Ako si vybrať správnu veľkosť Skechers topánok?
Ahojte, idem si objednať tieto topánky ale niekto píše ze treba menšie aj o číslo/dva a niekto ze sedia presne. Mam veľkosť 36 a všetky topánky si kupujem 36 a je jedno ci su značkové alebo klasické z CCC. Takže beriete si menšie alebo také aké nosíte?
rovnaku velkost ako mam, kupila som si 37 cez online shop a sedia neskutocne dobre, za mna najpohohodlnejsie tenisky a presna velkost
@zobaka lebo našla som topánky kde píše ze odporúčajú brat menšie tak neviem :/
ja mam nohu 36 a vydz kupujem 36 a aj skechers som kupila 36 a sedia super
ja mam nohu 36 a vydz kupujem 36 a aj skechers som kupila 36 a sedia super
@tinka8512 tak skúsim teda tu 36 🙂
@zobaka lebo našla som topánky kde píše ze odporúčajú brat menšie tak neviem :/
@natalifatali boli by ti male, mne tak sedia presne ako vyrobene pre mna
@tinka8512 tak skúsim teda tu 36 🙂
@natalifatali teraz nedávno som mala skúsenosť, ja nosim 38, tenisky 38 velke, 37 nemali v predajni. Chcela som objednať ale vypredané, tak som vybrala rovnakú značku ale iny typ, objednala som 37 a malé, 38 padli akurát.
Nosím Skecher už niekoľko rokov, nakoľko sú to pre mňa najpohodlnejšie tenisky. Veľkosť mam 38 všetky topánky a sedia aj tieto 38 🙂
Aj moje sú trochu väčšie. Kúpila som cez internet, 37 je ako 38.
Ja som mala a mam niekolko roznych topanok Skechers a kazdy strih mi sadne ina velkost. Sandale mam 38, tenisky niektore 38 ine 38,5 a tiez 39. Zimne topanky som si objednala vo velkosti 38,5 a vyzuvali sa mi. Takze treba vyskusat za mna, lebo strihovo nesedia vsetky rovnako.
Ja som mala a mam niekolko roznych topanok Skechers a kazdy strih mi sadne ina velkost. Sandale mam 38, tenisky niektore 38 ine 38,5 a tiez 39. Zimne topanky som si objednala vo velkosti 38,5 a vyzuvali sa mi. Takze treba vyskusat za mna, lebo strihovo nesedia vsetky rovnako.
@muchotrafka298 nemam možnosť skúšať keďže ich objednávam tak dúfam ze 36 sadne
Ja moje sú trošku väčšie
Skechersy nosim 10 rokov. Latkove modely - podla velkosti - 40, kupujem 40. Tie novsie/uzsie modely s troku vyssou patou kupujem o cislo vacsie. Ale stalo sa mi aj, ze som kupila rovnaky model, len inu farbu a 40 bola dobra a druha mala.
Skechers sedi presne, nosim ich roky
@natalifatali kupovala som teraz, nosím 41 a 41 boli o číslo, číslo a pol väčšie. No len vel. 40 nemali, tak mam tie väčšie 41
41 nosím a tuto značku kupujem 40

rovnaku velkost ako mam, kupila som si 37 cez online shop a sedia neskutocne dobre, za mna najpohohodlnejsie tenisky a presna velkost