icon

Aké sú momentálne trendy v okuliaroch?

15. máj 2024

Ahojte, aké sa teraz vlastne nosia? Idem si robiť nové po cca 10 rokoch a nejako ich na ulici na iných nevnímam. Mám 35 a skôr jednoduchý štýl, teraz mám čierne rámy so zlatými (aktuálne ošarpanými) rúčkami.

sissy27
15. máj 2024

netreba ísť za každú cenu s módou, dôležitejšie je aby ti sedeli k tvári a tvojmu štýlu.

guudy
15. máj 2024

Presne tak ako pise @sissy27
Chod do optiky a vyber si ram, ktory ti bude dobre sediet a bude sa ti aj pacit 🙂

ankare
15. máj 2024

Kúp si také,ktoré Ti svedčia.

muchotrafka298
15. máj 2024

Ja sa neriadim tym, co sa nosi alebo nenosi, ale tym, ze co sa mi hodi. Mam relativne uzku tvar, takze vacsina okuliarov mi "odstava". Ja nemozem mat zo zdravotnych dovodov ani kovove, mam alergiu na kovy. Pridem do optiky, pozriem, pofotim sa v nich a doma si tie fotky mrknem a rozhodnem sa, alebo hladam dalej. U mna nie je nikdy nakup okuliarov "5 minutova zalezitost", ale niekolkych dni.

Teraz su moderne rozne hrube a extravagantne plastove obrucky. Mne sa to ale ani nepaci a nastastie ani nehodi. Tie najznamejsie znacky sa predavaju za stovky EUR.

0silvia0
15. máj 2024

Ja som si povsimla, ze sa nosia bud tenke kovove ramy alebo priehladne, alebo pastelove farby umelych ramov, napr. biele, ruzove atd.

petracandle
15. máj 2024

Kašli na trendy a vyber si model, ktorý sa ti hodí a bude ti vyhovavovať pri nosení - to je najdôležitejšie

dominikamacakova
15. máj 2024

Nosia sa takéto veľké

terezka1947
15. máj 2024

Nechaj si poradiť v optike,kt.su vhodné k tvojim dioptriam hlavne. Módny trend je jedna vec,to,čo skutočne sedí druhá a tretia vec je,či sa dajú nacentrivat tak,aby to tebe naj vyhovovalo.

prasiatko30
15. máj 2024

Nosi sa vsetko co tebe slusi alebo dokazes to zakomponovat do tvojho stylu. Myslim si, ze v dnesnej dobe je uz fakt nepodstatne pytat sa aky je modny trend v okuliaroch - chod vyskusaj a co sa ti najviac hodi ku forme tvare to si zoberies, fantazii sa medze nekladu

autor
15. máj 2024

@dominikamacakova toto je vlastne taká pozmenena verzia toho co mam, to mi aj celkom sedí.
@prasiatko30 aj ja mam ten pocit, ze sa nosí všetko
@sissy27
@guudy
@ankare
@muchotrafka298 ja mám ten problém, že neznášam nákupy, úprimne ľutujem, že sa aj toto nedá online. A ešte keď sú to malé prevádzky ako typicky optiky bývajú, tak sa mi vypne mozog. Preto si robím prieskum vopred.

galganka
15. máj 2024

Akurát dnes som si vyzvihla také, ako dala @dominikamacakova , ale priesvitný plast a strieborné stránice. Predtým som mala celé kovové, ešte väčšie, predtým vŕtaný rám... Predtým plastové, farebné, ružové, čierne...

sissy27
15. máj 2024

Da sa aj online, tusim eyerim eyewear ma moznost si ich aj vyskusat online - zapnes prednu kameru a vybrane okuliare si nasadis.

autor
15. máj 2024

@sissy27 to je zaujímavá možnosť, dakujem

mantilka
18. máj 2024

Online okuliare by som nekupoval. Okuliare musia sedieť, nikde netlacit aj správna šírka, aby nepadali. Nosíš ich každý deň, musia byť pohodlné.