Ako rozpoznať fake topánky od originálu?
Dobrý deň,dostali sme tieto topánky. Ide o to ,že neviem či sú fake alebo originál. Chcem ich predať ale zas fake nechcem predávať.Dakujem za radu.V tejto značke sa vôbec nevyznám . Ďakujem

Led si ich dostala tak ich predaj za cenu fake-u? 🙂
Mas od nich obal? Krabicu? Bez toho totiz nic ako original nepredas. Alebo to predas ako bezne topanky.
Možno skús pridať ešte foto podrážky od spodu a zozadu
Úplný jasný fake a to hodnotím len zadné kožené šnúrky na päte a nápis na päte. To isté jazyk.
Nemám krabicu ,to dostal od otca a mal ich na sebe keď od neho prišiel .Keď sme spolu žili tak sme len originál veci kupovali ale teraz som zneistela ci sú originál lebo už viac šetrí na malom.O to mi nejde len by mi bolo trápne ich predávať keby boli fake.
Led si ich dostala tak ich predaj za cenu fake-u? 🙂
@kitycat aj fake je mi trápne predávať
@13uzivatelka11 ja kamarátkam bežne darujem aj oveľa drahšie veci, ak ich už nechcem, tak prečo by som to kamoške nedarovala?
Prečo ich ideš predávať keď ich dostal od otca?
Prečo ich ideš predávať keď ich dostal od otca?
@tim23 Lebo sú mu malé?To sú otázky 🤦♀️
🫶
Inak neviem prečo ich nevrátiš otcovi a nevymení ich za väčšie
Inak neviem prečo ich nevrátiš otcovi a nevymení ich za väčšie
@tim23 mam ich dlhšie doma veď to nie je vôbec podstatné prečo začo,načo..išlo mi iba o to či ich môžem predať
je prirodzené, že sa ľudia opýtajú aj na iné veci, ale tebe nerozumiem, prečo nepoložíš túto otázku svojmu ex, ktorý ich kúpil, určite ti nepoloží ďalšie otázky, ktoré ťa tak iritujú
je prirodzené, že sa ľudia opýtajú aj na iné veci, ale tebe nerozumiem, prečo nepoložíš túto otázku svojmu ex, ktorý ich kúpil, určite ti nepoloží ďalšie otázky, ktoré ťa tak iritujú
@majka35 Lebo to je také konikovske..dávať otázky mimo témy a najlepšie nájsť miesto kde si rypnuť do mamičky/ženy. Dosť často sa to tu deje.Niekedy nechapem prečo tie ženy ubližujú druhým ženam.. A otázka prečo predávam topanky a ešte s dôrazom od otca bola položena ako výtka.Ale keď Ťa zaujíma prečo sa ho nespytam tak Ti odpoviem . Preto lebo mi nepovie pravdu.Respektíve nemám záruku a keď niečo predávam,chcem si byť istá,že nebudem predávať fake.
Ale prosím ťa 😁 aká výtka? Však normálne bez zlého úmyslu som sa opýtala prečo predávaš topánky ktoré mu kúpil otec. Ublížila som ti tým? Nesranduj. Ja neviem čo je s vami ženy.
Pozri made in....

Podľa mňa fake, ale nie som expert