icon

Ako prekryť bradavky bez podprsenky?

12. apr 2024

Ahpjte, mám taký zdravotný problém s mliecnymi žľazami a nemozem nosiť podprsenku, keďže som dlho kojila bradavky sa uz nedali do pôvodného stavu, ako to poriesit v lete aby mi nepresvitali cez oblečenie? Máte s tým skúsenosti? Najlepšie ak by ste mi poradili konkrétny produkt 🥰

Strana
z2
kiki68
13. apr 2024

No mne ano, lepi to neskutocne

autor
13. apr 2024

@amelie2017 to s tým pohybom máš pravdu, keď som behala alebo skákala na švihadle bolo to hrozné, ale nemôžem mať nič pod prsiami ani pazuchami, tento týždeň mám ďalší termín na mamograf tak uvidíme, užívala si nejaké prípravky?

autor
13. apr 2024

@kiki68
@miimss s tým prvým nemáš skúsenosť? Neťahá to prsia veľmi k sebe?

autor
13. apr 2024

@kiki68 nechtiac som ťa označila v onom komentári, možno som ich zle prelepila alebo nesprávnym leukoplastom, mám ren s vankusikmi aký používaš ty?

miimss
13. apr 2024

Tak ono záleží ako si to osobitne nalepis. Ak viac po bokoch/ako sú pazuchy tak ti ich stiahne ak to len nalepis priamo na bradavku tak by to malo byť ok. A tiež záleží aj od veľkosti či už pŕs alebo tej podprsenky.

kiki68
13. apr 2024

Ja mam tie silikonove, maju taky matny potah na sebe, su z talianskej calzedonia ( kupila som ich v taliansku), dalsie mam lindex. A super

elviku11
13. apr 2024

@kiki68 a tie su jednorazove, ci ich oplachnes a zas pouzijes?

autor
13. apr 2024

@miimss asi to necham tak, minula som takmer celý leukoplast a stale to vidno😃

autor
30. apr 2024

@0silvia0 ďakujem krásne za radu s pupalkovym olejom uzivam ho ani nie mesiac a už cítim rozdiel, okrem neho ešte viacero bylinných produktov. Lekári to chcú len sledovať pretože okrem homeopatik na prsne žľazy nie sú lieky ale tvoja rada zabrala. Ešte raz veľká vďaka ❤️❤️

0silvia0
30. apr 2024

Tak to som veľmi rada že sa ti uľavilo. Ja som mala v prsiach cysty, bolelo ma to a mne zas kamarátka poradila na cysty onkologický čaj Shatawari, úplne sa mi tie útvary v prsiach upokojili. Ak by si mala niekedy v budúcnosti aj s týmto problém, môžeš vyskúšať.

Strana
z2