icon

Aké topánky zvoliť k zeleno trblietavým šatám?

16. aug 2025

Prosím vás aké sú vhodnejšie topánky ku zeleno trblietavým šatám? Je to niečo ako smaragdova farba. Chcem sandálky na opätku, čierne alebo béžové? A kožené alebo semišové? Chcem otvorený predok sandalok

maminkadeticiek
16. aug 2025

To by chcelo foto siat.

zuzikak
16. aug 2025

ak su saty smaragdovej farby a trblietave tak by som volila skor cierne alebo mozno dokonca ja strieborne. Smaragdova s bezovou mi nejde do kopy. A skor kozenne.

autor
16. aug 2025
@zuzikak

ak su saty smaragdovej farby a trblietave tak by som volila skor cierne alebo mozno dokonca ja strieborne. Smaragdova s bezovou mi nejde do kopy. A skor kozenne.

@zuzikak strieborné som rozmýšľala ale tie trblietky v šatách sú také zlate,tak či to nevadí

autor
16. aug 2025
@maminkadeticiek

To by chcelo foto siat.

@maminkadeticiek takáto farba, šaty troska dlhšie, a nie s ramienkami ale rukávom

maminkadeticiek
16. aug 2025

Telove,ale volila by som uzavretu spicku.

simik22
16. aug 2025

Telové alebo zlate

autor
16. aug 2025
@maminkadeticiek

Telove,ale volila by som uzavretu spicku.

@maminkadeticiek môžem sa spýtať prečo uzatvorenú?

diewcatqoo
17. aug 2025

Mala som podobne saty, mala som k nim telove sandalky s uzatvorenou spicatou spickou na vysokom podpatku a so strasovym zapinanim.

autor
17. aug 2025
@diewcatqoo

Mala som podobne saty, mala som k nim telove sandalky s uzatvorenou spicatou spickou na vysokom podpatku a so strasovym zapinanim.

@diewcatqoo ďakujem veľmi pekne a kožené alebo semišové?

drobcek100
17. aug 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo ďakujem veľmi pekne a kožené alebo semišové?

@anonym_autor Kožené sú elegantné a pôsobia jemnejšie.Ale to dá páči mne.Prajem šťastnú ruku pri výbere.Farba šiat je krásna...

autor
17. aug 2025
@drobcek100

@anonym_autor Kožené sú elegantné a pôsobia jemnejšie.Ale to dá páči mne.Prajem šťastnú ruku pri výbere.Farba šiat je krásna...

@drobcek100 ďakujem krásne za radu 🙂!

anonym_ccca3c
17. aug 2025

Ja by som poradila telové kožené, nie semišové, tie mi prídu akési "hrubé" pre tento typ šiat. Čierne určite nie. Ešte si viem predstaviť zlaté ak by si mala zlaté doplnky.

himacka
17. aug 2025

Za mňa jednoznačne zlaté, to bude brutálna kombinácia

margotka17
17. aug 2025

@anonym_autor ja som mala podobnú farbu a mala som béžové aj béžovú kabelku.

ankare
17. aug 2025

@anonym_autor zlate