Aké topánky sa hodia k týmto šatám?
Žienky poraďte mi aké topánky k týmto šatám obuť. Ďakujem

Gumaky hned okopavat zemiaky..
Daj to dole, vôbec ti nesedia. Vyzeráš ako stará babka
@zuzana1415 červené lodičky
@kavasmliekom a možno aj červený opasok, ak už musia byť tieto šaty
Kremovy opasok a kremove lodicky
@zuzana1415 nechces skúsiť iné šaty ,radsej?
@zuzana1415 nechces skúsiť iné šaty ,radsej?
@minenkaa tak skúste poradiť
@minenkaa tak skúste poradiť
@zuzana1415 ja netuším ,nevidim osobku ,farba vlasov,obľúbená farba ,do akej ceny
Baby treba link poslať aj so šatami ,vždy je tu veľa dobrých nápadov
Stiahnuť v páse, vysoké lodičky a mohlo by to zafungovať 😉.
Ako keby by ti boli velke... Mozes skusit ten opasok a opatky, ze co to urobi.. ale ak nie si zvyknuta na opatky, radsej ine pohladaj
Tie šaty ti nesedia. Skracujú postavu. Skrátiť ich nad koleno. Dat cerveny opasok, červené lodičky, príjemný make up.
@zuzana1415 saty ti sice nesedia... ale na inej postave si k nim viem predstavit aj biele tenisky.
Ah ženy..aké ste niektoré zle..tak pani je zrejmé macatejšia tak zvolila takéto saty. Sú pekné a skriju všetko.. autorka skus k nim krémový opasok a kremove lodičky, kľudne na nižšom podpätku aby TK boli pohodlné a kľudne by som išla do lakovanej aj opasok aj lodičky..bude to nenapadne a pekne vkusne..pripadne ta červená ak ti nevadí..
SATY IHNED VYHODIT!!!
Aj zeny kyprejsich tvarov si zasluzia pekne saty.Toto treba jedine spalit.
ked k tomu obuješ napriklad biele tenisky, budeš mať taky pracovný outfit, aj sa budeš citiť pohodlne. ja by som tie šaty nosila, nie ako radia že zahodit
Ah ženy..aké ste niektoré zle..tak pani je zrejmé macatejšia tak zvolila takéto saty. Sú pekné a skriju všetko.. autorka skus k nim krémový opasok a kremove lodičky, kľudne na nižšom podpätku aby TK boli pohodlné a kľudne by som išla do lakovanej aj opasok aj lodičky..bude to nenapadne a pekne vkusne..pripadne ta červená ak ti nevadí..
@anonym_b8a922 nie sme zle, mame vkus na rozdiel od teba Aj plnoštíhle ženy ai môžu obliecť pekne šaty a vyzerať skvelo
Tento strih a dĺžka jej vôbec nesedia, skracujú jej postavu a ona potrebuje presný opak. Potrebuje šaty ktoré nebudú úplne ku krku a zvýraznia pas a vyformuju jej postavu
Áno som tlsta a neznášam nosiť šaty som skôr športový tip ale keď musíš tak musíš a čo poviete na tieto šaty?
@zuzana1415 si si istá, že chceš z temu šaty na tvoju postavu? Ani ja si to nedovolím. Skus ísť popozerať do nejakého butiku pre moletky. Určite poradia.
@kavasmliekom tu by som tiež musela objednávať a unmas naokolo nie je nič také kde by sa dalo niečo kúpiť všetko pre štíhle alebo keď už rovný strih a to ja nechcem
@kavasmliekom tu by som tiež musela objednávať a unmas naokolo nie je nič také kde by sa dalo niečo kúpiť všetko pre štíhle alebo keď už rovný strih a to ja nechcem
@zuzana1415 ale máš istotu, že budú dobré, alebo keby nie, bez problémov vrátiš. A vieš s nimi komunikovať, nie ako s Temu . Ale ty vieš.
@zuzana1415 a nie sú všade len rovný strih, neviem čo nosíš, koľko máš rokov, ale niekedy je menej viac. Stačia pekne doplnky a aj rovný strih očarí.
@zuzana1415 kde si máš tie šaty obliecť? Na oslavu do reštaurácie? Do práce do kancelárie? Na návštevu k babke na dedinu?
@zuzana1415 kde si máš tie šaty obliecť? Na oslavu do reštaurácie? Do práce do kancelárie? Na návštevu k babke na dedinu?
@elviku11 no na oslavu do reštaurácie
@zuzana1415 takto, ak chces tieto saty lebo ich mas kupene tak ok. Prve co by som dala kratsie rukavy, vyhrnula ich vyssie. Daj si k nim nejake lodicky na nizsom opatku ake doma mas, kludne cierne (tie slapky to uplne zabijaju na tej fotke). Skusila by som nejake sako, tmavomodre alebo aj biele. A tam kde je pas dat tenky opasok biely alebo tmavomodry aby jasne ukazal kde je pas. Vystrih tiez nie je dobre zvoleny, kupuj vzdy do V, to ta zostihli. Ale uz ked je lodickovy tak by som dala sperk, na tenkej retiazke (nech nepridava hore na objeme) nejaky jednoduchy ale vyrazny, dlhsi na prsia. Bud nieco kovove, strieborne alebo aj typu kamen so striebornou obrubou. A potom hlavne dobre stahovacie pradlo a dobre padnucu podprsenku. A ked stojis tak nohy co najviac k sebe.😊
Z Temu saty?Preboha zena,ty si modna katastrofa.To fakt nemas nikoho kto by ti v tvojom okoli v dobrom poradil?
@elviku11 no na oslavu do reštaurácie
@zuzana1415 tak na oslavu do reštaurácie buď lodičky alebo nízke kožené baleríny či iné elegantné topánky čo máš doma. V takej zime ako je teraz by si podľa mňa nič nepokazila ani nízkymi jesennými koženými čižmami. A pridať opasok, aby si zvýraznila pás.

@zuzana1415 červené lodičky