Aké topánky zvoliť k šatám bez vysokého podpätku?
Baby aké topánky by sa vám hodili k týmto šatám , nechcem moc vysoký podpatok , niečo pohodlne , ale farebne neviem 🤔 a hlavne sandalkove asi nie take špicaky…

@deti95060810 fii a co je pre teba vysoký keď 6-7 zjavne nepovažujes za vysoký? 😀...ja neviem chodiť ani keď to má 2cm 🫣....každá má obdiv u mňa co si v tom nohy nedolame
@deti95060810 no pre mna uz aj ten, mam padnutu priecnu klenbu, siroke a male nohy a na opatku vydrzat, akolkolvek, je utrpenie. Uz som sa rozlucila s opatkami nadobro 😔. Ktovie, ako to ma autorka. Ja mam este aj vysku sprostu, ze hned by som lepsie vyzerala s opatkami, no bohuzial...
Ja som si na také akcie kúpila originál tanečné topánky. Majú tak 5-6 cm podpätok a sú veľmi pohodlné (a to hovorím ja, čo podpätky vôbec bežne nenosím).
@mameha7 tieto napríklad : https://www.dance-shop.sk/susie-vegan-p61454/
Mám jedny v neutrálnej farbe a využila som to už na viacerých akciách. Vôbec ma neboleli nohy, nemala som otlaky a pri tancovaní môžeš robiť aj divoké pohyby bez pocitu, že by si sa pošmykla a spadla .

vysoký opätok... môžu byť kľudne aj topánky na 6-7 cm opätku - či aj to je vysoký?