Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?
Ahojte mame prijmanie kupila som si fialove šaty a nakoľko nemôžem.nikde zohnať topanky chcem si objednať ktoré z vás by ste mi poradili ku šatám? Z iných nemám na vyber objednávam zo stránky z ktorej mi stihnú prist a hlavne ktoré majú nižší opatok ....keďže hlásia zimu na vrch si dám bezovy trenckot za všetky normálne odpovede ďakujem vopred

Tie posledne v ziadnom pripade. Otrasne ta to skrati. Ked ma byt zima chces sandale?
Fialové určite nie, to by bolo priveľa už... Jedny z tých bezovych, ale myslím že s otvorenou spickou sa nehodia na takú udalosť a keď bude zima silonky budú vyzerať divne v nich... Čiže za mňa posledné určite
@stellariaaquatica presne aj za mňa chcela som úplne iné ale nestihnú prísť aj keď som ich objednávala dosť skoro co ma dosť sklamalo ...ako píšem objednávam zo stránky z ktorej mi stihnú prísť čiže zajtra inu som.nenasla iné možnosti tam niesu
Kedze budes mat aj trenckot, silonky, tak sandale urcite nie. Klasicke bezove jednoduche lodicky a hotovo.
Tie posledne v ziadnom pripade. Otrasne ta to skrati. Ked ma byt zima chces sandale?
@julkaaa1 uz radsej toto ked to musi byt z topankova
@stellariaaquatica ano logika. Radsej si kupit boty ktore ma deformuju. Nikde na svete neni obuv ano?
Véd zajdi do ccc a kúp béžové lodičky.
Fialové vôbec.
A hlásia zimu, to si dáš sandálky a silonky?
Žienky mi tu také obchody nemáme bola som všade aj v daichmane v každom jednom nič som nenasla objednala som si jedny mali prísť dnes som zistila ze neprídu do zajtra z topankova prídu ak objednám dnes do 12 preto odtiaľ z inej stránky neprídu samozrejme dala som si parametre nakoľko vysoké opätky rada nemám a som vysoká dosť ...
Béžové, telové.... Keby si si aj baleríny nejaké kúpila narýchlo, tak si myslím, že to bude v pohode. Však pekne, slušne oblečená budeš.
@dadis pozerala som všetky žiaľ mam nohu velkost 39 takže tam nieje veľa moznosti
@dadis pozerala som všetky žiaľ mam nohu velkost 39 takže tam nieje veľa moznosti
@julkaaa1 mas 34 bezovych lodiciek vo velkosti 39 https://www.topankovo.sk/?q=bezove lodicky 39&u...
@julkaaa1 mne osobne sa pacia tieto, ale kazdy maxiby vkus https://www.topankovo.sk/bezove-slingback-lodic...
@julkaaa1 mas 34 bezovych lodiciek vo velkosti 39 https://www.topankovo.sk/?q=bezove lodicky 39&u...
@dadis sú ale ako píšem som.vysoka všetky ktoré su tam majú 10 cm a viac co nechcem nakoľko aj manžel je skoro taky vysoký ako ja ...
prilis to riesis (aj baby v komentaroch), ides na prijimanie nie na met gala :D ak mas krizovu situaciu daj si ake su k dispozicii - prve tri sa hodia vsetky, uplne v pohode mozu byt aj fialove. jedine co ozaj nie - silonky do sandalov, jedine ak mas silonky co koncia pred prstami takze ich nevidno.
Ako píšem sú ale všetko väčšinou vysoké...do 6 cm mi ich tam.vyhodilo asi 8 a to ešte čisto bezove menej
@stellariaaquatica presne aj za mňa chcela som úplne iné ale nestihnú prísť aj keď som ich objednávala dosť skoro co ma dosť sklamalo ...ako píšem objednávam zo stránky z ktorej mi stihnú prísť čiže zajtra inu som.nenasla iné možnosti tam niesu
@julkaaa1 v daichmane majú klasické béžové lodičky, aj v čínskych obchodoch.
Ďakujem ženy za rady
Tie posledne spicate.
Tie posledne vyzerajú ok. Ja som inak kúpila v daichmanne tiež béžové
@julkaaa1 možno jednoduché béžové balerínky by boli najvhodnejšie. Ja som mala tiež k zelenému kostýmu béžové balerinky a bola to najlepšia volba.

Fialové určite nie, to by bolo priveľa už... Jedny z tých bezovych, ale myslím že s otvorenou spickou sa nehodia na takú udalosť a keď bude zima silonky budú vyzerať divne v nich... Čiže za mňa posledné určite