icon

Ako sa štýlovo obliecť na zimnú oslavu 50. narodenín?

15. nov 2025

Oslava bude teraz v zime, nebude to žiadna nóbl reštaurácia ,skôr v prenajatých priestoroch v jednom penzióne.
Priznávam nechcem nič extra úplne obyčajné posedenie ,obed,švédske stoly, možno nejaká hudba .
Nič honosné, okazalé.
Keby od mňa záviselo nerobím veľkú oslavu, ale chcem a potrebujem to vrátiť rodine a každý nato čaká, lebo sa to patrí vrátiť.
Priznám nie som typ čo má rád takéto veľké oslavy a už vôbec nie byť stredobodom pozornosti .
Skôr by som si priala niekde na chate pri guláši, ale to by vyšlo s ubytkom raz toľko..Keďže nie som letná, ale zimná.
Ako by ste sa obliekli vy?

Strana
z5
minenkaa
15. nov 2025

@anonym_autor staci spraviť oslavu cez leto ,nikde nie je napísané ,že je povinnosť robiť to v obdoby keď sú narodeniny

autor
15. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor staci spraviť oslavu cez leto ,nikde nie je napísané ,že je povinnosť robiť to v obdoby keď sú narodeniny

@minenkaa V podstate máš pravdu, len naši už sa pýtajú,že treba čim skôr, že pol roka po oslave to je také..ani na jar sa im nevidelo.Tak bude teraz hneď ,nech to máme z krku

minenkaa
15. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa V podstate máš pravdu, len naši už sa pýtajú,že treba čim skôr, že pol roka po oslave to je také..ani na jar sa im nevidelo.Tak bude teraz hneď ,nech to máme z krku

@anonym_autor tak sa teda prisposob alebo oznam ,že to bude cez leto ,to je len a len na tebe

kofa77
15. nov 2025

Autorka sa pyta na outfit, nie kedy ma robit oslavu.

anonym_487a5c
15. nov 2025
@minenkaa

@minenkaa autorka pýta radu,ako sa vhodne obliecť,nie kedy má oslavovať.
Musíš v každej diskusií fakt nechať svoju spomalenú stopu?

minenkaa
15. nov 2025
@kofa77

@kofa77 ano a ešte aj že by bola najradšej keby bol guláš ,tam píše

kofa77
15. nov 2025

Tazko povedat, aky si typ. Ja napr by som neobliekla ziaden kostym, vzorovane saty, nic odhalujuce privelmi, tiez sa blizim k 50-tke. Co rada nosis, aky typ postavy mas?

kofa77
15. nov 2025
@minenkaa

@minenkaa si natvrdla alebo ano?

minenkaa
15. nov 2025
@anonym_487a5c

@minenkaa autorka pýta radu,ako sa vhodne obliecť,nie kedy má oslavovať.
Musíš v každej diskusií fakt nechať svoju spomalenú stopu?

@anonym_487a5c
@anonym_487a5c čítaj cely príspevok a nemusis ma riesit ,fakt si vyrieš svoj problem

autor
15. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor tak sa teda prisposob alebo oznam ,že to bude cez leto ,to je len a len na tebe

@minenkaa Áno už sme sa dohodli, že teraz, lebo aj muž, že čím skôr sa zbaviť, že to odkladať netreba vraví každý..
Že aj tak to býva dnu a že počasie dobré bude najskôr v máji. Tak nech to máme z krku.Len čo si obliecť...nechcem ja,žiadne veľké róby,skôr také normálne niečo. Len či neprídu ľudia ako na svadbu a ja budem ako sivá myš 😀

minenkaa
15. nov 2025
@kofa77

@minenkaa si natvrdla alebo ano?

@kofa77 ako ty

autor
15. nov 2025
@kofa77

@kofa77 to je v pohode.

januska12323
15. nov 2025

Je to tvoja oslava a máš právo si ju spraviť podľa seba. Keď budú mať sviatky rodinní príslušníci spravia si tiež podľa seba.

minenkaa
15. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa Áno už sme sa dohodli, že teraz, lebo aj muž, že čím skôr sa zbaviť, že to odkladať netreba vraví každý..
Že aj tak to býva dnu a že počasie dobré bude najskôr v máji. Tak nech to máme z krku.Len čo si obliecť...nechcem ja,žiadne veľké róby,skôr také normálne niečo. Len či neprídu ľudia ako na svadbu a ja budem ako sivá myš 😀

@anonym_autor nohavice a blúzku,tmavé alebo bledé farby čo máš radsej,nič s tým nepoziš

minenkaa
15. nov 2025
@anonym_autor

@kofa77 to je v pohode.

autor
15. nov 2025
@minenkaa

@minenkaa Ale samozrejme v pohode ,áno aj to som spomenula 😉 Dakujem za radu.

autor
15. nov 2025
@minenkaa

@anonym_487a5c
@anonym_487a5c čítaj cely príspevok a nemusis ma riesit ,fakt si vyrieš svoj problem

@minenkaa Nehádať sa baby. Mne nevadí žiadna odpoveď.

minenkaa
15. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa Nehádať sa baby. Mne nevadí žiadna odpoveď.

autor
15. nov 2025

@minenkaa To je pekné 🤗🤗🤗 Len už tú postavu si požičať 😂

kofa77
15. nov 2025

@minenkaa skor by som zobrala cierne alebo tmavomodre siroke nohavice, vrch nejaky bezovy, alebo taka ta slivkova farba, nieco jednofarebne, keby si zohnala aj hodvabne, ale nie leskle a lodicky

kofa77
15. nov 2025

Tie psychedelicke vzory fakt nie

minenkaa
15. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa To je pekné 🤗🤗🤗 Len už tú postavu si požičať 😂

@anonym_autor ale to nevadí to len asi čo,staci pozriet aj v obchode skúsiť čo ti sadne

sasa1310
15. nov 2025

@anonym_autor nosím na oslavy normálne vkusné šaty. Väčšinou také, ktoré nosím aj do práce.

pinkgirl
15. nov 2025

@anonym_autor prejdi sa teraz pi obchodoch - už vyložili šaty a oblečenie na Vianočné večierky, určite si niečo vyberieš. Ja som tak náhodne pred rokom kupila v sinsay šaty - jednoduchý strih, dĺžka midi - lichotia postave, majú aj rukáv, sú bez výstrihu.
Za mňa jednoduché šaty si vezmi, jednofarebné, elegantné.

autor
15. nov 2025
@januska12323

Je to tvoja oslava a máš právo si ju spraviť podľa seba. Keď budú mať sviatky rodinní príslušníci spravia si tiež podľa seba.

@januska12323 Viem viem..Ale keby som mala v lete tak urobíme niekde vonku.A nie taký štýl. Ake keď musím volať všetkých a bude okolo 60 ľudí. A samozrejme prenajať chatu pre toľko ľudí a zaplatiť catering ľudí to už by bola cena svadby.

minenkaa
15. nov 2025
@kofa77

@minenkaa skor by som zobrala cierne alebo tmavomodre siroke nohavice, vrch nejaky bezovy, alebo taka ta slivkova farba, nieco jednofarebne, keby si zohnala aj hodvabne, ale nie leskle a lodicky

@kofa77 ale však to je jedno aké farby ,napisala som že nohavice a blúzku a to bolo len ukážka,,zevtieto dve veci sú uplne v pohode

autor
15. nov 2025
@kofa77

@kofa77 Tiež ja také skôr a sako,ale naše ženy v rodine tie všetk chcú šaty a dúfam nie nejaké plesové a ja tam budem za tetku.

borabalazova
15. nov 2025

@anonym_autor Male cierne a pekny nahrdelnik a nausnice.

autor
15. nov 2025
@minenkaa

@minenkaa pekné 👍👍👍

kofa77
15. nov 2025

Nevadi, nech vezmu saty, pekne cierne sirsie nohavice, semisove lodicky a vrch napr.
https://www.zalando.sk/anna-field-bluzka-dark-r...

Strana
z5