Ako sa obliecť na svadbu bez šiat?
Čo by ste si dali ak by ste v žiadnom prípade nechceli šaty? Ani sukňu. Ako hosť. Pomohli by mi aj konkrétne obrázky
Ja mam 164cm a 90kil a praveze saty su to naj co mi pasuje neboj sa ich.Ja som sice tehotna normalne mam okolo 74kg ale saty som sa naucila nosit prave koli vahe.
@mamaaja82 lenže ja som vysoká a extrémne chudá (zdravie), takže vsetky veci ja mne vyzerajú ako ja vešiaku, takže sa snažím skrývať tie najproblemovejsie časti ako sú nohy. Isto mi tu teraz väčšina napise že je super ze som chuda a že to budem mať ľahšie ale ja už som extrém a necítim sa dobre v takomto oblečení preto mam dilemu
Nestresuj ,že si chudá ,kúp si nohavice 7/8 ,bluzku a vyriešené alebo overal a nehanbi sa
Taku mam sesternicu vysoku stihlunku nohy ako spilky a nosi saty,len musis skusit nejake.Saty su dlhe,midi s rukavom bez dnes najdes vsetko.Drzim palce so zdravim snad budes skoro fit.
Ja som bacuľka a mala som tmavomodrý overal bez rukávov s celkovým výstrihom , nohavice boli širšie, bol k tomu aj opasok na previazanie z tej istej látky ,taký materiál jemne lesklý, kúpila som ho v H&M, k tomu som mala výraznu ružovú kabelku, taká Magenta farba , taký istý rúž a jemný široký šál , ako prehoz cez ruky vo farbe overalu, k tomu sandálky v takej hnedozlatej farbe. Všetci chvalili, bol veľmi elegantný, mala som ho tuším aj na plese..
Ak si vysoká a chudá, tak overal so širokými nohavicami bude super.
Overal alebo nohavicový kostým či nohavice a nejaku blúzku 🙂 alebo taký kostýmový skort s nejakou blúzkou zakasanou a sakom
@autorka pokial si teda chuda a vysoka, tak prave na takej postave by elegantny overal, alebo siroke nohavice mohli posobit dobre... zalezi samozrejme aj od stylu samotnej svadby, kde sa kona... ak niekto robi garden party tak asi bude dress code iny ako niekde na zamocku... a potom si zvaz, co si ochotna napriklad odhalit... napriklad plecia? Ramena? Clenky? a podla toho
Na chudej postave vyzerá skoro všetko super. Budeš ako modelka 😉
pozri sem: https://menati.sk/blog/outfit-na-svadbu-zvolte-...
krásne inšpirácie, myslím že niečo podobné by bolo super
Overal je krasny a posobi slavnostne, lebo je to cela zostava v rovnakej farbe a tak to evokuje saty, ale je tazke najst taky ktory dobre padne, lebo musi padnut vsetko spolu a hlavne musi padnut vyska medzi rozkrokom a ramenami, tam sa neda absolutne nic upravit. Pri satach toto nie je a tak je lahsie ich upravit ked jeden rozmer nesedi. A ked kupujes zvlast nohavice a vrsok, tak sa doju kombinovat rozne velkosti. Ja mam vrch o cislo mensi ako spodok a tak by sa mi overal tazko hladal.
Ahoj, tiež som bola veľmi chudá - až kostnata. Nosila som široké nohavice alebo dlhé sukne či šaty a neodkryvala som plecia (mám široké ramená a kostnate plecia), takže topy som volila s mikro rukávom alebo s raglanovym rukávom, čo skryli kľúčne kosti a plecia.
nahá
@minenkak tak toto fakt neeee. Je ako hurka.
@stanulienkat myslíš posledné alebo ktoré
@minenkak tie prve fotky, co zacinaju zelenym overalom.
@stanulienkat a však overal
@cookie29 to si cerpala z nejakej konkretnej stranky? Perfektne modely. Tie by mi sekli.😀 Aka znacka? Ten posledny set je super, zhruba na moju postavu. Vlastne vsetky by mi pristali.😁

No prabeze vhodne zvoleny strih siat vie velmi pekne vykorigovat nedostatky postavy.