icon

Ako sa obliecť na pohovor do Datartu?

20. nov 2025

Ahojte ako sa obliecť na pohovor na marketingové oddelenie v Datarte? Ďakujem

a0
20. nov 2025

@anonym_autor slušne ale nemusíš ísť zas v kostýme. Marketing je tak trošku kreatívne oddelenie, takže skús tomu prispôsobiť outfit. Stačia ti slušné wide nohavice a vrch podľa preferencii.

autor
20. nov 2025
@a0

@anonym_autor slušne ale nemusíš ísť zas v kostýme. Marketing je tak trošku kreatívne oddelenie, takže skús tomu prispôsobiť outfit. Stačia ti slušné wide nohavice a vrch podľa preferencii.

@a0 mám nachystané tieto nohavice, ňi len čo navrch. Teraz som zistila že košeľa má na sebe fľak..

klarissa25
20. nov 2025

Do datartu ? Vsak ten uz nie je na sk..

a0
20. nov 2025
@anonym_autor

@a0 mám nachystané tieto nohavice, ňi len čo navrch. Teraz som zistila že košeľa má na sebe fľak..

@anonym_autor kľudne aj nejaký top, blúzka alebo len Basic biele tricko a ak máš crop sako 🙂

rozculena
20. nov 2025

@anonym_autor termín pohovoru bol v roku 2023??

autor
20. nov 2025
@klarissa25

Do datartu ? Vsak ten uz nie je na sk..

@klarissa25 ano nieje to na sk ale v Česku

autor
20. nov 2025
@rozculena

@anonym_autor termín pohovoru bol v roku 2023??

@rozculena 2023?

majka99999
20. nov 2025

Vsak flak vyper teraz a rano ozehli. Ked si inac hladas taku pracu, preco nemas viac ako 1 koselu?. 😁

autor
20. nov 2025
@a0

@anonym_autor kľudne aj nejaký top, blúzka alebo len Basic biele tricko a ak máš crop sako 🙂

@a0 sako mám práve len oversize, to mi k tomu vôbec nejde

autor
20. nov 2025
@majka99999

Vsak flak vyper teraz a rano ozehli. Ked si inac hladas taku pracu, preco nemas viac ako 1 koselu?. 😁

@majka99999 fľak vyprať nejde, skúšala som. Nechápem prečo v čase..

majka99999
20. nov 2025

Preco nemas viac 'slusnych veci? Svetrik alebo slusny top?

0silvia0
20. nov 2025

Nekupil datart nay? Cize obchody nay patria datartu, aj ked zostala znacka nay?

anonym_99b8f0
20. nov 2025

uprimne nájdi si najskôr v čechách to funguje portál kde hodnotia ako sa im pracovalo aky kto je zamestnavatel , Hp tronic Zlin tomu patri datard v cz ,a možno ta chut tam pracovat prejde

ikonica
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
20. nov 2025
@ikonica
Odpoveď bola zmazaná

@ikonica a nenapisala som takmer to iste?

autor
20. nov 2025
@majka99999

Preco nemas viac 'slusnych veci? Svetrik alebo slusny top?

@majka99999 lebo som ich doteraz nepotrebovala

autor
20. nov 2025
@anonym_99b8f0

uprimne nájdi si najskôr v čechách to funguje portál kde hodnotia ako sa im pracovalo aky kto je zamestnavatel , Hp tronic Zlin tomu patri datard v cz ,a možno ta chut tam pracovat prejde

@anonym_99b8f0 nenašla som tam nič zlé

autor
20. nov 2025
@ikonica
Odpoveď bola zmazaná

@ikonica na sk to nieje, píšem to vyššie

ikonica
Autor odpoveď zmazal
a0
20. nov 2025

Dámy nech sa páči. Koniec dohadov https://www.datart.cz/

a0
20. nov 2025
@anonym_autor

@a0 sako mám práve len oversize, to mi k tomu vôbec nejde

@anonym_autor práveže by som to asi riskla aj s oversize sakom, alebo nejakou krátkym kabátom aspon. Mimochodom, vieš mi poslať link na tie nohavice 😅🙏

autor
20. nov 2025
@a0

@anonym_autor práveže by som to asi riskla aj s oversize sakom, alebo nejakou krátkym kabátom aspon. Mimochodom, vieš mi poslať link na tie nohavice 😅🙏

@a0 kabát mám trench, ten by bol asi k tomu dobrý. Jasne páči http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump...

a0
20. nov 2025
@anonym_autor

@a0 kabát mám trench, ten by bol asi k tomu dobrý. Jasne páči http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump...

@anonym_autor áno, trench bude super 🙏. A tričko stíhaš ráno kúpiť aj užšie. ☺️

Ďakujem za link.

petronela52
20. nov 2025

Dress code: Smart Casual / Business Casual.elegantna jednofarebna bluzka plus nohavice (cigaretové, rovné alebo culottes), mierne sperky

rozculena
20. nov 2025
@0silvia0

Nekupil datart nay? Cize obchody nay patria datartu, aj ked zostala znacka nay?

@0silvia0 nie.Prešlo to pod NAY,Datart zanikol.teda na Slovensku.V Česku funguje

0silvia0
20. nov 2025
@rozculena

@0silvia0 nie.Prešlo to pod NAY,Datart zanikol.teda na Slovensku.V Česku funguje

@rozculena mne to rodinny prislusnik, ktory pracuje v nay hovoril inak. Ze prechadzali tento rok pod system datartu, ale nazov im zostal nay. Na stranke pisu, ze sa spojili, nie ze datart zanikol. V podstate zostala znacka nay, ale presli na vnutorny system datart, na ktory boli preskolovani.
Ale je mi to v podstate jedno. Len sme sa o tom bavili a takto im to bolo vysvetlene.

rozculena
20. nov 2025
@0silvia0

@rozculena mne to rodinny prislusnik, ktory pracuje v nay hovoril inak. Ze prechadzali tento rok pod system datartu, ale nazov im zostal nay. Na stranke pisu, ze sa spojili, nie ze datart zanikol. V podstate zostala znacka nay, ale presli na vnutorny system datart, na ktory boli preskolovani.
Ale je mi to v podstate jedno. Len sme sa o tom bavili a takto im to bolo vysvetlene.

@0silvia0 tak ty to vieš od niekoho zvnútra,obyčajný zákazník nemá takéto info.Ja ako zákazník som dostala email,že to prechádza pod názov NAY.Aký majú systém,do toho zákazník nevidí.

denithestrange1993
20. nov 2025

@anonym_autor prepac,ale taku otazku polozis ked chces robit v marketingu? Clovek z tohto fachu ma mat v sebe nejaku kreativitu,improvizaciu. Absolvovala som uz rozne pohovory na rozne profesie,ale vzdy som sa obliekla mierne elegantne,nie zas ako na ples,proste slusne a dostojne.