Ako riešiť manželov zvláštny štýl obliekania?
Ahojte, potrebujem pomoc. Môj manžel je o 5 rokov starší a má zvláštny štýl obliekania, čo mi prekáža. Keď mu kúpim niečo nové, nosí to, ale nie tak často ako svoje oblečenie, ktoré sa mi nepáči. Ja sa obliekam podľa mňa pekne – vždy sa snažím, aby mi ladila kabelka s topánkami alebo vrch so spodkom, ako napríklad džínsy s riflovkou, bielym alebo čiernym rolákom a čiernymi topánkami. Vždy chodím upravená.
Mám ho rada, je milý a pozorný, ale jeho obliekanie je ako z doby kamennej, aj keď nosí úzke rifle. Vadí to niekomu inému, ako sa manžel oblieka, alebo mám na to kašľať? Už som mu to stokrát povedala, on sa zasmeje a povie, že veď to je pekné, ale nie, nie je.
Naozaj, život je o úplne iných hodnotách. Ak nechodí v špinavých veciach a nešíri okolo seba zápach potu, všetko ostatné je ok.
Mala som kedysi kolegu, ktorý nosil stále staré tesilky a pletené pulóvre a bol to super človek.
Autorka davam ti za pravdu ze bunda je hroza a uprimne by ma zaujimalo kde ju vobec zohnal? Na jednej strane pises ze uz sa citi "starsi" a oblecie si bundu co by ani pubertiak na seba nedal. Uz viac vyzyvavu (ale v negativnom zmysle) byt nemoze. A povedala si mu do oci ze bundu je hrozna a nemoderna a uz vobec nie pre "starsich" ludi? Ako to zobral?
Ja som to mužovi povedala a on to uznal. Inak sa obliekal keď žil sám a keď sme teraz spolu. A samému mu to bilo do očí keď ja som išla v šatách a lodickach a on v sustakoch 😆 bol to samozrejme veľmi slušný a respektujuci rozhovor a bola som pripravená rešpektovať jeho akékoľvek rozhodnutie. Len som s nim zdielala svoje emócie v danej veci.
@veroniq85 Usmial sa, že vraj dobrá mu je on už nieje najmladší
Ak Ta to utesi, moj nosi najradsej jednofarebne obycajne bavlnene tricka bez vzoru. Ma ich snad 20, pricom len cervene (uplne rovnake) ma styri 🤦 ...a ked mu nenapadne v letaku Lidlu (lebo do obchodu s oblecenim on nepojde za ten svet), ze aha, maju pekne panske tricka... Tak mi povie, ze on nic nepotrebuje 🤷 ...ale vlani mal jubileum, tak sme mu darovali tri tricka s napismi 😁 ...aj kosele tak, dlhy rukav za ten svet nie a s kratkym ma jednu snad 20-rocnu, uz je pomaly priesvitna, ale on "nic nepotrebuje"... Uz som mu kolkokrat sa ponukla, ze mu kupim k sviatku, ze spolu pojdeme a on si vyberie, ze uz existuju aj z nekrcivych materialov... (To ako upozornovat dnes niekoho, ze uz existuju aj farebne filmy a dokonca so zvukom 😂)... Jeho odpoved je vzdy, ze on nic nepotrebuje... Aspon ze mam dve teenagerky a ja sa tiez rada pekne obliekam 😁 ...aspon synceka som si vychovala tak, ze este aj trenky si vybera zo skrine tak, aby mu ladili k teplakom alebo aspon k ponozkam 🤪 ...a ten aj kosele, kravatu, motylik, traky... si rad oblieka. To raz bude poriadny gentleman, uz ho aj ucim, zene dvere podrzat a tak...
@mamatroch To je aké milé 🥰 Ja syna nemám, ale mám dcéru a tiež má môj vkus lebo keby mala jeho, tak ma porazí ale rešpektovala by som 😁
A to kde nosí muž tu bundu, do práce (do akej) a do mesta?
@petronelag Áno, do mesta aj do práce všade.
A nie je tá bunda náhodou tvoja? Tvoj muž nemôze vyzerať ako ten muž na fotke...lebo bunda, čo si pridala je max. veľkosť xs-s a toto žiaden chlap so svalmi (ako má muž na fotke) na seba neoblečie aj keby neviem čo bolo...
@earlgrey Tie rukávy sú také dierkovane a veru roztiahnu sa až do xl aj viac podľa mňa
Tu hnusnu bielu bundu by som dala oprat do pracky a potajomky ju roztrhala, akoze sa v pracke znicila.
@earlgrey Noo to by si ju musel obliecť, keď pôjdeme von 😁 Ale raz keď si ju dá a bude ísť niekde tak odfotim ale skoro to nebude lebo ja neznášam tu bundu 🤔
Rifle spolu s riflovou bundou sa nenosia uz zhruba 20 rokov, takze mas aj ty troska medzery😄
Takze ty ľúbiš svojho muža kastrovat, áno? Naozaj moderne 👌
Semenníky sú v miesku preto lebo na ich správne fungovanie potrebujú o cca 2 stupne menej než je teplota tela. Úzke rifle mu ich pricapia vieš kde a naozaj ho kastrujes. Ale hlavne že je moderný 😂😂😂 chudák chlap
No a kabelka k topánkam a rifle k riflovej bunde… no neviem koľko máš rokov, ale toto je dávno mimo modernosti. Kabelka sa k topánkam už dávno nekombinuje
Bunda je veru hnus. Moj mal jedny teplaky, ktore som strasne neznasala. raz som ich dala 'vyprat, roztrhla sa mi pod nimi snura na pradlo a susedia pod nami ich nevratili' vyskusaj ak byvas v byte 😅
Nič v zlom,ale pri pohľade na tú bundu som si predstavila nejaké pubertálne decko alebo chudučkého feťáka 🤦vyhodit,a rovno do obchodu kúpiť inú...viem,že je to zásah do súkromia ale toto je viac než moc 🤷
Aj podľa mňa to nie je bunda pre 33 ročného muža, ešte ak by na venčenie psa alebo voľnočasové aktivity.
A teraz čisto teoreticky? Co by sa stalo, keby si ju proste vyhodila? Ako dlho by sa akože “hneval”?

Bundu daruj charite.
A nech manžel /priatel obchádza čínske obchody a zober ho do napr. Reservedu, Zara, Hmka a iných
Obtiahnute rifle sedia málo ktorému mužovi - na to pozor