Ako sa obliecť na stužkovú v novembri?
Tie co to mate za sebou, poraďte co si obliecť, stuzkova je v novembri.
Môže byť elastické čipkované tričko s dlhým nariasenym rukavom a tylova sukňa v krémovej farbe pod kolená?
môže
@anonym_autor Prepac, ale to bolo v mode pred par rokmi. Trosku pogoogli, co je v mode.
@anonym_autor Zalezi, ci to bude bude tvoja stuzkova alebo ides ako host? Ak ako host, moze byt ked to vies skombinovat, ak to bude tvoja stuzkova zvazila by som to. Dievcata zvyknu mat spolocenske saty, aby si medzi nimi neposobila nepatricne.
Jednofarebne saty v dlzke pod kolená.nie celkom obyčajné.
Ja som mama maturanta a zrovna módne trendy uplne nesledujem a nemám teraz financie nazvyš na nové šaty.
Za mna sa to nehodi, si mama, nie priatelka maturanta, puzdrove saty nejakej pastelovej farby, nestoja cely majetok, pozri aj Bonprix. Ak mas postavu na cipkovany top s tylovou suknou, tak aj puzdrovky budu dobre vyzerat na Tebe. A posobi to elegantnejsie.
šaty z bonprixu a čipkovaný top s tylovou sukňou budú narovnako…
myslím že to každému bude jedno. absolutne si nepamatám kto mal aké šaty 🤷♀️
Ja som mama maturanta a zrovna módne trendy uplne nesledujem a nemám teraz financie nazvyš na nové šaty.
@anonym_autor V tričku s dlhým rukávom ti bude horúco. Jednoduché elegantné šaty budú lepšie
Dám sem neskôr foto
už som bola na dvoch stužkových.
naposledy min. rok.
maminky mali oblečené ozaj kde-čo. Moja známa mala čierne slávnostné nohavice + neforemnú košeľu ktorá sa vôbec nehodila k nohaviciam.
videla som tam aj tortové dlhé šaty v staroružovej farbe, ale najčastejšie mali mamy šaty troška slávnostnejšie s dlžkou pod kolená.
Dám sem neskôr foto
@anonym_autor kolegyna kupila saty v reserved, mali vypredaj za 7e. Da sa najst, len treba popozerat online obchody, alebo aj do nich zajdt. Maju teraz zlavy aj mohito ked nechces vela investovat.

@anonym_autor puzdrove šaty, nohavicovy kostym