Aké topánky zvoliť k zeleno trblietavým šatám?
Prosím vás aké sú vhodnejšie topánky ku zeleno trblietavým šatám? Je to niečo ako smaragdova farba. Chcem sandálky na opätku, čierne alebo béžové? A kožené alebo semišové? Chcem otvorený predok sandalok
ak su saty smaragdovej farby a trblietave tak by som volila skor cierne alebo mozno dokonca ja strieborne. Smaragdova s bezovou mi nejde do kopy. A skor kozenne.
ak su saty smaragdovej farby a trblietave tak by som volila skor cierne alebo mozno dokonca ja strieborne. Smaragdova s bezovou mi nejde do kopy. A skor kozenne.
@zuzikak strieborné som rozmýšľala ale tie trblietky v šatách sú také zlate,tak či to nevadí
To by chcelo foto siat.
@maminkadeticiek takáto farba, šaty troska dlhšie, a nie s ramienkami ale rukávom
Telove,ale volila by som uzavretu spicku.
Telové alebo zlate
Telove,ale volila by som uzavretu spicku.
@maminkadeticiek môžem sa spýtať prečo uzatvorenú?
Mala som podobne saty, mala som k nim telove sandalky s uzatvorenou spicatou spickou na vysokom podpatku a so strasovym zapinanim.
Mala som podobne saty, mala som k nim telove sandalky s uzatvorenou spicatou spickou na vysokom podpatku a so strasovym zapinanim.
@diewcatqoo ďakujem veľmi pekne a kožené alebo semišové?
@diewcatqoo ďakujem veľmi pekne a kožené alebo semišové?
@anonym_autor Kožené sú elegantné a pôsobia jemnejšie.Ale to dá páči mne.Prajem šťastnú ruku pri výbere.Farba šiat je krásna...
@anonym_autor Kožené sú elegantné a pôsobia jemnejšie.Ale to dá páči mne.Prajem šťastnú ruku pri výbere.Farba šiat je krásna...
@drobcek100 ďakujem krásne za radu 🙂!
Ja by som poradila telové kožené, nie semišové, tie mi prídu akési "hrubé" pre tento typ šiat. Čierne určite nie. Ešte si viem predstaviť zlaté ak by si mala zlaté doplnky.
Za mňa jednoznačne zlaté, to bude brutálna kombinácia
@anonym_autor ja som mala podobnú farbu a mala som béžové aj béžovú kabelku.
@anonym_autor zlate

To by chcelo foto siat.