icon

Ako nájsť a skombinovať štýlový outfit?

31. mar 2025

Ahojte som absolutny antitalent na stýlove outfity, co neodkukam na nete to nemam... videla som nedavno video ako sa jedna baba obliekla , extremne sa mi to pacilo, ale neulozila som si to a ani tro uz neviem najst, ani nic podobne vygooglit...
neviete mi sem hodit ako to hladat alebo co mam pozerat popripade rovno fotky takeho outfitu , popisem co si pamatam :

bolo to nieco v zmysle ako sa obliect ako cool mamka 🙂

baba mala oversize hnedu bluzku, pod tym biele tielko, mala k tomu cross body ladvinku, alebo ako sa tomu nadava a niesom si ista ci mala leginy cierne ? pls nenapada vas taky nejaky outfit ja to musim znova vidiet aby som vedela co s cim skusit , budem happy za kazdu pomoc 😎🙂🌷

lucia13022023
31. mar 2025

Pinterest - cool mom outfit ideas?

roxanka1
31. mar 2025

Takéto niečo?
Aký štýl preferujes, farebné kombinácie?

autor
31. mar 2025

@roxanka1 neviem ale hladam nieco konkretnejsie tomu co som popisala lebo by som si to podla toho chcela vyskladat ale netusim ako mala tu bluzu zapnutu aby to vyzeralo tak dobre ako to vyzeralo a ani ci mala naoyaj leginsy alebo dzinsy...

roxanka1
31. mar 2025

Neni to podobné jednemu s tých čo som poslala?

roxanka1
31. mar 2025

Alebo tieto?

roxanka1
31. mar 2025
biba_18
31. mar 2025

veď vyskúšaj aj s leginami aj riflami - a uvidíš na sebe ... aj tak podľa seba musíš ...
a blúzku rozopni a potom zapni ... a uvidíš ...

koniarova
31. mar 2025

Legíny nedávaj. Radšej rifle.

nyusika
31. mar 2025

ja ti neviem...ale leginy s tielko, a cross bpdy cokolvek ja teda za stylovy outfit nepokladam

kitycat
31. mar 2025

Ziadny cool outfit neobsahuje leginy.
Ked sa ti nieco paci rob si screenshot

bielasovicka
31. mar 2025

Legíny nieeeeeeeeee

autor
31. mar 2025

@bielasovicka
@kitycat
@nyusika ale tá blúzka bola oversized ta baba to mala skoro po kolená . Ale ako vravím, myslela som si že som si to video uložila ale nie no, škoda...

zuzanka1390
31. mar 2025

Najdes na pintereste😉❤️

zuzanka1390
1. apr 2025