icon

Ako riešiť manželov zvláštny štýl obliekania?

18. okt 2024

Ahojte, potrebujem pomoc. Môj manžel je o 5 rokov starší a má zvláštny štýl obliekania, čo mi prekáža. Keď mu kúpim niečo nové, nosí to, ale nie tak často ako svoje oblečenie, ktoré sa mi nepáči. Ja sa obliekam podľa mňa pekne – vždy sa snažím, aby mi ladila kabelka s topánkami alebo vrch so spodkom, ako napríklad džínsy s riflovkou, bielym alebo čiernym rolákom a čiernymi topánkami. Vždy chodím upravená.
Mám ho rada, je milý a pozorný, ale jeho obliekanie je ako z doby kamennej, aj keď nosí úzke rifle. Vadí to niekomu inému, ako sa manžel oblieka, alebo mám na to kašľať? Už som mu to stokrát povedala, on sa zasmeje a povie, že veď to je pekné, ale nie, nie je.

simca06022011
19. okt 2024

Len autorka uz nekomunikuje a pritom taka zaujimava tema 🙂

autor
19. okt 2024

Som spät, začínam jesenné upratovanie, takže nemám toľko času a večer keď skončím všetko si prečítam ❤️

gribka1
19. okt 2024

Kľudne, len tú fotku si mohla poslať, pár sekúnd.

oktobermimi
19. okt 2024

@evcagabi a nejsu?😂 su to buzerant stajl gace... ja by sem.take gace zakazala ty kks😂

autor
19. okt 2024

@gribka1 jasné idem odfotim

autor
19. okt 2024

Tu je tá bunda ktorú aktuálne nosí a mňa ide poraziť

oktobermimi
19. okt 2024

😂😂toto?😂😂TOTO?? ČUJ A NEMA OD DRUHU PUBERTU?😂😂

zuzanockamt
19. okt 2024

Autorka
Riešiš úplné blbosti. Nikdy by som partnerovi nezasahovala do vizáže a nedovolila by som to ani jemu. Tiež sa neobliekam podľa terajšej módy, nosím to, čo mi vyhovuje a páči sa predovšetkým mne.

gribka1
19. okt 2024

Tak toto snáď nie😂😂

autor
19. okt 2024

Takto sa obliekam ja, nie som to ja má fotke ale presne mám takýto štýl. No ako podľa vás máme ísť do mesta ?

dennissa16
19. okt 2024

Toto je bunda ako z “mama ožeň ma”. To už radšej tá modrá, co si poslala fotku.

autor
19. okt 2024

@dennissa16 Veď vám to píšem celý čas 😭

gribka1
19. okt 2024

@zuzanockamt Možno máš pravdu, ale zas keby nosí veci úplne od veci, až tak jedno by mi to nebolo.

gribka1
19. okt 2024

Do mesta aspoň 2 metre od seba🤣

zuzanockamt
19. okt 2024

@gribka1 Je to každého vec, čo si na seba dá. Ak je to neprekonateľný rozdiel a toto je pre ňu vo vzťahu podstatné, tak treba ísť inde.

autor
19. okt 2024

Ale ešte dodám, že manžel vyzerá tak na 25, stará sa o seba, má šexy postavu ruky ako ten pán s tou vestou a on oblečie toto 🥱

skeblicka777
19. okt 2024

Autorka ja môjmu mužovi "nenapadne" kupujem nové oblečenie , on to potom aj nosí, samozrejme mu vždy pripomeniem, že v tom dobre vyzerá 😉. keď ideme spolu do obchodu, tak nikdy nič nepotrebuje🙈, tiež dokáže nosiť jednu bundu aj 10 rokov, ale zasa už keď mu kúpim, on to potom nosí. Jedine čo som ho zobrala doslova nasilu 😁 do HM a neodišla odtiaľ, pokiaľ si nevybral sám dvojo riflí a veru ich aj nosí, predtým by stále len tepláky.

luteam
19. okt 2024

Uf autorka tak toto ti uznam, ze je to hroza 😅 ale tak ja vy som to aj tak neriesila mozno by som len obcas prehodila ci nechce nieco vymenit alebo vyskusat nieco ine co mu kupis

zorana999
19. okt 2024

To je priserna bunda. Priserna...
Ako keby je 13 ročný chlapec alebo miestna fetka.
Bez urážky!

lenka.25
19. okt 2024

No ja tá úplne chápem , môj sa síce oblieka dobre , ale tiež mal par kúskov z ktorých ma išlo poraziť . A som mu to povedala , že sa mi to absolútne nepáči , že keď to chce nosiť , tak na doma , alebo chalupu OK , ale urocze nie , keď pôjdeme niekam spolu von . A jasne , že pri prvej príležitosti , keď sme išli von , si obliekol tričko , ktoré bolo úplne nechutne . Ale neriešila som to , nebudem sa s ním vadiť . Tak som to pretrpela a hneď ako sme prišli domov a vyzliekol si ho , tak som chytila nožnice a vystrihla mu dierky na bradavkach 😂 . Skoro ho porazilo , ale ja som ho varovala . Tuto bundu , by som na tvojim mieste spálila a hotovo . Je otrasná !

aurora33
19. okt 2024

To si aj niekto dokázal kúpiť takú bundu? Naozaj je otrasna. Tú by som bez milosti vyhodila. Ale popravde aj ta vesta a bunda čo si dala predtým je hrozna. Takže máte podla mňa obaja nanič vkus.

madeincssr
19. okt 2024

Je mozne, ze tvojmu muzovi sa tie navrhovane veci zdaju take pupusske a s tym sa tazko bojuje. Mozno skus s nim najst nieco kompromisne.

gribka1
19. okt 2024

Nechápem čo je na tých bundách pupusske. Obyčajná vesta a modrá bunda.

katka533
19. okt 2024

bud rada, moj si tenisky pod 100 eur neobuje, aj oblecenie musi byt kvalitne, dokonca raz nasiel tenisky v skrini nove, na ktore zabudol !! Ale ano, vadilo by mi to, keby chodil nemoderne obleceny

koniarova
19. okt 2024

Vsaď na klasika čierne veci. Bunda aj vesta, keď už musí byť tak čisto cierna. Ale tá vesta mi skôr ide k puberťákom.

zara1357
19. okt 2024

Koľko ma manžel rokov? A má postavu, ako model na obrázku?

autor
19. okt 2024

@zara1357 áno má skoro takú len je trošku štíhlejší a má 33

duppka13
19. okt 2024

Ano bunda je hrozna, tak pre 14 rocneho pubertiaka do skoly na dedine. Odkial ju ma? Sam si ju kupoval? Skus ho zobrat do obchodu a spolu nieco vyberte. Alebo mu daj na vianoce poukazku do HM

kiwi3
19. okt 2024

Necitala som celú diskusiu, ale nie je skôr trosku lakomy, keď sa mu zdá ok ta bunda? Ze by vynosil hocičo, lebo mu ti je ľúto vyhodiť?

yosi
19. okt 2024

Štýl obliekania je vyslovene vec subjektívna. Naša bývalá suseda obliekala dcéry tak, že kým si ona myslela ako štýlovo chodia oblečené, tak ostatní sa im akurát smiali. Ja napríklad celý môj dospelý život chodím v čiernom, sem tak sivom. Mám v skrini možno 50 čiernych jednofarebných tričiek. Na každý deň rovnaké, ale iné. A čo ako? Myslím, že to zbytočne prežívaš.