icon

Ako rozoznať originálnu Guess kabelku od napodobeniny?

19. mar 2025

Ženy, poraďte. Dostala som od švagrinej kabelku. Podľa mňa je to fake. Viem, že darovanému koňovi na zuby nepozeraj, ale mne sa strašne priečia fejkové kúsky. Radšej mať lacnejšiu neznačkovú vec, ako sa pýšiť falošnou značkou. Nechcem ju uraziť, preto by som sa chcela poradiť, či ide o originál, alebo fake. Pôsobí na mňa lacno, aj keď má všetko, čo originálna Guess kabelka má mať, podšívka, rovné šitie, QR kód s odkazom na stránku Guess. Tento model je aj na iných stránkach, avšak už väčšinou vypredaný. Má ju niekto doma? Poraďte, na čo sa ešte pozrieť?

Ako rozoznať originálnu Guess kabelku od napodobeniny?Ako rozoznať originálnu Guess kabelku od napodobeniny?
Strana
z3
petracandle
19. mar 2025

@lubinkap ale prosím ťa 😃 skoro všetky Guess majú také zipsy - lebo je to nekvalitná značka. To nie je Vuitton, aby sme tu skúmali zipsy

michaela567y
19. mar 2025

Mne sa paci 🙂

autor
19. mar 2025

@lubinkap ona naozaj pôsobí lacno, ale podľa všetkého je originál. 😬

peter8435
19. mar 2025

@7miriam77 ja mam koženú bundu originál Boss za 240€, zlacnené zo 600. Už aj tie lepšie značky tlačia ceny dole, je toho neúrekom. Ale niektorí to predávajú draho lebo značka, pritom výroba módnych kúskov nie je náročná a taka jahňacie koža, neni problém zohnať.

klarisa41
20. mar 2025

@elenka74 asi? To nevies kolko ich mas?

elenka74
20. mar 2025

@klarisa41 Neviem, lebo ich mám viac, aj iné značky 🙂

jovka
20. mar 2025

je to isto original , nahodou na ich pomery celkom do pohody model ten tvar sa vratil a pokopirovali to vsetci od zary , new yorker aj guess a ini , sak je to normalne , ze ked nieco vyrobia modne domy a je to in tak to vidis vo fast fashion vsade v roznych podobach , a ako baby vravia , ak sa ti nepaci , predaj , zbytocne ti bude stat.

Strana
z3