icon

Ako sa moderne obliekať po tridsiatke?

22. apr 2024

Zeny, co mate okolo 30, ako sa obliekate? Ja som si myslela,ze sa obliekam v pohode a muz mi zadrel, ze na rodicovskej sa obliekam ako pani po 50tke. Je to mozno tym,ze som pribrala a preferujem oversizr veci vacsinou tmavej farby. Zeny,co mate viac kg rozumej 75+ dajte inspiracie. Vdaka!

autor
22. apr 2024

@0silvia0 ano,som typ hruskam

autor
22. apr 2024

@a_alexandra_a chcem,no ale nedava mi priestor🤐 tskze tam moje odhodlanie krachuje

jaskolka
22. apr 2024

Tak za mňa (podľa fotiek) je to škaredé oblečenie. Dĺžka šiat do pol lýtok je najhoršie, co môže byt, to už bud po kolená alebo až úplne dlhé. Toto akoby "odreže" postavu, a vyzerá to zle na akejkoľvek postave
A áno, naozaj táto dĺžka evokuje aj mne babkovske obliekanie, keďže obvykle tetusky v rokoch 70+zvykli nosiť také dĺžky sukni.
Tričká sú neforemne, za mňa tak na doma, maximálne na ihrisko
Neverím, ze s tvojou postavou si nemôžeš dovoliť niečo iné, proste viac ženské. A nie, tým nemyslím, aby si behala každé deň v lodičkach a minisatach. Ale toto, co si dala, to ozaj nie..

trema
22. apr 2024

Skus si pozriet na YouTube ako sa oblieka drews beauty, ona je tiez hruska

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
22. apr 2024

Pri takej vyske a vahe staci vyformovat postavu a vobec ju netreba schovavat do oversize. Treba zvyraznit vrch, plecia a pas ak mas pas a bude to ok.

majamat
22. apr 2024

vysvetlite si to s mm. skus si najst nieco pohodlne a pekne, ale s mm sa porozpravaj, ze ak dieta bude dorastat, bude sa to zlepsovat. diet amas este vlemi malinke, mozno uz aj o rok bude lepsie, ked bud edieta o nieco viac samostatnejsie., tiez sa pri chodiacom dietati viac nabehas.
pri anemii a hypokalemii by som veru cvicenie nesilila. ved prave pri cviceni potrebujes kyslik a fungujuce svaly ( aj srdce je sval a pri cviceni mimoriadne dolezity ), spravny metabolizmus vody. kym sa nedas dokopy, mohla by si si ublizit.

autor
22. apr 2024

@svetlonos skusim pogooglit :Dno vidis a kvetinove vzory su dalsie,ktore nema rad,ze su tetkovske. Teraz si mi pripomenula.nie je zly napad iat takti na nakup, ale nemyslim si,ze sa mu bude chciet ist vyberat mi oboecko.

koniarova
22. apr 2024

Na cvičenie sa momentalne vykašli. Začni úpravou stravy. Teda ak ti vadia kilá navyše.

majamat
22. apr 2024

@koniarova ono by to chcelo bud poriadne nastudovat, alebo odbornika, lebo nevhodnou upravou stravy moze prist este o dalsie cenne mineraly, ktorych ma uz teraz nedostatok.

vieronika14
22. apr 2024

Ahoj ja mam 100+ a nosim v pohode aj leginy, dlhsie tricko, saty

ivana11155
22. apr 2024

Ja co si vsimam vacsinou plussize zeny siahnu hned po oversize veciach a vyzera to otrasne, este viac ich to zvacsuje. Ved si kup normalny strih vo svojej velkosti, su zeny co aj s kilami chodia pekne poobliekane. A cierna pridava roky.

0silvia0
22. apr 2024

Aj pre mna su kvetove saty tetkovske, ale drobne kvetinky mozu byt. Tusim mam s tvojim muzom rovnaky vkus🙊

missviolet
22. apr 2024

ja som si prave kupila toto na leto, organicka bavlna, do horucav super a snad to nie je ani babkovske. Mne sa to velmi pacilo a pohodlne

really8
22. apr 2024

Prepac tie saty nie. Takto. Tie saty su pekne. Na zenach ako na foto. S tvojou vahou mozu naozaj posobit babkovsky. Tricko bunda v poho. No len zalezi co k tomu.

miroslava21
22. apr 2024

Mne sa tie saty vobec nepacia, naozaj ako pre tetku.
Oversize svetre, kosele ci tricka mozes nosit aj s opaskom. Je plno videi kde su typy ako sa da sik poobliekat aj plnostihlym. Mozes nosit aj tmave farby, ale skus vzdy jeden kusok mat inej farby ( biela, bezova, svetlo modra, ruzova, jemna cervena..). Popozeraj tie videa, urcite ta inspiruju

gabika0825
22. apr 2024

To je práve to že oversize oblecenie a celkovo tie oversize strihy ešte viac rozširujú a preto môžeš vyzerať ešte väčšie ako naozaj si. Plus keď je to ešte biele tričko alebo nejaká biela kosela tak sa ani nečudujem, svetle farby ešte viac rozširujú. A ak máš okolo 75kg a nemáš 150 cm tak si myslím ze zas nemôžeš byt vyslovene obrovska. Chce to len nájsť správny štýl a strih oblečenia, ktoré bude lichotiť tvojej postave.

bluka2
22. apr 2024

Ja som tiez typ hrusky a podla mna mi najviac svedci takyto styl nohavic, co je volny na nohach, ale zvyraznuje pas. Na horok si v pohode mozes dat normalne tricko, bluzku, nic oversize.

caroline_
22. apr 2024

Ja mam nad 75kg a oversize nenosim, prídem si v tom ešte tucnejsia, ale rada sa nechám inspirovat komentármi

autor
22. apr 2024

@trema pozrela som zo dva, oblieka sa velmi prkne, pristane jej to,ale keby sa tak obleciem ja, vyzerala by som ako šašek 😅.

minka201
22. apr 2024

@autorka Podľa mňa nie si žiadna bacuľka, ktorá musí skrývať kilá navyše. Nechcem ťa uraziť, ale mne sa to oblečenie, ktoré si sem pridala, vôbec nepáči.. Ukázala som to aj manželovi a jemu sa to tiež vôbec nepáči bez ohľadu na postavu modeliek. Chápem, že nie každý sa cíti dobre v piliehavom oblečení. Skúste nájsť s mužom kompromis, aby ste boli spokojní obaja. Ja mám kilá navyše, väčší zadok a stehná a najlepšie sa cítim a hodí sa mi dlhé oblečenie do polky stehien alebo také, čo zakrýva celý zadok, ale na páse je užšie. Oblečenie, ktoré kopíruje tvar postavy, ale je trošku voľnejšie, nie obtiahnuté Myslím, že lepšie by na tebe vyzeralo niečo jednofarebné alebo niečo, čo nie je veľmi vzorované... Zvieracích vzorov a veľkých kvetov by som sa úplne vzdala.

tilly
22. apr 2024

Tie šaty vôbec nie, aj bunda je ako pre babku a tričká sú taká burza...

fido69
22. apr 2024

Schudni a možnosti vyberu primeraneho oblečenia sa v obchodoch znásobia. 😉

tilly
22. apr 2024

Len taký rýchly pohľad do BestSecret curvy oddelenia

tilly
22. apr 2024

Keď máš hruskovu postavu, dáš si predok takejto blúzky (radšej jednofarebnej) do gatí. Kľudne do takých bielych kratasov. Tým, že ramená máš zrejme úzke, ta to opticky zúži. Keď dáš predok do gatí, predelis pás a zas ti to opticky pomôže. Nohy máš zrejme štíhle, tak krátku sukňu, alebo kratasky alebo užšie rifle

monicatko20
22. apr 2024

Mam 175 cm a momentalne 85kg..nosím všetko okrem oversize veci 🙈 v tom fakt vyzerám hrozne veľká..a zvieracie vzory vôbec, podľa mňa ešte zväčšujú..Ale tiež som mala peknú príhodu s mužom..mne sa strašne ľúbia vzorové nohavice, či už kvietky, kočky alebo hocičo.. (samozrejme pred tehu som 6 rokov cvičila silový trojboj a moje stehna a lýtka nie sú schopné sa s týmito vzormi stotožniť 🤣) ale muž mi chcel spraviť radosť, tak hodil do košíka legíny, letné, krásne, kvietky 🥰 tak som sa potešila.. keď som si ich 1x obliekla, kukol po pol dňa na mňa, Zlato už to nenos, vyzeráš jak babka 🙈🙈

tim23
22. apr 2024

@tilly tie handry sú hrozné. A tie ceny 🤦

krkavcia_mater
22. apr 2024

@retatka 75 je velmi vela kil? :D ja mam 159cm a 95kg a co? :D

retatka
22. apr 2024

@krkavcia_mater Píšem záleží ako je vysoká …Pre vás nie ,pre mňa áno 😉

tilly
22. apr 2024

@tim23 ktoré ceny konkrétne sú zlé? Nie sú to handry z bonprixu alebo lidlu, ale kvalitné veci, ktoré vydržia roky. Ono v curvy sekcii toho moc smrncovneho nebude, ale keď vie človek kombinovať, s týmto sa dá vyčarovať slušný outfit.