Ako sa moderne obliekať po tridsiatke?
Zeny, co mate okolo 30, ako sa obliekate? Ja som si myslela,ze sa obliekam v pohode a muz mi zadrel, ze na rodicovskej sa obliekam ako pani po 50tke. Je to mozno tym,ze som pribrala a preferujem oversizr veci vacsinou tmavej farby. Zeny,co mate viac kg rozumej 75+ dajte inspiracie. Vdaka!
Sak daj fotku ako sa obliekas. Mozno nie je problem ze je to oversized ale ze su to haby.
Nemáš foto nejaké, že ktoré oblečenie napríklad takto zhodnotil?
@0silvia0 hmm len mam pocit,ze ked si dam nieco rovneho strihu,resp.na telo ,ale nie obtiahnute,ze vidno kazde kilo :D
no ale keď si dáš rozviatu tuniku s legínami, tiež tie kilá nezakryješ, aj tak sa pod tými širokými hábami rysujú, to len ty máš ten pocit, že nič nevidno, ešte k tomu možno vyzeráš pre muža antisexi
ja sa obliekam rozne, mam rozne obdobia, ale chapem ta. ja sa tiez v takej mode citim najlepsie.
ako ano, mozno by sa dal urobit nejaky kompromis, ale viem ake to je. ak mas objemnejsiu postavu, mas problem na seba nieco zohnat svojej velkosti, neito este aby to nejako dobre vyzeralo a neukazovalo kazdy zahyb. mala som kedysi 95kg a teraz mam stale este neico amlo cez 80kg, hoci som mala uz aj menej.
Oversize pridáva kilá aj keď si myslíš, že ich zakryje. Treba nájsť strihy, ktoré ti budú sedieť. Skús dať foto nejakého oblečenia, potom môžeš zmazať.
Tiez som nosila oversize aby som zakryla kila a necitila som sa vtom dobre.tiez sa mi to nepaci.ajked muzovi to bolo jedno,povedala som si ze staci😃schudla som 10kg a oversize veci mozu ist prec 😃ale tak pravda je taka ze mat kila navyse a pekne sa obliect vkusne je obcas narocnejsie
Ale aj s kilami navyše sa dá obliecť pekne a štýlovo, netreba mať na sebe vrece. A keď ti to už tvoj muž povie, je na čase sa nad tým vážne zamyslieť a zmeniť to. Najskôr oblečenie a potom, aj váhu 🙂
len v oversize obleceni vyzeras este neforemnejsie a vacsie. Treba najst primearane veci, tvarovane a nie, ked mi nieco padne na postavu nemusi byt clovek ako jaternica. Staci si nedat tricko co sa pri noseni vytiahne az pod pazuchy, a trci cely pupok.. proste primerane...
75 kg nie je tak veľa. Nie je oversize ako oversize. Niektoré oversize veci sú pekné a moderné a spomenuté tuniky s 3/4 leginami sú fakt pre babky.
@egonsk len ta na fotke ma o mnoho viac ako 75kg ;)
mozno staci pridat ine farby :D
Áno oversize veci sú otrasné, v tom má muž pravdu, nemáš takú strašnú váhu teda nevieme výšku lebo na 155 centi je to veľa, začni cvičiť a zdravo sa stravovať a za pol roka môžeš nosiť všetko vypasovane
@tilly Záleží. 75 kíl na 165cm žene je veľa. Ak má 190cm tak to je už o niečom inom. A inak vážia svaly a inak tuk...
@a_alexandra_a vlastne áno. Ja som to brala podľa seba 🙊😅, meriam 180 cm, čiže tých 75 by bolo ešte v pohode celkom
@a_alexandra_a zalezi na o mnoho viac veciach :DD
@simca06022011 no ja im vravim, ze maju chybne namontovane zrkadlo 😉 Pred 2ma tyzdnami (ked este boli b BA horucavy) som takych videl ked som siel na obed kazdy den az az ... 😁
ved ak niekto ma nadvahu a nosi oversize, to este nezanamena, ze prvou vecou co chce, je zakryvanie tuku, aj ked toto tiez nei je vylucene, ale dovodom moze byt, ze sa v tom coiti lepsie. nie koli vzhladu,a le pohodliu.
Záleží aj od toho, ako máš tie kilá rozložené. Ja mám napr dlhé a pomerne štíhle nohy, takže väčšinou nosím sukne, šaty, krátke gate a pod. K tomu širšie tričká (blúzky, topy, košele), ktoré si aspoň vpredu dávam do tých gatí, aby som zakryla trošku ten pás, ktorý nie je dokonalý.
@simca06022011
možno ma na foto 75 kg ale 1,50 m 🙂
Na ig máš kopec plussize modeliek, ktoré robia videá o tom, ako sa obliecť. Väčšinou reklamné, čiže aj s linkami, kde vieš veci objednať a dnes nie je problém objednať zo zahraničia.
A nestačilo by pridať farby? Možno je to len príliš temné a stačilo by rozžiariť...
podla mna aj oversize moda moze vyzerat dobre, zavisi od materialu, strih volny tiez nei je kazdy rovnaky, vystrih, vzor a pod. netreba sa tobo za kazdu cenu vzdavat.
bezna moda je malo na pevnejsiu postavu. a prave tam mimnohe kusky, co na mna boli pripadali strihovo a farebne nezaujimave, skor jak pre dochodkyne. zaujimave kusky su vhdonejsie casto skor na stihlu postavu.

Ja už pani po 50ke som, ale teda oversize módu neznášam. Skús vymeniť overzise módu za niečo foremné a bude to ok.