icon

Ako často si kupujete zimné topánky v Deichmann a CCC?

29. nov 2025

Ako často si kupujete zimné topánky v predajniach typu Deichmann a CCC? Každu zimu nové, alebo vám vydržia aj dlhšie ?

Strana
z2
anonym_2ae906
29. nov 2025

@anonym_autor kedykoľvek si kúpim zimné topánky, ak mi padnú do oka.

anonym_1370bc
29. nov 2025

vydržia aj dlhšie. len zas topánky striedam, nenosím jedny celú zimu.

barka1
29. nov 2025

Vydržia aj dlhsie. Ale často nosím aj cizmy, kedze vacsinu zimy nie je žiadny sneh.

o__o
29. nov 2025

Mam z deichmannu, teraz ich mam 4. zimu, nosim skoro kazdy den v zime.. A jedny z deichm. co nosim prilezitostne mam aj dlhsie

anonym_e5d3f0
29. nov 2025

Mne nikdy nevydržali ani jednu sezónu, už tam nekupujem, reklamácie nikdy neuznali lebo boli schodné, ano nechodím denne 20km ale tak topánky sú na chodenie nie aby boli vystavené v policke

anonym_4c2c77
29. nov 2025

V týchto obchodoch nenakuoujem. Čokoľvek sim tam kúpila sa rýchlo zničilo rozpadlo

adulka07
29. nov 2025

Kožené mám Rieker ale sú do suchej zimi a mám ich už asi 3-4 roky...do snehu a vody nosím zo Sportisima a mám aj Skechers asi 2 páry...tieto striedam celú zimu...tento rok nebudem kupovať žiadnu zimnú obuv

mirkasan
29. nov 2025

Kupila som si tam cizmy, stali asi ani nie 20 e a teraz co mala byt 4 zima som zistila ze majubtrosku prasknutu podrazku. Nosila som ich fakt ze cele zimy a bola som prekvapena kolko vydrzali

really8
29. nov 2025

Aj z deichmanu mam topanky cez 5 rokov. Z ccc aj viac. Ale ja mam velmi vela topanok takze kym nejake prederiem trva to velmi dlho.

anonym_bcc132
29. nov 2025

Zimne topanky som si naposledy kupila v roku 2021 z Riekeru, stali cez 100 Eur a este stale vyzeraju ako nove. Pred kazdou sezonou ich impregnujem.

anonym_4cb9e1
29. nov 2025

@anonym_autor deichman a CCC stoja za h..., zoderu sa rozpadnú, reklamácie neuznajú. Radšej inde

nevenka
29. nov 2025

Mne v CCC uznali reklamaciu na detske zimne topanky, synovi praskla taka pogumovana cast, ale pravda, ze mali byt nepremokave a neboli ani nahodou. Ale normalne mi veatili peniaze na tu ich kartu a kupila som potom ine topanky na jar.

anonym_668db8
29. nov 2025

Mam kusky co drzia aj 4 sezony
Teraz? Pred mesiacom kupovane v ccc, dnes idem reklamovat praskla podrazka

pribinak
29. nov 2025

Tieto obchody obchádzam

anonym_46bdcf
29. nov 2025

Ja nenosim z.danych obchodov, ale.detom tam kupim. Sestra.mala prexhodne cizmy,,ma ich asi 3-4 sezonu a v pohode.
Ja.mam.riekwry 2 zimne. Jedni 7 zimu a druhe 4 zimu.

katica06
29. nov 2025
@anonym_4c2c77

V týchto obchodoch nenakuoujem. Čokoľvek sim tam kúpila sa rýchlo zničilo rozpadlo

@anonym_4c2c77 plne súhlasím, už asi desaťročie som, nie že čižmy ale ani papuče na doma z Deichmanna nekúpila.
Ja mám na zimu Riekerky a vydržia niekoľko rokov

doriiis
29. nov 2025

Mám zimné topánky z Deichmannu a mám ich 3.zimu.Ale nosím ich málo.

pribinak
29. nov 2025
@katica06

@anonym_4c2c77 plne súhlasím, už asi desaťročie som, nie že čižmy ale ani papuče na doma z Deichmanna nekúpila.
Ja mám na zimu Riekerky a vydržia niekoľko rokov

@katica06 hento otrasná kvalita, nechápem prečo tam ľudia nakupujú zas a zas a zas riešia reklamácie a zlu kvalitu

anonym_650955
29. nov 2025

Ak z Deichmannu tak nie ich značky. Mne sú tie nepohodlné, tvrdé, stačilo mi vyskúšať. A tiež nevidím dôvod kupovať si zimné topánky za 20-25 €, hlavne ak v nich niekto chodí denne, pol dňa. Radšej investujem do kvalitných z ktorých nebolia nohy, nie je v nich zima a vydržia niekoľko rokov.

katica06
29. nov 2025
@pribinak

@katica06 hento otrasná kvalita, nechápem prečo tam ľudia nakupujú zas a zas a zas riešia reklamácie a zlu kvalitu

@pribinak raz dávno tam mama kúpila dcére papučky do mš, nevydržali ami 2mes, odlepovala sa podrážka na pravej nasledovala.reklamacia, zlepili , potom dcéra nosila.asi mesiac a odlepila sa druha kým sa sa vybavila reklamácia už jej boli papuz malé. Čiste výhodné peniaze

pribinak
29. nov 2025
@katica06

@pribinak raz dávno tam mama kúpila dcére papučky do mš, nevydržali ami 2mes, odlepovala sa podrážka na pravej nasledovala.reklamacia, zlepili , potom dcéra nosila.asi mesiac a odlepila sa druha kým sa sa vybavila reklamácia už jej boli papuz malé. Čiste výhodné peniaze

@katica06 kolegyňa kúpila čižmy, po týždni nosenia bola cela podrážka odpadnutá. Reklamácia trvá 30 dni, musela kúpiť ďalšie lebo však v com bude chodiť
Reklamácia neuznaná, vraj nosene v nevhodnom teréne. A ďalšie čo kúpila? Môžeš hádať ako dlho vydržali 😂😂😂

abbey1
29. nov 2025

@anonym_autor Nekupujem v tých obchodoch. Ale inak si každý rok dokypim nové čižmy. Čiže už ich mám doma slušnú zbierku. Niektoré už zopár rokov, lebo sú kvalitné a vydržia. Aspoň teda väčšina.

viestta
29. nov 2025

Nove (a nielen zimne topanky) kupujem, ked stare dosluhuju, aj ked nakupujem v inych obchodoch ako su vymenovane

sulavikova
29. nov 2025

@anonym_autor vôbec tam nenakupujem. Veľkosť nesedí a o kvalite pomlčím.

katica06
29. nov 2025
@pribinak

@katica06 kolegyňa kúpila čižmy, po týždni nosenia bola cela podrážka odpadnutá. Reklamácia trvá 30 dni, musela kúpiť ďalšie lebo však v com bude chodiť
Reklamácia neuznaná, vraj nosene v nevhodnom teréne. A ďalšie čo kúpila? Môžeš hádať ako dlho vydržali 😂😂😂

@pribinak viem si to predstaviť

anonym_9c36b6
29. nov 2025

Deichmann vôbec nenakupujem a v CCC len tie “prémiové” kvalitne kožené značky. Mám však kopu rôznych čižiem, takze striedam každý deň niečo iné. Nemala som nikdy žiaden problém, niektoré topánky nosím aj 8-10 rokov. Najradšej aktuálne nosím moon boot do suchej zimy.

vandica
29. nov 2025

@anonym_autor mám z Deichmann zimné kožené čižmy, značka 5th Avenue, a mám ich tretiu zimu, ak nie aj štvrtu, neviem presne. Stali 70€.
Ale napriklad neter tam kúpila min rok a má ich úplne zničené už, musí kúpiť druhé. Ešte jedna jej aj fuci pri chôdzi a úplne sú vyčaptane. A druhá neter si kúpila tento rok, a o 4dni išla reklamovať kvôli zipsu. Značku ale neviem.

nikiki29
29. nov 2025

Mne z týchto obchodov vydržali 1 max. 2 zimy. Ale už dlhšie tam nekupujem ani sebe ani deťom. Sebe som kúpila pred 4 rokmi zimné topánky okolo 150€ a sú ako nové, mám dvoje vyslovene zimné, plus jedny na takéto obdobie. Nerada mením niečo čo mi je pohodlné

anonym_0be42a
29. nov 2025

Cez zimu nosím zateplené botasky väčšinou mužské, keďže na moju nohu zimné topánky ani čižmy nie sú. Nosím 42-43 veľkosť.

skyponik
29. nov 2025

Mam z deichmannu zimné topánky už 3 zimy, sú pevné, nosím ich každý deň v zime.

Strana
z2