icon

Aké spodné prádlo nosíte?

28. aug 2025

Ahojte, tie čo máte dlhodobé vzťahy/manželstvá zaujíma vašich mužov aké spodné prádlo nosíte denne? Pretože mne najviac vyhovuju bombardáky popravde (snažím sa nájsť nejaké pekné vždy ale tento strih), ktoré striedam s brazilkami ale neviem si predstaviť nosiť iba tanga/ brazilky.. Samozrejme, že na intímnosti mám inú bielizeň, ale čo sa týka bežného dňa.. Moja mamina celý život doteraz nosí brazilky a tangá a to má 58 a ja nechápem ako to môže nosiť a tu je presne ten problém, že to nosí kvôli otcovi, ktorý keby si dala iné spodné prádlo tak tu robí scény :D

simsalabim
28. aug 2025

@anonym_autor vobec ho to nezaujima. Aj pri intimnostiach je jeho najvacsia starost ma cim skor vyzliect. No a popravde, ja uprednostnim pohodlie… tiez by som mu do spodneho pradla nehovorila.

ivik4
28. aug 2025

Nosim od 14stich tanga a take ,,snurky" len . Nie nezaujima ho to a aj keby , nosim to co mne vyhovuje

la_dolce_vita
28. aug 2025

Mojho to nezaujima a ja uz tiez pozeram viac na pohodlie. Ale ked chcem nieco kvalitne a pekne ako drahsiu podprsenku, tak ide so mnou a zaplati to, radost mam viac ja 🙂

zuzubb007
28. aug 2025

Môjmu je šumafuk čo nosím a nikdy by som kvôli chlapovi nenosila iné prádlo ani iné oblečenie, keď sa mu nepáči nech si trhne, áno nosím na striedačku v zime bombardiaky ale nie vyťahané ale intimissimi za mňa top kvalita, keď si kade sadnem v pásiku cez riť mi je zima, a v lete brazilky, keď mám šaty tak aj bombardaky proste je mi to pohodlnejšie každý nech nosí čo chce, na intímnosti to je načo bielizeň?

anonym_61b9ec
28. aug 2025

@anonym_autor po 40-ke práve naopak, dbám na to, čo mám pod oblečením a mám väčšiu záľubu v kupovaní spodného prádla ako kedykoľvek predtým. jednak sa cítim lepšie ja, jednak áno, môjmu mužovi sa to páči aj po 20-tich rokoch manželstva. myslím decentné, nie nejaké výstrelky.. a to si po intímnostiach bielizeň meníš či ako? však to je súčasť dňa, nechávam na sebe😀

anonym_e31e51
28. aug 2025

Nosím čo sa mi páči, doma mám výber spodného prádla širší než bežné obchody 😅. Takže podľa toho, čo si dávam na seba a tiež podľa nálady, podľa toho aký deň cyklu mám 😅🙈

anonym_d60e03
28. aug 2025

Nosím bavlnené "bombarďaky", alebo brazilky bavlnené, mám 28. Nikdy tanga, vadi mi to. Môjmu mužovi je to jedno, ale keď ho chcem prekvapiť, tak si dám pekné spodné pradielko. Btw. Mam rada gaťky s vysokym pásom

beata_k
28. aug 2025

@anonym_autor Je mu to uplne jedno. A vobec by som nenosila snurky na bezny den len preto, ze by mal robit sceny. V takom pripade by som aj ja robila sceny, ze nenosi snurky 🤷

wolf_
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
28. aug 2025

Nenosim,iba pri fakt veľkej zime a to musí byt aspoň mínus desať mužove trenky

zmrzlinka2021
28. aug 2025

@anonym_autor
To fakt ženy sú také vymlete?

letfenixa
28. aug 2025

Môj partner uprednostňuje nič, ja bambusove nohavičky. Ale nekeca mi do toho.

petamich
28. aug 2025

@anonym_autor vobec ho to nezaujima 🙂 ja napr. tanga vobec nenosim, na mojom zadku to ozaj nie je pritazlive

anonym_35ae6a
28. aug 2025

Žiadne speciálne prádlo nemám. Za mňa to je totálny gýč, pokiaľ to nie je z hodvábu. Tie hnusné syntetické umeliny by som si neobliekla ani omylom.
Nosím biele a telové hladké nohavičky s normálnym pásom a hladké telové podprsenky. Mužovi to je jedno. Tangá som mala naposledy, keď som mala okolo 20. Už by som si to neobliekla ani za nič. Totálne nepohodlné.

tenerifka
28. aug 2025

Ja netusim, co su bombardaky........ Fakt....
Ja nosim normalne jemne bavlnene nohavicky.... A ano, manzelovi je to sumafuk

anonym_c0196d
28. aug 2025

Doma buď nič alebo tangá pohodlné

jaroe
28. aug 2025
@tenerifka

Ja netusim, co su bombardaky........ Fakt....
Ja nosim normalne jemne bavlnene nohavicky.... A ano, manzelovi je to sumafuk

@tenerifka bombardaky sú asi všetky, čo nie sú zarezané v zadku...tipujem

vierkainka
28. aug 2025

@anonym_autor toto je nejaka vynyslena téma ktorú píše chlap.Moj názor.

anonym_45efba
28. aug 2025

Klasické bavlnene cítim sa v nich najlepsie

anonym_66b6f1
28. aug 2025

Mojho muza zaujima ake mam nohavicky, ale nenariaduje mi nic.. potesi sa ked zbada, ze mi presvita nieco viac sexi cez leginy, potom je akysi "lepkavejsi" cely den 😂 a mam vsehochut. tanga, ale nenosim vobec. Mam pre mna pohodlne gatky, cipkovane aj bavlnene. Beriem vzdy prve na kopke 🤷‍♀️
Sme spolu 15 rokov.

autor
28. aug 2025
@vierkainka

@anonym_autor toto je nejaka vynyslena téma ktorú píše chlap.Moj názor.

@vierkainka neni len mňa desi predstava zeby som mala nosit brazilky a nieco zarezane do zadku lebo sa to niekomu paci😀 a moja mama tak zije

ivik4
28. aug 2025

Ja som zas presny opak, neznesiem klasicke bombardaky, jedine co znesiem su tanga a fakt zeby som to mala rozoberat s niekym ako ty, desi mna 😃. Akoze naco
Zeby som mala zacat nosit nohavicky len preto lebo su niekomu prijemne a mne nie ? No isto

lucia13022023
28. aug 2025

Ja milujem brazilky. Sú pohodlné a podla mňa aj vyzerajú najkrajšie na zadku. 600nedie som trpela v obyč nohavičkách. Je mi to nepríjemné, pod oblečením to vyzerá škaredo, neznesiem mat niečo cez cely zadok. Ale mužovi je jedno co nosím, dba na moje pohodlie, čiže aj keby som boxerky nosila, je mu to jedno.

fairyy
28. aug 2025

nemam rada klasicke nohavicky ani tanga oboje su jednoducho pre mna nepohodlne....oblubene mam brazilky ...tie nosim stale ...a mojmu muzovi je to turbo jedno

kristiii
28. aug 2025

@anonym_autor najradšej klasický strih-bavlnené (neviem či toto nazývaš bombarďákmi). Spredu alebo zozadu nejaká tá čipka a cítim sa sexy. Ale len tak pre seba, lebo ten môj si ich aj tak väčšinou nevšimne, keďže idú dole rovno s nohavicami 😂. Tangá neznesiem a všeobecne to nie je ani zdravé.

anonym_33469e
29. aug 2025

Ja nosim len tie snurky, je to najpohodlnejšie čo môže byť, aspoň pre mňa :D vôbec nijako to necítim, na rozdiel od klasických nohavičiek, tam mi vadí ze mam na sebe ešte ďalšiu vrstvu látky.

anonym_562a37
29. aug 2025

Moj muz fakt netusi co nosim pod oblecenim. Brazilky, tanga. Normalne nohavicky ani nemam. Nosim to, v com mi je fajn, pohodlne a nerobi mi to ciarky zarezane pod oblecenim. To neznasam. Baba nahodena a bum obrysy gatiek vtlacene gumickami.

anonym_5815ef
29. aug 2025

@anonym_autor Ja som bola celý život tangáčová (haha ešte aj do pôrodnice pri prvom v tangáčoch).Ale ako riešim posledné roky dookola močák nosím predovšetkým bavlnené a pohodlné. A muž mi do toho naozaj nikdy negibicoval.,Ak niekam idem, alebo v lete tak tanga a aj čipkované.Ja sa tiež nestarám v čom sa cíti dobre on.