Ako si vybrať správny strih riflí po pôrode?
Ahojte, som už kúsok zúfalá, som po troch pôrodoch, už pol roka cvičím, ale mám problém s diastázou a príšernou kožnou riasou na bruchu . Mám aj nejaké to kilo navyše ešte, ale postupne to ide dole. Tréner vravel, že s tým bruchom už veľa nespravíme, prevísať bude aj keď zhodím posledné kg a naberieme nejaké svaly . Už som s tým asi zmierená, ale mám problém z oblečením. Ja neviem na seba kúpiť žiadne padnúce nohavice. Vo všetkom to vidiet. V úzkych jeansov sa necítim úplne pohodlne, tlačí ma to do brucha. Nízke nosiť nemôžem kvôli jazvám po sekcií, mám dve a sú zle zahojené takže ma na ne všetko dráždi ... Manžel mi dnes kúpil takéto rifle a hovorí, že mi sedia . Mne sa to úplne nezdá. Aký máte názor? Som aj dosť nízka, čiže aj tam je problém, všetko vo väčšej veľkosti čo mi je dobré na bruchu mi je dlhé a mám povit , že aj široké na nohy 🙃🙃🙃
@pralinka86 to tričko je len na spanie 😀..
Baby, ja ten previs mám, možno sa vám to nezdá, lebo tieto rifle ho fakt pekne skryli, ale v inom oblečení to vidieť... Ja som počas tehotenstva mala extrémne veľké brucho, kožu veľmi natiahnutú, takže mi zostala visieť po pôrode. Nejak takto ako je na foto, mne trošku menej lebo mi nevisí aj po bokoch . To je to čo potrebujem prekryť.
Tebe to brucho v nohaviciach vobec nevidno. Ja mam male prsia a brucho mam zarovno s nimi - nech robim co robim, este aj ten blby typ postavy som. Nikdy som nemala pas, tam, kde byvaju opasky, ja mam este rebra😂😂😂 do pasa mi nic na dlzku nesedi... co mi raz povedala kamosma, ze vela nohavic je vzadu zle zisitych a deformuje to zadok... odvtedy mam aj ja problem najst si nieco, lebo ozaj vela svov je krivych🙈
Ak to je také zlé ako píšeš a deti už neplánuješ, rozmýšľala by som nad plastickou operáciou.
@lilope už som konzultovala operáciu s plastickým chirurgom, dá sa to zoperovať, podobne ako na foto. Ale je to riziko pri hojení, lebo jazva je veľká a mne sa všetko hojí keloidom. A neviem si vybrať či je horší ten previs alebo keloidecez pol brucha .
Chápem. Už si to musíš premyslieť či ti to stojí za to.

Postava uplne super, nekupovala by som mozno take "riasene" stahovacie tricka v pase..
A musis mat rifle? Ja som si napr dost odvykla a kedze som nic dost pohodlne nenašla, tak saty, tuniky, k tomu leginy, pančuchy.. tie sa daju najst oveľa pohodlnejšie
A este z nohavic su fajn take padave rovne dole, ze obtiahnuté su len v pase (vyssi pas). Narychlo najdene cosi taketo, ale normálne dlhe
https://www.bonprix.sk/lahke-volne-dzinsy-s-poh...