icon

Ako sa moderne obliekať po tridsiatke?

22. apr 2024

Zeny, co mate okolo 30, ako sa obliekate? Ja som si myslela,ze sa obliekam v pohode a muz mi zadrel, ze na rodicovskej sa obliekam ako pani po 50tke. Je to mozno tym,ze som pribrala a preferujem oversizr veci vacsinou tmavej farby. Zeny,co mate viac kg rozumej 75+ dajte inspiracie. Vdaka!

simca06022011
22. apr 2024

@svetlonos tazko

koniarova
22. apr 2024

Manžel ti tým chcel naznačiť,že mas schudnúť,lebo takto sa mu nepáčiš. Len to zaobalil trochu nemotorne.

a_alexandra_a
22. apr 2024

@simca06022011 Ja nehovorím, že váha je najpodstatnejšia, ale ty sa nechceš cítiť atraktívna pre svojho manžela?

simca06022011
22. apr 2024

@a_alexandra_a nechapem tuto otazku na mna :D

nevenka
22. apr 2024

Tak zase, ja mam 65 kg pri vyske 152 cm, ak ma o 10-15 kg viac a ma priemernu vysku, co ja viem, 165-170, nemoze ani zdaleka tak hrozne vyzerat.
Ja mam vacsie prsia a dat si dake oversize, tak vyzeram na 80kg+...Akoze, faldy vidno, ale vzdy lepsie ako byt ako vo vreci. Taka mala gula. Takze daco foremnejsie, napriklad tricka s prinechanym rukavom z viskozy, tie nemusia byt upnute, je to padava latka, hoci aj ma elastan a nejake rifle do pasu, nech ho trochu vytvaruju. Ale neviem, aku ma pani postavu celkovo.

svetlonos
22. apr 2024

Vies co, zabudla som nazov ale je také poradenstvo, kde ti podla postavy ukážu stryhy a farby, ktoré sa ti hodia. Tiez sa chystám na to keď budem mať trošku času. Mozno tu niekto vie, čo myslím a napíše ti nazov 😀.
Ale ovesize - v 30tke?? Ved asi vyzeras ako vo vreci, sa nečuduj. Ja som si minule kupila pizamo, kvetov nohavice, biele tričko fajn materiál. Mam 175m a 73 kg po porode, mavala som max 65 kg aj to mi prisl8 moc.
Vies co mi muz povedal? Zlatko, aspoň starnes úctou, mam 40 a staro sa necítim 😂. Mal taky ironicky polouskrn - ale zase je úprimný a miluje ma aj s kvetinami 😁.
Mam rada jeho názor, pretoze neklame - ani z lasky. Ked vyzerám v tom oblečení zle, povie mi
A to vobec nema problem s ležérnym domácim oblečením, len to musi pasovať 😀 A tmavé farby len, tiez nic moc. Chod do obchodu s nim! Spravte so pekny den a nech ti povie svoju predstavu, mozno sa aj ty budeš cítiť krajšie. Za to ze si pribrala, ešte nemusis nosit neforemne haby. Mam kamosku, postava jablko - hore široká, zadok a nohy štíhle. Ta chodi krasne oblečená a da si ak roztrhané (decentne) rifle. Ma 55 rokov! A to nie je nejaká extravagantna 🙂

simca06022011
22. apr 2024

a oversize moda, nie je moda s velkymi velkostami, je to moda, kde je efekt toho ze clovek ma na sebe o x cisel vacsie veci. Cize ak niekto nosi 42 tricko napriklad, tak v oversiez to bude 46 a vysiet na nom.. ziadny efekt zostihlenia to neprinasa. Ved velka zena si musi kupit este vacsiu vec, v ktorej bude vyzerat este vacsia. A este ak je material hruby, strih nevhodny, napr. teplakovina tak to vyzera komicky, 3/4 leginy na baculatej zene skratia nohy, k tomu dlha tunika a vyzera ako male pivo. 3/4 leginy su pre zeny s peknymi nohami a tie si k tomu mozu dat tuniku aku len chcu.
Podla mna u autorky naozaj pojde o strihy a farby, kde tmave oversize veci vyzeraju ako pre babky v smutku... proste vrece...

nevenka
22. apr 2024

@koniarova no a mozno je to aj jeho chyba, ako tu casto mozeme citat, ze ano. Tak nech navrhne, ze vezme dieta 2-3x do tyzdna, postara sa a manzelka moze ist cvicit. Ale bude to asi tak, ako si myslim.

koniarova
22. apr 2024

@nevenka v prvom rade je to jej chyba. Ma si s manželom porobiť poriadky.

aaadkaaa
22. apr 2024

Kludne sem daj fotku, nemusi byt s tvarou,lahsie sa nam bude radit aj podla typu postavy a aj oblecenie zhodnotime a urcite pomozeme 🙂

huxy
22. apr 2024

Na FB existuje skupina, kde predávajú pekne módne oblečenie aj pre plnšie ženy. Síce neviem či je to pre vek 30+, ale možno by si tam vedela niečo nájsť.

maryetta
22. apr 2024

Neviem ako si to sice predstavuje. Ale ja…. Tiez sa neviem normalne obliect. Teda nieco normalne najst v obchode. Ak nechcem nosit iba rifle a biele tricko.

Kratke. Extravagantne ani vystresne nosit nebudem. A uz ked je nieco solidne ozaj to vidim u zien 50-60rocnych. Tie to ozaj omladi ale ja tak vyzerat nechcem ako nejaka “teta”. Neviem mam pocit ze take “normalne” oblecenie ani neexistuje 😂🙈

lasona
22. apr 2024

Kľudne daj foto, takto ťažko radiť...

majamat
22. apr 2024

@maryetta presne. teraz este na seba nieco sem tam najdem, ale ked som vazila este viac, tak veru v obchodoch nic.
ono sa to povie,a le moznosti moc nie je.

a_alexandra_a
22. apr 2024

@simca06022011 prepáč, to nebolo pre teba 🙂

retatka
22. apr 2024

Akú máš výšku ?K tým kilám treba vždy uviesť aj výšku ,je rozdiel 75 kg na 175 -180 cm a na 160 cm.Ked si nízka ,máš veľmi veľa kíl .Treba s tým niečo robiť ,si mladá ,ale sama pre seba nie ,že niekto to od Teba chce .Keď si dáš obtiahnuté veci ,bude vidieť všetko sadlo a tak či tak to nebude dobre vyzerať .Treba nájsť niečo medzi tým ,strihy skúšať ktoré by ti ako-tak sadli .No určite nie na nízkej 75 kg postave nosiť úzke veci ,vyzerá to antisexi.

lujza123
22. apr 2024

Viesco ja som na rodicaku vyzerala/obliekala sa asi najhoršie v živote.
Človek nechodí do prace ani medzi ľudí, o 8 si oblečie čisté veci a 8:10 už sú oslinené či oprskane od jedla alebo deckých pacičiek. Najlepšie je v teplákoch, leginach, aj tak si len doma či na ihrisku, tam za hviezdu nemusíš byt.
A ak sa aj náhodou vyberieš nakupovať aj tak skončíš v detskom oddelení kde kupis 57298te rozkošne oblečko pre dieťa a sebe zas nic🤷🏼‍♀️

Ak si predtým bola chuda a teraz pribratá tak verím tomu ze ani nevieš co na seba a ako tie faldiky zakryť.
Teda aspoň ja to tak mám, ak sa mi podarí sa vyžrať cez Vianoce tak fakt neviem co si obliecť a tiez volím tmavé oversize veci. Preto sa snažím držať si váhu v norme. Ale sú kocky ktoré sú pribratejsie a vedia sa super obliecť, len teda ja to na seba neviem aplikovať

nevenka
22. apr 2024

@koniarova no ked povies

livi
22. apr 2024

@simca06022011 3/4 legíny by mali zakázať..ani pre ženy s peknými nohami! a tunika k tomu, omg😝
ale aby som nepísala, len čo nenosiť, tak ja by som skôr šla do nejakých džínsov s vysokým pásom a košieľ, prípadne blúzok..oversize veci vyzerajú dobre iba na chudých, vtedy to vynikne..

nevenka
22. apr 2024

@maryetta ja mam tiez ten pocit inak

pink_lady
22. apr 2024

aj pre plnostihle a dokonca aj obezne je pekne oblecenie...daj zoot vyber znacku velkost a nieco ti uz vyhodi...ja napr oblubujem orsay, celkom pekne kusky maju ...teraz nosim 42, ale kedysi som odtial bravala tak 44-46...

zuzitko74
22. apr 2024

Ja nosím väčšinou šaty.

autor
22. apr 2024

@really8 Dam foto z netu, konkretnych veci,co som kupovala. A mam 171 cm a 75kg

autor
22. apr 2024
autor
22. apr 2024

Tricka nosim take oversize a saty ackovy strih, lebo mi kila idu na zadok a nohy 🙂

autor
22. apr 2024

@livi ja nenosim leginy a tuniky uz vobec nie :D

autor
22. apr 2024

@zuzitko74 no v lete aj ja

lily246
22. apr 2024

Zvieracie vzory často nosia tety po 50tke. S tou výškou a váhou nemôžeš byť tučná, zbav sa tých škaredých šiat. Tie tričká sú ok.

0silvia0
22. apr 2024

@belllinka jablko? Jasné, to mám kolegyňu s jablkovou postavou. Trpím, keď ju vidím v rifliach, lebo ona sa chúďa asi zozadu nevidela. Síce nohy štíhle, ale chýbajúci a plochý zadok to zabíja. Čiže zakryť plochú prdel dlhším topom keď už musia mať rile. Jablkám brutálne idú sukne a blúzky/topy s véčkovým výstrihom. Predĺži im to krátky trup a vyformuje postavu.
Ale autorka má typ postavy hruška podľa toho, čo písala. Tak tam treba iné maskovanie.

autor
22. apr 2024

@nevenka vies co, on ma dve roboty, takze ja som s dietatom 95%casu sama. Dieta pol roka nespava na obed, vecer zaspi o 8 a ked idem este varit a upratovat, ja akosi po celom dni nevladzem estw cvicit. Kedysi som pravidelne bikovala, korvulovala alwbo cvicila podla youtube videi ale teraz mam tak malo energie,ze priste nevladzem
Mam aj anemiu a hypokalemiu tak to tomu tiez nepridava.