Ako sa moderne obliekať po tridsiatke?
Zeny, co mate okolo 30, ako sa obliekate? Ja som si myslela,ze sa obliekam v pohode a muz mi zadrel, ze na rodicovskej sa obliekam ako pani po 50tke. Je to mozno tym,ze som pribrala a preferujem oversizr veci vacsinou tmavej farby. Zeny,co mate viac kg rozumej 75+ dajte inspiracie. Vdaka!
Manžel ti tým chcel naznačiť,že mas schudnúť,lebo takto sa mu nepáčiš. Len to zaobalil trochu nemotorne.
@simca06022011 Ja nehovorím, že váha je najpodstatnejšia, ale ty sa nechceš cítiť atraktívna pre svojho manžela?
@a_alexandra_a nechapem tuto otazku na mna :D
Tak zase, ja mam 65 kg pri vyske 152 cm, ak ma o 10-15 kg viac a ma priemernu vysku, co ja viem, 165-170, nemoze ani zdaleka tak hrozne vyzerat.
Ja mam vacsie prsia a dat si dake oversize, tak vyzeram na 80kg+...Akoze, faldy vidno, ale vzdy lepsie ako byt ako vo vreci. Taka mala gula. Takze daco foremnejsie, napriklad tricka s prinechanym rukavom z viskozy, tie nemusia byt upnute, je to padava latka, hoci aj ma elastan a nejake rifle do pasu, nech ho trochu vytvaruju. Ale neviem, aku ma pani postavu celkovo.
Vies co, zabudla som nazov ale je také poradenstvo, kde ti podla postavy ukážu stryhy a farby, ktoré sa ti hodia. Tiez sa chystám na to keď budem mať trošku času. Mozno tu niekto vie, čo myslím a napíše ti nazov 😀.
Ale ovesize - v 30tke?? Ved asi vyzeras ako vo vreci, sa nečuduj. Ja som si minule kupila pizamo, kvetov nohavice, biele tričko fajn materiál. Mam 175m a 73 kg po porode, mavala som max 65 kg aj to mi prisl8 moc.
Vies co mi muz povedal? Zlatko, aspoň starnes úctou, mam 40 a staro sa necítim 😂. Mal taky ironicky polouskrn - ale zase je úprimný a miluje ma aj s kvetinami 😁.
Mam rada jeho názor, pretoze neklame - ani z lasky. Ked vyzerám v tom oblečení zle, povie mi
A to vobec nema problem s ležérnym domácim oblečením, len to musi pasovať 😀 A tmavé farby len, tiez nic moc. Chod do obchodu s nim! Spravte so pekny den a nech ti povie svoju predstavu, mozno sa aj ty budeš cítiť krajšie. Za to ze si pribrala, ešte nemusis nosit neforemne haby. Mam kamosku, postava jablko - hore široká, zadok a nohy štíhle. Ta chodi krasne oblečená a da si ak roztrhané (decentne) rifle. Ma 55 rokov! A to nie je nejaká extravagantna 🙂
a oversize moda, nie je moda s velkymi velkostami, je to moda, kde je efekt toho ze clovek ma na sebe o x cisel vacsie veci. Cize ak niekto nosi 42 tricko napriklad, tak v oversiez to bude 46 a vysiet na nom.. ziadny efekt zostihlenia to neprinasa. Ved velka zena si musi kupit este vacsiu vec, v ktorej bude vyzerat este vacsia. A este ak je material hruby, strih nevhodny, napr. teplakovina tak to vyzera komicky, 3/4 leginy na baculatej zene skratia nohy, k tomu dlha tunika a vyzera ako male pivo. 3/4 leginy su pre zeny s peknymi nohami a tie si k tomu mozu dat tuniku aku len chcu.
Podla mna u autorky naozaj pojde o strihy a farby, kde tmave oversize veci vyzeraju ako pre babky v smutku... proste vrece...
Kludne sem daj fotku, nemusi byt s tvarou,lahsie sa nam bude radit aj podla typu postavy a aj oblecenie zhodnotime a urcite pomozeme 🙂
Na FB existuje skupina, kde predávajú pekne módne oblečenie aj pre plnšie ženy. Síce neviem či je to pre vek 30+, ale možno by si tam vedela niečo nájsť.
Neviem ako si to sice predstavuje. Ale ja…. Tiez sa neviem normalne obliect. Teda nieco normalne najst v obchode. Ak nechcem nosit iba rifle a biele tricko.
Kratke. Extravagantne ani vystresne nosit nebudem. A uz ked je nieco solidne ozaj to vidim u zien 50-60rocnych. Tie to ozaj omladi ale ja tak vyzerat nechcem ako nejaka “teta”. Neviem mam pocit ze take “normalne” oblecenie ani neexistuje 😂🙈
Kľudne daj foto, takto ťažko radiť...
@simca06022011 prepáč, to nebolo pre teba 🙂
Akú máš výšku ?K tým kilám treba vždy uviesť aj výšku ,je rozdiel 75 kg na 175 -180 cm a na 160 cm.Ked si nízka ,máš veľmi veľa kíl .Treba s tým niečo robiť ,si mladá ,ale sama pre seba nie ,že niekto to od Teba chce .Keď si dáš obtiahnuté veci ,bude vidieť všetko sadlo a tak či tak to nebude dobre vyzerať .Treba nájsť niečo medzi tým ,strihy skúšať ktoré by ti ako-tak sadli .No určite nie na nízkej 75 kg postave nosiť úzke veci ,vyzerá to antisexi.
Viesco ja som na rodicaku vyzerala/obliekala sa asi najhoršie v živote.
Človek nechodí do prace ani medzi ľudí, o 8 si oblečie čisté veci a 8:10 už sú oslinené či oprskane od jedla alebo deckých pacičiek. Najlepšie je v teplákoch, leginach, aj tak si len doma či na ihrisku, tam za hviezdu nemusíš byt.
A ak sa aj náhodou vyberieš nakupovať aj tak skončíš v detskom oddelení kde kupis 57298te rozkošne oblečko pre dieťa a sebe zas nic🤷🏼♀️
Ak si predtým bola chuda a teraz pribratá tak verím tomu ze ani nevieš co na seba a ako tie faldiky zakryť.
Teda aspoň ja to tak mám, ak sa mi podarí sa vyžrať cez Vianoce tak fakt neviem co si obliecť a tiez volím tmavé oversize veci. Preto sa snažím držať si váhu v norme. Ale sú kocky ktoré sú pribratejsie a vedia sa super obliecť, len teda ja to na seba neviem aplikovať
@simca06022011 3/4 legíny by mali zakázať..ani pre ženy s peknými nohami! a tunika k tomu, omg😝
ale aby som nepísala, len čo nenosiť, tak ja by som skôr šla do nejakých džínsov s vysokým pásom a košieľ, prípadne blúzok..oversize veci vyzerajú dobre iba na chudých, vtedy to vynikne..
aj pre plnostihle a dokonca aj obezne je pekne oblecenie...daj zoot vyber znacku velkost a nieco ti uz vyhodi...ja napr oblubujem orsay, celkom pekne kusky maju ...teraz nosim 42, ale kedysi som odtial bravala tak 44-46...
Ja nosím väčšinou šaty.
@really8 Dam foto z netu, konkretnych veci,co som kupovala. A mam 171 cm a 75kg
Tricka nosim take oversize a saty ackovy strih, lebo mi kila idu na zadok a nohy 🙂
@livi ja nenosim leginy a tuniky uz vobec nie :D
@zuzitko74 no v lete aj ja
Zvieracie vzory často nosia tety po 50tke. S tou výškou a váhou nemôžeš byť tučná, zbav sa tých škaredých šiat. Tie tričká sú ok.
@belllinka jablko? Jasné, to mám kolegyňu s jablkovou postavou. Trpím, keď ju vidím v rifliach, lebo ona sa chúďa asi zozadu nevidela. Síce nohy štíhle, ale chýbajúci a plochý zadok to zabíja. Čiže zakryť plochú prdel dlhším topom keď už musia mať rile. Jablkám brutálne idú sukne a blúzky/topy s véčkovým výstrihom. Predĺži im to krátky trup a vyformuje postavu.
Ale autorka má typ postavy hruška podľa toho, čo písala. Tak tam treba iné maskovanie.
@nevenka vies co, on ma dve roboty, takze ja som s dietatom 95%casu sama. Dieta pol roka nespava na obed, vecer zaspi o 8 a ked idem este varit a upratovat, ja akosi po celom dni nevladzem estw cvicit. Kedysi som pravidelne bikovala, korvulovala alwbo cvicila podla youtube videi ale teraz mam tak malo energie,ze priste nevladzem
Mam aj anemiu a hypokalemiu tak to tomu tiez nepridava.

@svetlonos tazko