icon

Ako Plačková maskovala svoje tehotenské bruško?

28. aug 2025

Ja viem ze chlieb lacnejší nebude, a nieje to zmysluplná téma, len čisto zo zvedavosti ma zaujíma, ze ci náhodou tu medzi nami nieje nejaká fashion baba alebo niekto kto sa do toho proste vyzná, a teda náhodou vie, ako sa jej to darilo. Myslím to, ze aký strih šiat používala, ake techniky maskovania... Ešte raz, no offense ale len som zvedavá... 🙂

Strana
z2
anonym_9eaf10
28. aug 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 na to ochabnute svalstvo? ved nema ziadne, extremne rychlo schudla zo 100kg ...zase neklameme si ze?

anonym_9eaf10
28. aug 2025
@anonym_4d9422

@anonym_9eaf10 podnikateľka 😂😂😂...dlhy na poistnom a daniach už určite vyplatila.😃😃😃

@anonym_4d9422 urcite 🙂))))

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
maialeo
28. aug 2025

Tak zas az take zbohatnutie u nej nevidim. X veci na uvery, lizingy... to este moze skoncit vselijak.

zuzanka.zuzu
28. aug 2025
@sissy27

@anonym_9eaf10 tá odpoveď asi patrila niekomu inému, lebo teda neviem ako to súvisí s mojim príspevkom 😀
To či niektorá otehotnie alebo nie je tak strašne individuálna záležitosť... často ženy, ktoré sú absolútne zdravé, majú pohodový život a dokonalé podmienky, tak im to proste nejde. A potom sú kadejaké problémové po každej stránke a otehotnejú len sa chlap na ne pozrie 😀 Plačková nie je ani jedno z toho. Ja ju fakt nemusím, ale proste dokázala doslova z hovno upliesť bič, je dosť jednobunkovcov, čo si zo sociálnych dávok radi kúpia jej produkty a ona má za to celkom pohodový život. Na druhej strane má svoje podnikanie, kaviarne, kolagény, oblečenie, kozmetiku, kadečo a nie je absolútne podstatné, čo si o tom myslím ja alebo nejaký anonym v tejto diskusii - vo finále aspoň niečo robí a nefňuká doma ako sa z rodičáku nedá vyžiť na rozdiel od mnohých užívateliek tejto platformy. A tipujem, že najviac sa z nej vysmievajú a pohŕdajú ňou práve tie, čo sa tu budú vypytovať na aké dávky majú nárok, či už prišiel rodičák a vyplakávať, že im muž nedáva peniaze.

@sissy27 veď tie kaviarne sú práčka za drogy 🙈 určite zarobí z kaviarní na let súkromným lietadlom 🙈😂 žiadne z hovna bič, len pozná mená komu dodáva

sissy27
28. aug 2025
@zuzanka.zuzu

@sissy27 veď tie kaviarne sú práčka za drogy 🙈 určite zarobí z kaviarní na let súkromným lietadlom 🙈😂 žiadne z hovna bič, len pozná mená komu dodáva

@zuzanka.zuzu ja od nej nekupujem, aby som to vedela vyvratit alebo potvrdit 🤷‍♀️
Ale nema len kaviarne. Kazdopadne dokazala si vybudovat meno - ako, nuz na to tiez nema kazda povahu. Ale ona to spravila. A vidis, lieta si sukromnym jetom, auta, sperky, luxus. Ona sa nasla v tomto a je spokojna, ina sa nasla v niecom inom a tiez je spokojna. Alebo ak nespokojna, tak potom treba nieco zmenit 🤷‍♀️ ako hovorim, nemam ju rada, uz len z principu nepojdem k nej na kavu alebo nekupim jej kolagen, ale objektivne sa jej musi uznat, ze prachy zarobit vie.

zuzanka.zuzu
28. aug 2025
@sissy27

@zuzanka.zuzu ja od nej nekupujem, aby som to vedela vyvratit alebo potvrdit 🤷‍♀️
Ale nema len kaviarne. Kazdopadne dokazala si vybudovat meno - ako, nuz na to tiez nema kazda povahu. Ale ona to spravila. A vidis, lieta si sukromnym jetom, auta, sperky, luxus. Ona sa nasla v tomto a je spokojna, ina sa nasla v niecom inom a tiez je spokojna. Alebo ak nespokojna, tak potom treba nieco zmenit 🤷‍♀️ ako hovorim, nemam ju rada, uz len z principu nepojdem k nej na kavu alebo nekupim jej kolagen, ale objektivne sa jej musi uznat, ze prachy zarobit vie.

@sissy27 stále to nechápeš... nie že si urobila meno a tak prišli peniaze, najskôr boli peniaze za drogy a tie tlačila do sebaprezentácie v médiách (teraz to už ide samé, teraz sa už len vezie). a napríklad ja o nej neviem takmer nič "mediálne" čo vedia "všetci", ja ju práveže "poznám" úplne z inokade a veru je to zaujímavá persóna (pevne verím že tých mien pozná naozaj veľa, bude ich potrebovať... dokonca by som tipla že po tom čo ju a jej muža zobrali, už teraz spolupracuje 🤭)

anonym_745d87
29. aug 2025

@anonym_autor henten plastikovy komunálny odpad spoločnosti sa ide rozmnožovať... Svet sa rúti do katastrofy 🫡

sissy27
29. aug 2025
@zuzanka.zuzu

@sissy27 stále to nechápeš... nie že si urobila meno a tak prišli peniaze, najskôr boli peniaze za drogy a tie tlačila do sebaprezentácie v médiách (teraz to už ide samé, teraz sa už len vezie). a napríklad ja o nej neviem takmer nič "mediálne" čo vedia "všetci", ja ju práveže "poznám" úplne z inokade a veru je to zaujímavá persóna (pevne verím že tých mien pozná naozaj veľa, bude ich potrebovať... dokonca by som tipla že po tom čo ju a jej muža zobrali, už teraz spolupracuje 🤭)

@zuzanka.zuzu nuz tak ked vies take “zakulisne info” a isto aj s dokazmi, tak nechapem, ze si ich este nepredlozila mediam, policii, nebola svedcit ked ju zatkli 🤷‍♀️ ak nemas, tak zial su to stale len klebety, ktore su sice viac menej verejnym tajomstvom v roznych modifikaciach, ale stale klebety.
Ale plackovej financie ani neboli predmetom diskusie.

vladuska20
29. aug 2025
@zuzanka.zuzu

@zuzanka.zuzu ved musela dodavat vo velkom aj do baru,co vypili cely bar Sulik a spol.A tam teda fet isiel tiez vo velkom nie len chlast.A mozno uz expandovala aj do cr parlamentu,ved aj tam peru spinave prachy z drog a prostitucii,aj s obchodovanim s bielym meskom.Takze ani by som sa necudovala,keby take co si robila aj Plackova,nie len drogy.

anonym_936d09
29. aug 2025

A spomínate si na jej oslavu? Keď s Jasminou do seba veselo hádzala poháriky... To bolo dva mesiace dozadu,teraz sa vyjadrila že je už skoro za polovicou... Takže tehotná a spokojne si uzivala alkohol...

alenamihal
29. aug 2025

Mne nebolo vidno brucho az po 4.m tehotenstva a u Plackovej to mohlo byt rovnako..ked si si vsimla,tak dost mala videi len z auta ,aby jej nebolo vidno brucho...

anonym_596bb8
5. sep 2025

prosím Vás a ten jej syn on má nejaké problémy? niekto písal, že je autista? čo som si všimla ma už 3 roky nerozpráva iba robí zvuky, ma cumel, nosí plienky a vozia ho v kočíku ..

Strana
z2