icon

Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?

julkaaa1
15. máj 2025

Ahojte mame prijmanie kupila som si fialove šaty a nakoľko nemôžem.nikde zohnať topanky chcem si objednať ktoré z vás by ste mi poradili ku šatám? Z iných nemám na vyber objednávam zo stránky z ktorej mi stihnú prist a hlavne ktoré majú nižší opatok ....keďže hlásia zimu na vrch si dám bezovy trenckot za všetky normálne odpovede ďakujem vopred

Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?
Strana
z2
stellariaaquatica
15. máj 2025

Fialové určite nie, to by bolo priveľa už... Jedny z tých bezovych, ale myslím že s otvorenou spickou sa nehodia na takú udalosť a keď bude zima silonky budú vyzerať divne v nich... Čiže za mňa posledné určite

really8
15. máj 2025

Tie posledne v ziadnom pripade. Otrasne ta to skrati. Ked ma byt zima chces sandale?

julkaaa1
autor
15. máj 2025
@stellariaaquatica

Fialové určite nie, to by bolo priveľa už... Jedny z tých bezovych, ale myslím že s otvorenou spickou sa nehodia na takú udalosť a keď bude zima silonky budú vyzerať divne v nich... Čiže za mňa posledné určite

@stellariaaquatica presne aj za mňa chcela som úplne iné ale nestihnú prísť aj keď som ich objednávala dosť skoro co ma dosť sklamalo ...ako píšem objednávam zo stránky z ktorej mi stihnú prísť čiže zajtra inu som.nenasla iné možnosti tam niesu

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mishka81
15. máj 2025

Kedze budes mat aj trenckot, silonky, tak sandale urcite nie. Klasicke bezove jednoduche lodicky a hotovo.

stellariaaquatica
15. máj 2025
@really8

Tie posledne v ziadnom pripade. Otrasne ta to skrati. Ked ma byt zima chces sandale?

@julkaaa1
@really8 tak radšej nech ju to skráti akoby mala ísť v sandalkach na prijmanie... Veď píše že nemá inú možnosť, za mňa sú okej

1ryba
Odpoveď bola odstránená
really8
15. máj 2025
@stellariaaquatica

@julkaaa1
@really8 tak radšej nech ju to skráti akoby mala ísť v sandalkach na prijmanie... Veď píše že nemá inú možnosť, za mňa sú okej

@julkaaa1 uz radsej toto ked to musi byt z topankova
@stellariaaquatica ano logika. Radsej si kupit boty ktore ma deformuju. Nikde na svete neni obuv ano?

mk22
15. máj 2025

Véd zajdi do ccc a kúp béžové lodičky.
Fialové vôbec.

A hlásia zimu, to si dáš sandálky a silonky?

julkaaa1
autor
15. máj 2025

Žienky mi tu také obchody nemáme bola som všade aj v daichmane v každom jednom nič som nenasla objednala som si jedny mali prísť dnes som zistila ze neprídu do zajtra z topankova prídu ak objednám dnes do 12 preto odtiaľ z inej stránky neprídu samozrejme dala som si parametre nakoľko vysoké opätky rada nemám a som vysoká dosť ...

tanalyn
15. máj 2025

Béžové, telové.... Keby si si aj baleríny nejaké kúpila narýchlo, tak si myslím, že to bude v pohode. Však pekne, slušne oblečená budeš.

julkaaa1
autor
15. máj 2025

@dadis pozerala som všetky žiaľ mam nohu velkost 39 takže tam nieje veľa moznosti

dadis
15. máj 2025
@julkaaa1

@dadis pozerala som všetky žiaľ mam nohu velkost 39 takže tam nieje veľa moznosti

@julkaaa1 mas 34 bezovych lodiciek vo velkosti 39 https://www.topankovo.sk/?q=bezove lodicky 39&u...

dadis
15. máj 2025
@julkaaa1

@julkaaa1 mne osobne sa pacia tieto, ale kazdy maxiby vkus https://www.topankovo.sk/bezove-slingback-lodic...

julkaaa1
autor
15. máj 2025
@dadis

@julkaaa1 mas 34 bezovych lodiciek vo velkosti 39 https://www.topankovo.sk/?q=bezove lodicky 39&u...

@dadis sú ale ako píšem som.vysoka všetky ktoré su tam majú 10 cm a viac co nechcem nakoľko aj manžel je skoro taky vysoký ako ja ...

bg92
15. máj 2025

prilis to riesis (aj baby v komentaroch), ides na prijimanie nie na met gala :D ak mas krizovu situaciu daj si ake su k dispozicii - prve tri sa hodia vsetky, uplne v pohode mozu byt aj fialove. jedine co ozaj nie - silonky do sandalov, jedine ak mas silonky co koncia pred prstami takze ich nevidno.

julkaaa1
autor
15. máj 2025

Jedine potom ešte tieto

sandra49
15. máj 2025
@julkaaa1

@dadis sú ale ako píšem som.vysoka všetky ktoré su tam majú 10 cm a viac co nechcem nakoľko aj manžel je skoro taky vysoký ako ja ...

@julkaaa1 a čínske obchody nemáte ?? Obycajne nizke béžové lodičky zoženieš podľa mňa aj v tescu. Máš nohu štandardnej veľkosti.

really8
15. máj 2025
@julkaaa1

Jedine potom ešte tieto

@julkaaa1 topanok do 6cm podpatku je tam fura. Aj vo velkosti 39. Toto co si poslala je o dost lepsie.

julkaaa1
autor
15. máj 2025

Ako píšem sú ale všetko väčšinou vysoké...do 6 cm mi ich tam.vyhodilo asi 8 a to ešte čisto bezove menej

julkaaa1
autor
15. máj 2025
@sandra49

@julkaaa1 a čínske obchody nemáte ?? Obycajne nizke béžové lodičky zoženieš podľa mňa aj v tescu. Máš nohu štandardnej veľkosti.

@sandra49 bola som aj u cinanov boli tesco nemáme mi u nás ani poblizku

julkaaa1
autor
15. máj 2025

Dobre žienky tak teda ktoré z týchto ?

really8
15. máj 2025
@julkaaa1

Dobre žienky tak teda ktoré z týchto ?

@julkaaa1 spicate

sandra49
15. máj 2025
@julkaaa1

@sandra49 bola som aj u cinanov boli tesco nemáme mi u nás ani poblizku

@julkaaa1 špicaté

kavasmliekom
15. máj 2025
@julkaaa1

@stellariaaquatica presne aj za mňa chcela som úplne iné ale nestihnú prísť aj keď som ich objednávala dosť skoro co ma dosť sklamalo ...ako píšem objednávam zo stránky z ktorej mi stihnú prísť čiže zajtra inu som.nenasla iné možnosti tam niesu

@julkaaa1 v daichmane majú klasické béžové lodičky, aj v čínskych obchodoch.

julkaaa1
autor
15. máj 2025

Ďakujem ženy za rady

zuzinka888
15. máj 2025

Tie posledne spicate.

nelka93
15. máj 2025

Tie posledne vyzerajú ok. Ja som inak kúpila v daichmanne tiež béžové

margotka17
15. máj 2025

@julkaaa1 možno jednoduché béžové balerínky by boli najvhodnejšie. Ja som mala tiež k zelenému kostýmu béžové balerinky a bola to najlepšia volba.

Strana
z2