icon

Ako rozšíriť úzky otvor na sandáloch?

5. jún 2025

Ahojte, kúpila som si takéto sandále, lebo vyhovuje mi konstalacia zatvorená pata + zakrytý nart... Sú celkom ok aj opatok je nositeľny, no ale ten otvor na prsty je užší, a uz po pár krokoch ma to začne neskutočne rezať. Akurat je to na mieste kde mi končia nechty na palcoch a začína koža. Rozmýšľam ako by som to vedela trosku rozšíriť. Myslíte, ze pomôže keď v tom otvore na dlhšie (par dni vkuse) nechám napchate trebárs ponožky v guči? Alebo pomohlo by nahriat to fénom? Alebo co viete, ze zaberá na takéto prípady prosím?

Ako rozšíriť úzky otvor na sandáloch?
minenkaa
5. jún 2025

Vráť ,to ta bude bolieť stále

iwesska
5. jún 2025

Ak to nie je koza,bude to rezat stale.

sandra49
5. jún 2025

Ak je to syntetika neroztiahnes to..kožené lodicky a sandale som kedysi roztahovala, že mokré hrubé ponožky a v tom chodiť doma. To pomáhalo. Ale syntetika bude rezať stále.

minenkaa
5. jún 2025

Aj keby boli kožené sa nerozdtiahnu je tam šitie a to nepustí

madla60
5. jún 2025

Skôr by som preventívne lepila tie palce, aby Ťa to nebolelo. Ak si ich chceš nechať.

muchotrafka298
5. jún 2025

Ak nie su kozene, tak ich ani nekupuj. Lebo polyuretan neroztiahnes nicim. Dovolim si tvrdit na zaklade vlastnych skusenosti, ze ak Ta rezu aj kozene sandale,tak tento strih s pevnym sitim sa neroztiahne. Trosku povoli, ale nie vela.

margotka17
6. jún 2025

Neviem, či to funguje,, ale moja známa vždy vraví, že ak ju tlači topánka, dá ju do mrazničky na 24 hodín, že ťa koža potom povoli.🤔

muchotrafka298
6. jún 2025
@margotka17

Neviem, či to funguje,, ale moja známa vždy vraví, že ak ju tlači topánka, dá ju do mrazničky na 24 hodín, že ťa koža potom povoli.🤔

@margotka17 koza ano, ale len mierne, polyuretan alebo latka nepovoli nicim.