Ako často si kúpite nové oblečenie?
Ahojte, ako často si kúpite niečo na seba. Ja večne samej sebe hovorím, že už nič ďalšie nekúpim ! A predsa si niečo vždy kúpim stále 🙈
@lakebabe ked radsej pre istotu nejdes, skus internet, ten to isti...🥴🤣
@lakebabe ale nie, mne sa napr.niekedy postasti, ist sa iba pohrabkat, tak 1x z 10 💪
@lauriik to ja nikde netvrdím, že každý chodí nakupovať len pre deti. Len, že rozumiem, že ľudia majú často plné kapsy, ak musia pravidelne obmieňať šatník viacerým členom rodiny. Ale samozrejme, že sú aj ľudia, ktorí nakupujú pravidelne a bez rozmyslu a hlavne bez toho, aby niečo naozaj potrebovali. Lebo ich to proste baví (tiež som taká bola 🤷), našťastie, aj pre moju peňaženku, som sa uvedomila 😅.
@mk1111111111 vieš čo posledný rok som taká znechutena z eshopov pretože som strašne veľa veci vracala aj topanky, ze mam od eshopov pauzu 😄 Teraz cez leto v auparku vždy čosi nájdem bud plavky alebo prádlo alebo šaty už tam radšej ani nejdem chvíľu 😄
Castejsie ako je nutne. Je to zavislost😬 vzdy si poviem, ze TENTO mesiac nic nekupim. A bum, zas nieco mi “treba” 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Podľa potreby, teraz som dosť nakupovala máj až polka júna, potrebovala som plavky, šaty, kraťasy, pyžamo, peňaženku, tenisky, legíny, tielko ku kraťasom. Dosť veci mi odišlo a bolo treba vymeniť. Ale ak sa mi nič nepototo, tak najbližšie 2-3 mesiace neplánujem nič, možno koncom leta iba nejaké ponožky.
@barbie2023 dnes som si kupila dalsie tricko, aj plavky. Plavky preto, lebo na starych po tych rokoch co ich mam dozreli gumy a stali sa nenositelne, potrebujem 2 plavky na dovolenku. Tricko preto, ze vcera som presunula 5 triciek z kategorie "na verejnost" do kategorie "na zahradu".
Len aby si vedela, ze existuju ludia, ktori naozaj nezivia handrovy rychloobratkovy priemysel.
@barbie2023 taký nákupák v krajskom meste má spádovú oblasť aj 500 000 a viac ľudí, fakt je tak čudné že z tých 500 000 ľudí niekto nakupuje?
@viestta teba sa ta moja reakcia nejako velmi dotkla. Avsak ja si za tym stojim.
@barbie2023 ja som netvrdila, ze taki akych opisujes nie su, len si musela, lebo sa ti nezdalo, co tu zeny pisali
@viestta tak sa tu vzdy schadza sama dokonalost.. realita vzdy ina , ale tu nikdy nikto neje cukor, nikto nekupuje zbytocne veci ani oblecenie, vsetci su nadpriemerne inteligentni a ich deti samozrejme rovnako, kazdy chodi na dovolenky do zahranicia aspon 2x a maju nasetrene kopu prachov a samozrejme, nikdy by nepracovali pod 2000e mesacne... akoze , mne je len uz smiesne ked to citam lebo vzdy ked otvorim na mk nejaku diskusiu tak to je ako festival dokonalych
@barbie2023 👍💯💯🤣🤣
Malo kedy iba keď niečo potrebujem tak si kúpim inak nie nemám tu potrebu

@lalilla presne vždy keď do obchodaku vojdem niečo kúpim je to choroba. Aspoň spodné prádlo alebo nejaké tričko . Istota je len keď tam nejdem😄