icon

Ako rozpoznať fake topánky od originálu?

5. jún 2025

Dobrý deň,dostali sme tieto topánky. Ide o to ,že neviem či sú fake alebo originál. Chcem ich predať ale zas fake nechcem predávať.Dakujem za radu.V tejto značke sa vôbec nevyznám . Ďakujem

Ako rozpoznať fake topánky od originálu?Ako rozpoznať fake topánky od originálu?Ako rozpoznať fake topánky od originálu?
viktoriaandrascik
5. jún 2025

Podľa mňa fake, ale nie som expert

kitycat
5. jún 2025

Led si ich dostala tak ich predaj za cenu fake-u? 🙂

kiki68
5. jún 2025

Mas od nich obal? Krabicu? Bez toho totiz nic ako original nepredas. Alebo to predas ako bezne topanky.

viktoriaandrascik
5. jún 2025

Možno skús pridať ešte foto podrážky od spodu a zozadu

mimi1988
5. jún 2025
@kiki68

Mas od nich obal? Krabicu? Bez toho totiz nic ako original nepredas. Alebo to predas ako bezne topanky.

@kiki68 zdá sa ze sú položené na krabici🙂

martul
5. jún 2025
@mimi1988

@mimi1988 ja vidím kožený gauč

viktoriaandrascik
5. jún 2025
@mimi1988

@mimi1988 To je fotka originálov ktorú som pridala ja, autorka pridala fotky bez krabice

melanta
5. jún 2025

Úplný jasný fake a to hodnotím len zadné kožené šnúrky na päte a nápis na päte. To isté jazyk.

autor
5. jún 2025

Nemám krabicu ,to dostal od otca a mal ich na sebe keď od neho prišiel .Keď sme spolu žili tak sme len originál veci kupovali ale teraz som zneistela ci sú originál lebo už viac šetrí na malom.O to mi nejde len by mi bolo trápne ich predávať keby boli fake.

13uzivatelka11
Autor odpoveď zmazal
autor
5. jún 2025
@kitycat

Led si ich dostala tak ich predaj za cenu fake-u? 🙂

@kitycat aj fake je mi trápne predávať

melanta
5. jún 2025
@13uzivatelka11
Odpoveď bola zmazaná

@13uzivatelka11 ja kamarátkam bežne darujem aj oveľa drahšie veci, ak ich už nechcem, tak prečo by som to kamoške nedarovala?

tim23
5. jún 2025

Prečo ich ideš predávať keď ich dostal od otca?

autor
5. jún 2025
@tim23

Prečo ich ideš predávať keď ich dostal od otca?

@tim23 Lebo sú mu malé?To sú otázky 🤦‍♀️

tim23
5. jún 2025

🫶

tim23
5. jún 2025

Inak neviem prečo ich nevrátiš otcovi a nevymení ich za väčšie

melanta
5. jún 2025
@tim23

@tim23 chlapec ich mal už obuté vonku, takže ich už za väčšie nevymení. Nikto nevymení nosený tovar. Nosené/použité nemožno zo zákona vrátiť ani pri nákupe cez eshop.

autor
5. jún 2025
@tim23

@tim23 mam ich dlhšie doma veď to nie je vôbec podstatné prečo začo,načo..išlo mi iba o to či ich môžem predať

mandzula
5. jún 2025
@tim23

@tim23 lebo su nosene, nie len vyskusane. Predstav si, ze si objednas/v kamennom obchode kupis vratenu obuv, ktoru uz niekto nosil - to, ze v nich dieta prislo domov = su nosene.

majka35
5. jún 2025

je prirodzené, že sa ľudia opýtajú aj na iné veci, ale tebe nerozumiem, prečo nepoložíš túto otázku svojmu ex, ktorý ich kúpil, určite ti nepoloží ďalšie otázky, ktoré ťa tak iritujú

autor
5. jún 2025
@majka35

je prirodzené, že sa ľudia opýtajú aj na iné veci, ale tebe nerozumiem, prečo nepoložíš túto otázku svojmu ex, ktorý ich kúpil, určite ti nepoloží ďalšie otázky, ktoré ťa tak iritujú

@majka35 Lebo to je také konikovske..dávať otázky mimo témy a najlepšie nájsť miesto kde si rypnuť do mamičky/ženy. Dosť často sa to tu deje.Niekedy nechapem prečo tie ženy ubližujú druhým ženam.. A otázka prečo predávam topanky a ešte s dôrazom od otca bola položena ako výtka.Ale keď Ťa zaujíma prečo sa ho nespytam tak Ti odpoviem . Preto lebo mi nepovie pravdu.Respektíve nemám záruku a keď niečo predávam,chcem si byť istá,že nebudem predávať fake.

tim23
5. jún 2025

Ale prosím ťa 😁 aká výtka? Však normálne bez zlého úmyslu som sa opýtala prečo predávaš topánky ktoré mu kúpil otec. Ublížila som ti tým? Nesranduj. Ja neviem čo je s vami ženy.

elisa518
7. jún 2025

Pozri made in....