icon

Ako sa štýlovo obliecť na zimnú oslavu 50. narodenín?

15. nov 2025

Oslava bude teraz v zime, nebude to žiadna nóbl reštaurácia ,skôr v prenajatých priestoroch v jednom penzióne.
Priznávam nechcem nič extra úplne obyčajné posedenie ,obed,švédske stoly, možno nejaká hudba .
Nič honosné, okazalé.
Keby od mňa záviselo nerobím veľkú oslavu, ale chcem a potrebujem to vrátiť rodine a každý nato čaká, lebo sa to patrí vrátiť.
Priznám nie som typ čo má rád takéto veľké oslavy a už vôbec nie byť stredobodom pozornosti .
Skôr by som si priala niekde na chate pri guláši, ale to by vyšlo s ubytkom raz toľko..Keďže nie som letná, ale zimná.
Ako by ste sa obliekli vy?

zeldia
15. nov 2025
@anonym_autor

@beataxxx Ďakujem 🥰

maryetta
15. nov 2025

Chces teda kosym? Nohavice? Saty?

ankare
15. nov 2025

@anonym_autor ukáž nám, ako vyzeráš. Daj fotku bez hlavy.

veronicka88
15. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa Áno už sme sa dohodli, že teraz, lebo aj muž, že čím skôr sa zbaviť, že to odkladať netreba vraví každý..
Že aj tak to býva dnu a že počasie dobré bude najskôr v máji. Tak nech to máme z krku.Len čo si obliecť...nechcem ja,žiadne veľké róby,skôr také normálne niečo. Len či neprídu ľudia ako na svadbu a ja budem ako sivá myš 😀

@anonym_autor košeľové šaty alebo jemne pletené šaty,silonky a nízke topánky. Košeľa,nohavice...niečo baggy moderné ak to máš rada.netrapila by som sa extrémne. Pohľadom ti šaty čo mala švagriná na 50tke a ja som sa úplne zamilovala ❤️

dadis
15. nov 2025
veronicka88
Autor odpoveď zmazal
veronicka88
15. nov 2025

Mala opasok so sponou

anonym_7dcce8
15. nov 2025
@anonym_autor

@januska12323 Viem viem..Ale keby som mala v lete tak urobíme niekde vonku.A nie taký štýl. Ake keď musím volať všetkých a bude okolo 60 ľudí. A samozrejme prenajať chatu pre toľko ľudí a zaplatiť catering ľudí to už by bola cena svadby.

@anonym_autor omg, 60 ludi, to musite byt velka rodina🙈 ja by som pozvala len najblizsich, 10-15 ludi a finito😄

anonym_112f23
15. nov 2025

Môj manžel dnes oslavoval 50-tku a mal rifle a tričko. Ja tiež. Oslavu sme mali doma - 18 hostí (nemam rada veľké oslavy, hluk). O jedlo sa postaral catering.

anonym_112f23
15. nov 2025
@anonym_autor

@miskakyska Máš pravdu vo všetkom. Vidím to rovnako. Ale toto čakajú roky a ja nemôžem im.to urobi a ani nechcem ť, že ich nepozvem. Nás pozývajú ako rodina sa veľmi veľa stretávame aj sesternice, bratranci, ich deti...ale radšej by som bola kedy to nebola moja oslava Ja som ešte bola mladá, štíhla keď som sa vydala a už vtedy som svadbu nechcela a dlho sa niektorí s tým nezmierili.Tak už naozaj chcem raz urobiť niečo poriadne aj ja..To je už taká tá posledná veľká.

@anonym_autor nechápem, preco robíš takú veľkú oslavu, keď to nenávidíš....

anonym_6d1c94
15. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa To je pekné 🤗🤗🤗 Len už tú postavu si požičať 😂

@anonym_autor sestra mala na svojej 40tke modre kvetove saty. Lenze my sme mala rodina, tak sme sa len normalne slusne obliekli.
Inak .. ja som kvoli dlhsej chorobe moju oslavu 50tky nerobila a uz mi to aj pride zbytocne. A ked by som robila, ze v zime, ako ty, tak asi by som si dala také pekne cervene saty.

Takze za mna hocco slusne a ked mas vacsiu rodinu, mozno by som to riesila pozvankami ( staci do emailu), kde by som uviedla dresscode 🙂.

autor
16. nov 2025
@anonym_6d1c94

@anonym_autor sestra mala na svojej 40tke modre kvetove saty. Lenze my sme mala rodina, tak sme sa len normalne slusne obliekli.
Inak .. ja som kvoli dlhsej chorobe moju oslavu 50tky nerobila a uz mi to aj pride zbytocne. A ked by som robila, ze v zime, ako ty, tak asi by som si dala také pekne cervene saty.

Takze za mna hocco slusne a ked mas vacsiu rodinu, mozno by som to riesila pozvankami ( staci do emailu), kde by som uviedla dresscode 🙂.

@anonym_6d1c94 Veď práve o to ide...zhodli sme sa,že to urobime za horúca, lebo potom presne ako píšeš..pojde do stratena.To mi je ľúto, dúfam si už v poriadku a na druhej strane máš pokoj ako sa povie..manžel chce za každú cenu teraz aj naši aj svokrovci, lebo nie sú natom už zdravotne ideálne a naozaj zbytočne to odkladať. Áno pozvánky pošleme a necg si každý oblečie čo uzná za vhodné a ja niečo vymyslím, keďže postava už bie je ako kedysi.

autor
16. nov 2025
@anonym_112f23

Môj manžel dnes oslavoval 50-tku a mal rifle a tričko. Ja tiež. Oslavu sme mali doma - 18 hostí (nemam rada veľké oslavy, hluk). O jedlo sa postaral catering.

@anonym_112f23 👍👍👍👍 Gratulujem a prajem všetko najlepšie do ďalších rokov 🤩🎉 Aj mne by sa tak páčilo. Ale ako píšem, chceme to všetkým vrátiť. Nech sa ešte všetci stretneme, veď taká oslava je už naposledy. My sme veľká rodina, viac súrodencov, manžel má veľkú rodinu nech sa ešte zabavime.

autor
16. nov 2025
@anonym_112f23

@anonym_autor nechápem, preco robíš takú veľkú oslavu, keď to nenávidíš....

@anonym_112f23 Ja to mám rada, keď sa rodina stretne to áno, ale nie ako oslavenec týmto štýlom. Ja som skôr za také chatové,záhradné párty, ale tu možnosť nemám.
Ja chcem ich všetkýc pozvať ale skôr by som uvítala takú letnú párty.

autor
16. nov 2025
@zeldia

@zeldia pekné vďaka.

autor
16. nov 2025
@anonym_7dcce8

@anonym_autor omg, 60 ludi, to musite byt velka rodina🙈 ja by som pozvala len najblizsich, 10-15 ludi a finito😄

@anonym_7dcce8 Áno sme veľká rodina a okresat sa to nedá. Pretože nemôžem zavolať len súrodencov bez detí keď sme všetkým boli aj na svadbe, oslavách.A my sje nikdy neribili takú oslavu.

anonym_112f23
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_112f23 Ja to mám rada, keď sa rodina stretne to áno, ale nie ako oslavenec týmto štýlom. Ja som skôr za také chatové,záhradné párty, ale tu možnosť nemám.
Ja chcem ich všetkýc pozvať ale skôr by som uvítala takú letnú párty.

@anonym_autor ak by som mala pozývať celu "najblizsiu" rodinu, tak je nas 80+. Manželove netere a synovci už majú svoje rodiny, deti. Ti nas tiez nepozyvali na svoje oslavy styridsiadok a pod. Tam tetu a uja nepotrebovali, mali tam svojich najbližších. Z mojej strany mam synovca a netere "nedospelych", ti aj na oslave boli. Všetci sme sa porozprávali, nemuseli sme sa prekrikovat, bolo super. Nemám rada masovky.

dahra
16. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa Áno už sme sa dohodli, že teraz, lebo aj muž, že čím skôr sa zbaviť, že to odkladať netreba vraví každý..
Že aj tak to býva dnu a že počasie dobré bude najskôr v máji. Tak nech to máme z krku.Len čo si obliecť...nechcem ja,žiadne veľké róby,skôr také normálne niečo. Len či neprídu ľudia ako na svadbu a ja budem ako sivá myš 😀

@anonym_autor - pozri si fotky z vašej rodiny, z predchádzajúcich osláv. Vieš približne odhadnúť, ako sa kto oblečie.

anonym_7dcce8
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_7dcce8 Áno sme veľká rodina a okresat sa to nedá. Pretože nemôžem zavolať len súrodencov bez detí keď sme všetkým boli aj na svadbe, oslavách.A my sje nikdy neribili takú oslavu.

@anonym_autor kolko mas surodencov a neteri a synovcov?

kulumulu123
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor normalne rifle a nejaky pekny top robis to kvoki sebe a stretnutiu s ludninktorych chces pozvat alebo kvoli tomu sa tam kazdy ukazal ako na modnim mole? Kazdemu napis casual dress code a mas vyriesene ak tam niekdto pride vo vecernej garderobe a vo fraku ich vec... Nerozumiem tomu nemam problem vyrobim problem???

mirage
16. nov 2025
@kulumulu123

@anonym_autor normalne rifle a nejaky pekny top robis to kvoki sebe a stretnutiu s ludninktorych chces pozvat alebo kvoli tomu sa tam kazdy ukazal ako na modnim mole? Kazdemu napis casual dress code a mas vyriesene ak tam niekdto pride vo vecernej garderobe a vo fraku ich vec... Nerozumiem tomu nemam problem vyrobim problem???

@kulumulu123 rifle sa podla mna nehodia

bielasovicka
16. nov 2025

@anonym_autor ja som mala na 50ke šaty, také voľnejšie do áčka, dlhšie,s dlhým rukávom. Bolo to v decembri. ale ja mam šaty rada, najmä v lete.

autor
16. nov 2025
@anonym_112f23

@anonym_autor ak by som mala pozývať celu "najblizsiu" rodinu, tak je nas 80+. Manželove netere a synovci už majú svoje rodiny, deti. Ti nas tiez nepozyvali na svoje oslavy styridsiadok a pod. Tam tetu a uja nepotrebovali, mali tam svojich najbližších. Z mojej strany mam synovca a netere "nedospelych", ti aj na oslave boli. Všetci sme sa porozprávali, nemuseli sme sa prekrikovat, bolo super. Nemám rada masovky.

@anonym_112f23 Pfu tak to by bolo ako svadba. My pozývame len tých čo nás +plusnoch deti s rodinami deťmi aj s muzovej strany. No čo tak človek musí aj chce vrátiť..My sme este nerobili väčšiu oslavu iba menšie, najbližších.

autor
16. nov 2025
@anonym_3fb053

@anonym_autor ja by som ti poradila nejake pohodlne šaty, klasickej dlzky, skor jednofarebne ako vzorovane a k tomu vyraznejsie doplnky ako nausnice alebo nahrdelnik. nie večierkove ale take ktore aj neskor vyuzijes. do flitrov by som nesla, to je podla mna skor na silvestra ci ples, zvlast ked to ani nebude v nejakych honosnych priestoroch. na tom zalande je kopa vhodnych ale kedze nemas idealnu postavu, bude lepsie ak pojdes osobne vyskusat a to tvarovacie spodne pradlo je dobry napad, urcite si to kup. kamoska mala taku neformalnu oslavu a pekne upletove šaty fialovej farby, druha zas elegantne čipkovane tmavomodre ale ona to mala v takej akoze lepšej reštike. pekne boli obe.

@anonym_3fb053 Samozrejme niečo uz hľadám,nechcem žiadne extra šaty skôr niečo pekné a primerané ne/postave. My sme mali pôvodne mať v lepšej ,ale pri tomto počte ľudí sne padli na,zadok keď sme to vyrátali. Takže sme si našli iné priestory a za polovicu ceny pôvodnej.

autor
16. nov 2025
@bielasovicka

@anonym_autor ja som mala na 50ke šaty, také voľnejšie do áčka, dlhšie,s dlhým rukávom. Bolo to v decembri. ale ja mam šaty rada, najmä v lete.

@bielasovicka Aj nad tým premýšľam. V lete mám rada šaty, ale silonky to neznášam, lebo ma hryzú 😁 Takže na každej oslave som mala nohavice,alebo overal.Iba na dvoch svadbách šaty a to som si musela neskôr vyzliecť pančuchy keď sa už tancovalo čo som išla zdivieť 🤣

andreakotesova
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_112f23 Pfu tak to by bolo ako svadba. My pozývame len tých čo nás +plusnoch deti s rodinami deťmi aj s muzovej strany. No čo tak človek musí aj chce vrátiť..My sme este nerobili väčšiu oslavu iba menšie, najbližších.

@anonym_autor a prečo by si MUSELA vrátiť? Toto vracanie nechápem. Ved účasť na ich oslave si si určite dostatočne "zaplatila" 😅

autor
16. nov 2025
@andreakotesova

@anonym_autor a prečo by si MUSELA vrátiť? Toto vracanie nechápem. Ved účasť na ich oslave si si určite dostatočne "zaplatila" 😅

@andreakotesova To je pravda. Ja vždy tvrdím, že viac to stojí ísť ako to čo zješ a vypiješ 😂 Ale rak zaslúžia si,my vychádzame spolu veľmi dobre aj sa veľa stretávame a nazbierali sa,lebo by mi neprišlo fér volať ľudí bez detí keďže sa stretávame...

luccija
16. nov 2025
@anonym_autor

@zeldia Nie nie som lebo so pripadam vo všetkom tučná,škaredá, stará..😬

@anonym_autor keď bežne nenosis šaty, sukne neviem ako sa obliekas, tak by som si dala tmavé širšie nohavice modré, čierne nejaký padavy top a na to sako, alebo voľnejšiu blúzku, košeľu pekný náhrdelník, náušnice...v jednoduchosti je krása.To, že oni budú v trblietavej róbe nerieš.Mne sa napríklad skoro všetky linky čo baby pridali nepáčia😆ja viem, že by som sa v sukni či po kolená, dlhšej necítila dobre...šaty nosím v lete a v zime dlhé pletené preto by som išla do slušných nohavíc širších...pošlem link na výborné sťahujúce nohavicky

anonym_6d1c94
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_6d1c94 Veď práve o to ide...zhodli sme sa,že to urobime za horúca, lebo potom presne ako píšeš..pojde do stratena.To mi je ľúto, dúfam si už v poriadku a na druhej strane máš pokoj ako sa povie..manžel chce za každú cenu teraz aj naši aj svokrovci, lebo nie sú natom už zdravotne ideálne a naozaj zbytočne to odkladať. Áno pozvánky pošleme a necg si každý oblečie čo uzná za vhodné a ja niečo vymyslím, keďže postava už bie je ako kedysi.

@anonym_autor Hej, to bol vyse 5 tyzdnovy zapal priedusiek, potom zas syn mal sustredenia. A mne sa to uz potom naozaj nechcelo riesit 😅
Navyse to cislo je desive a nie som s nim stotoznena 🤣🤣