pozerate vy obcas extremne premeny? ti ludia daju za rok aj viac ako 60 kg dole, tak ked sa to vydeli mesacne vyjde to na 6 kg. Preco by nemohla autorka schudnut tolko, co tvrdi?
V tých čiernych šatách si prekrásna, veľmi ti pristanú, úžasná postavička, riadne sexy😍❤️…
Uži si večer a daj vedieť potom😊
@rozkvet1 autorka mala zle stravovacie navyky, jedla chipsy, ktore maju vela soli a to spôsobuje zadrzovanie vody v tele, + sladkosti. Ak sa zacala zdravo stravovat + k tomu dala pohyb , preco nie? za predpokladu, ze mala niekoho, kto jej vytvoril vhodny jedalnicek a spravny druh sportu.
Si krásna , manžel odpadne 😁👍
Len jednu radu, nikdy nechudni kvôli chlapovi . Ak bol motivácia iba on, však ja mu ukážem , môže sa ti veľmi rýchlo vrátiť stačí že ťa naserie, budete mať problémy také bežné stačia a psychika to zvládnuť nemusí. Nie je to pevný základ chudnúť pre chlapa.
Rob to výsostne pre seba. Lebo si krásna úžasná žena ktorá si zaslúži byť zdravá. ❤️☝️
Gratulujem. 🥂🍾
@gab lebo v extrémnych premenách chudnu na veľmi nízkom prijme, a z váhy aj 150kg, to ide rýchlo. Určite, keď si všimneš aj extrémne premeny, prvé tri mesiace sa chudne najľahšie. Potom už stále menej a menej kíl.
Tiež som schudla 14kg za 3 mesiace, ale za prvý týždeň skoro 7 kíl, áno, za týždeň, ale to som nejedla že nič, taka bolesť zubov, šité ďasná, aj čistá voda ma bolela. A za zvyšné 15 týždňov 7 kíl. Čiže schudne ale nezdravo, aj keď predtým tiež to nebol zdravý životný štýl.
@gab to nie je tak zemesacne, prve mesiace sa rychlejsie cchudne. a tam chudnu z vysokevj vahy a jedia hlavne jedia
Si krásna v tých čiernych šatách. Potom napíš, čo manžel. Veľmi som zvedava
Ak sa môžem vyjadriť ako chlap - s touto postavou a v týchto šatách mu doslovne odpáliš dekel. Hlavne si nedavaj nohavičky. Keď zistí, že si na ostro, tak to ho podľa mňa úplne odrovná. 😉
Pekné erotické body alebo pradielko si nechaj ako spríjemnenie na ďalšie večery, pretože pri jednom prijemnom večere určite neostane... 🙃👍

tie cierne saty co si mala sa mi zdali naj