Ako sa obliecť na pohovor do Datartu?
Ahojte ako sa obliecť na pohovor na marketingové oddelenie v Datarte? Ďakujem
@anonym_autor slušne ale nemusíš ísť zas v kostýme. Marketing je tak trošku kreatívne oddelenie, takže skús tomu prispôsobiť outfit. Stačia ti slušné wide nohavice a vrch podľa preferencii.
@a0 mám nachystané tieto nohavice, ňi len čo navrch. Teraz som zistila že košeľa má na sebe fľak..
Do datartu ? Vsak ten uz nie je na sk..
@anonym_autor termín pohovoru bol v roku 2023??
Do datartu ? Vsak ten uz nie je na sk..
@klarissa25 ano nieje to na sk ale v Česku
Vsak flak vyper teraz a rano ozehli. Ked si inac hladas taku pracu, preco nemas viac ako 1 koselu?. 😁
@anonym_autor kľudne aj nejaký top, blúzka alebo len Basic biele tricko a ak máš crop sako 🙂
@a0 sako mám práve len oversize, to mi k tomu vôbec nejde
Vsak flak vyper teraz a rano ozehli. Ked si inac hladas taku pracu, preco nemas viac ako 1 koselu?. 😁
@majka99999 fľak vyprať nejde, skúšala som. Nechápem prečo v čase..
Preco nemas viac 'slusnych veci? Svetrik alebo slusny top?
Nekupil datart nay? Cize obchody nay patria datartu, aj ked zostala znacka nay?
uprimne nájdi si najskôr v čechách to funguje portál kde hodnotia ako sa im pracovalo aky kto je zamestnavatel , Hp tronic Zlin tomu patri datard v cz ,a možno ta chut tam pracovat prejde
Preco nemas viac 'slusnych veci? Svetrik alebo slusny top?
@majka99999 lebo som ich doteraz nepotrebovala
uprimne nájdi si najskôr v čechách to funguje portál kde hodnotia ako sa im pracovalo aky kto je zamestnavatel , Hp tronic Zlin tomu patri datard v cz ,a možno ta chut tam pracovat prejde
@anonym_99b8f0 nenašla som tam nič zlé
Dámy nech sa páči. Koniec dohadov https://www.datart.cz/
@anonym_autor práveže by som to asi riskla aj s oversize sakom, alebo nejakou krátkym kabátom aspon. Mimochodom, vieš mi poslať link na tie nohavice 😅🙏
@a0 kabát mám trench, ten by bol asi k tomu dobrý. Jasne páči http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump...
@a0 kabát mám trench, ten by bol asi k tomu dobrý. Jasne páči http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump...
@anonym_autor áno, trench bude super 🙏. A tričko stíhaš ráno kúpiť aj užšie. ☺️
Ďakujem za link.
Dress code: Smart Casual / Business Casual.elegantna jednofarebna bluzka plus nohavice (cigaretové, rovné alebo culottes), mierne sperky
@0silvia0 nie.Prešlo to pod NAY,Datart zanikol.teda na Slovensku.V Česku funguje
@rozculena mne to rodinny prislusnik, ktory pracuje v nay hovoril inak. Ze prechadzali tento rok pod system datartu, ale nazov im zostal nay. Na stranke pisu, ze sa spojili, nie ze datart zanikol. V podstate zostala znacka nay, ale presli na vnutorny system datart, na ktory boli preskolovani.
Ale je mi to v podstate jedno. Len sme sa o tom bavili a takto im to bolo vysvetlene.
@rozculena mne to rodinny prislusnik, ktory pracuje v nay hovoril inak. Ze prechadzali tento rok pod system datartu, ale nazov im zostal nay. Na stranke pisu, ze sa spojili, nie ze datart zanikol. V podstate zostala znacka nay, ale presli na vnutorny system datart, na ktory boli preskolovani.
Ale je mi to v podstate jedno. Len sme sa o tom bavili a takto im to bolo vysvetlene.
@0silvia0 tak ty to vieš od niekoho zvnútra,obyčajný zákazník nemá takéto info.Ja ako zákazník som dostala email,že to prechádza pod názov NAY.Aký majú systém,do toho zákazník nevidí.
@anonym_autor prepac,ale taku otazku polozis ked chces robit v marketingu? Clovek z tohto fachu ma mat v sebe nejaku kreativitu,improvizaciu. Absolvovala som uz rozne pohovory na rozne profesie,ale vzdy som sa obliekla mierne elegantne,nie zas ako na ples,proste slusne a dostojne.

@anonym_autor slušne ale nemusíš ísť zas v kostýme. Marketing je tak trošku kreatívne oddelenie, takže skús tomu prispôsobiť outfit. Stačia ti slušné wide nohavice a vrch podľa preferencii.