icon

Ako nájsť príležitosti na krásne obliekanie?

29. okt 2023

Tiež to mate podobne? Hlavne tie, ktoré pracujete v uniforme. Milujem sa obliekať, vymýšľať fity, mam taky štýl ktorý sa asi nie každému páči, ale ja ho milujem. A reálne ma fakt trápi, že ja sa už ani nemám kde obliecť pekne. V práci nosím biele, na doma leginy a tak. Keď chcem ísť na prechádzku, preferujem prírodu takže si nedám uplne podpätky a tak, aj keď aspoň tam sa snažím trošku vyzerať, že hodím pekný kabát. Možno raz za mesiac mám príležitosť obliecť sa normálne napr. do kina, na kavu, večeru a tak.
Asi to vyznie ako povrchná hlúposť a aj to tak je, ale mňa to neskutočne trápi, lebo si tým vlastne uvedomujem, že môj život je z 90% len práca a povinnosti. Prosim povedzte mi, že nie som jediná, ktorá to tak prežíva.

maranta_leuconeura
29. okt 2023

Asi to nebude pre teba riesenie, ale teda ja som si nasla inu pracu (nie kvoli obleceniu 😀) a musim povedat, ze si to uzivam. Nebolo by pre teba riesenim ist nahodena aspon do prace a z prace tak ako chces? Alebo v praci vyrazne doplnky /neviem ci mozete mat/?

tosomja
29. okt 2023

Cestou do práce, cestou z práce. Aj doma nemusíš byť v legínach a roztahanom tričku. Keď sa ti zdá, že veľa sportujes a nemôžeš tam nosiť podpätky, tak vynechaj raz za týždeň jeden šport a choď sa prejsť po meste v tom, v čom sa cítiš dobre.
Ja neviem, ja aj do obchodu, či prechádzku s deťmi, keď chcem, tak sa oblečiem, maľujem, vlasy natočim. A keď sa mi nechce, tak sa ani neučešem a dám vlasy do copu 😃 a idem von aj v legínach, bez podprsenky, v roztahanom tričku 😋

portret7
29. okt 2023

Ja sa musím pekne obliekať kvôli praci a to zase vadí mne. Po čase by sa ti to zunovalo😉v tvojom prípade by som isla castejsie na večeru, do kina,… aj na prechádzku mestom mozes štýlovo vybehnúť, na návštevu…príležitosti je dost, stačí pridať na intenzite týchto aktivít😉

januska12323
29. okt 2023

Tak sa obleč pekne doma, cestou do a z práce môžeš mať na sebe čo chceš. Aj tej prírode je jedno či máš obyčajné tričko alebo krajšie. Na prechádzku, do kina, divadla tiež môžeš obliecť krajšie. Naozaj nevidím problém.

jaja20
29. okt 2023

Tiež nosím v práci uniformné oblečenie, ale cestou do/z sa obliekam normálne. Takisto keď idem na nákupy, oblečiem sa pekne a najlepšie sa "vybúrim" na dovolenkách 🙂

muchotrafka298
29. okt 2023

Ja mam kamaratku a tiez nosi v praci uniformu a mimo prace sa oblieka velmi stylovo. Ide tak aj do prace, z prace ta tam sa prezlecie.

autor
29. okt 2023

Baby, ja mám prácu reálne že 500 metrov aj to som možno prehnala od domu, takže to ma príliš neuspokojuje, tých 5 minút čo strávim cestou do prace. Samozrejme na prechádzky do mesta chodím, aj na rôzne akcie, ale nie je to zase tak často. Popri práci toho veľa nestíham. Mám veľa nadčasov lebo šetríme aby sme dostali hypo na dom. Normálne sa teším keď budem na materskej a budem si chodiť kočíkovať, aspoň tam sa nastrojim🙈