Ako správne a štýlovo nosiť široké tričká?
Prosím vás , poraďte čo a ako sa teraz nosí? Nič si v obchode neviem kúpiť.Tričká veĺké a široké.Nosí sa o zakasané v rifliach,či ako v 90.r narch?K tomu legíny ,či len rifle širšie?. A tie tričká krátke, široké tiež neviem.Do kraťasov dnu,či von,či akokoĺvek? Ďakujem za fundované odpovede bez výsmechu 😂😘
Koľko máš rokov? Ak 15, tak široké rifle, široké veľké tričká 🤣 ešte väčšiu mikinu, hrubé tenisky. Tričká nezakasané.
Ak máš už viac, aspoň 2x toľko, tak nájdeš v obchodoch aj normálne kúsky 😄
V obchodoch sú aj iné veci ako veľké trička. Ak sa mi niečo ľúbi, vždy si zadám do pinterestu a tam si pozriem outfity, vyskúšam ci sa mi to hodí a je to. Nemusíš niečo nosiť len kvôli tomu, že je to v obchodoch.
Koľko máš rokov? Ak 15, tak široké rifle, široké veľké tričká 🤣 ešte väčšiu mikinu, hrubé tenisky. Tričká nezakasané.
Ak máš už viac, aspoň 2x toľko, tak nájdeš v obchodoch aj normálne kúsky 😄
@kavasmliekom Mám 40. Nosím veĺ.38.Kupujem si stále rovnaké veci ako 10 r.dozadu a také strihy sú v obchode čoraz menej.Tak som si myslela,že skúsim aj tie široké tričká, tak som sa chcela informovať, či sa všetko zapravuje do nohavíc.Keď pozriem H&M eshop,tak tie modelky to majú poväčšine zapravené.Asi je to o zvyku, lebo ja som si naposledy zapravila asi nátelník do kamašlí v škôlke, no 😁
Ja si kupujem len obyčajné tričká jednofarebné, obtiahnute. 😄 Neviem si na sebe predstaviť veľké tričko.
Ja si kupujem len obyčajné tričká jednofarebné, obtiahnute. 😄 Neviem si na sebe predstaviť veľké tričko.
@kavasmliekom no ja som veeelmi dlho chodila a hladala obycajne jednofarebne obtiahnute tricka ktore by nemali aplikacu holy chrbat zapinanie na body rolakovy golier latku ako tak obstojnu aby nevyzerali ze som ich vytiahla zo smetiaka nestalo jedno 30e alebo neboli po pupok... az tento tyzden ma prijemne prekvapil new yorker brala som rovno po dva kusy z kazdej farby nech mam zas na 5 rokov pokoj
Ja zastrkávam do nohavíc, cítim sa tak lepšie, ale "oficialne" je zastrkávanie už "out".
Ja tiež tak skončím.Naposledy som zohnala také v Mohito a Reserved-dokonca som vzala veĺkosť xl,lebo boli extra úzke.
@kavasmliekom no ja som veeelmi dlho chodila a hladala obycajne jednofarebne obtiahnute tricka ktore by nemali aplikacu holy chrbat zapinanie na body rolakovy golier latku ako tak obstojnu aby nevyzerali ze som ich vytiahla zo smetiaka nestalo jedno 30e alebo neboli po pupok... az tento tyzden ma prijemne prekvapil new yorker brala som rovno po dva kusy z kazdej farby nech mam zas na 5 rokov pokoj
@saxana000 ja kupujem v Gate tiež aj po 3 kusy z každej farby. 😄
Baby a Adler - Malfini tričká ste si už pozerali? Jednofarebné, bavlnené a aj k telu strihy. A krajšie šité ako z NY a Gateu
Ano zapravene a mom fit rifle najlepsie ukazu
ja mám 55 a nosím jak mi to príde - raz zakašem. raz nechám vonku a je mi u zadku čo si kto myslí, neobliekam sa kvôli nim a ani nechcem vyzerať ako 17-ročná. proste si obliekam čo sa mi páči. už dávno sú preč tie časy keď 50-rocné ženy boli jak také tetky v kydliach…
Mozes ich nosit aj volne alebo si len kusok vpredu zapravit alebo cele. Zalezi,aky mas pas a postavu. Ja ich nosim volne,ak mam obtiahnute nohavice. Ak mam siroke nohavice,tak si tricko vpredu zapravim a ak mam kratase,tak si tiez zapravim. Ale zavisi aj podla stihu a celkoveho dojmu. Vyskusaj ako sa budes citit lepsie. Vobec sa toho neboj. Ja mam velmi rada siroke tricka. Posledne roky neznasam obtiahnute,tak uz len siroke nosim vacsinou
Ďakujem ženy za rady, oprobujem.
ja ak náhodou mám takéto nejaké divne negrajné velké triko tak jedine na doma a spravím tam akoby uzol a hneď ho mám obtiahnuté .A aj to dobre vyzerá.Plus mi to nepadá aj sa cítim dobre.Ale to hovorim len na doma.Medzi ludi len obtiahnuté veci.Tak sa cítim najlepšie
Obyčajné tričká a v super kvalite a množstvo farieb majú na dobrytextil.sk. Ja už v bežných reťazcoch oblečenie nekupujem. Len dobrytextil a bonprix. To,čo je v obchoch je katastrofa.
Mam 40. Kupujem si aj siroke tricka. Ktore nosim bud k sirokym rifliam abo zapravim polku tricka do sukne napriklad😀
ja mám 55 a nosím jak mi to príde - raz zakašem. raz nechám vonku a je mi u zadku čo si kto myslí, neobliekam sa kvôli nim a ani nechcem vyzerať ako 17-ročná. proste si obliekam čo sa mi páči. už dávno sú preč tie časy keď 50-rocné ženy boli jak také tetky v kydliach…
@biba_18 presne.dakedy 40r zeny chodili v kostymoch a posobili staro🙉
@biba_18 presne.dakedy 40r zeny chodili v kostymoch a posobili staro🙉
@mariynka ja to vidím na kolegyniach 55+. Keď som nastúpila (15 rokov dozadu), boli to také tety v sukniach a bluzkach, s takým divnym melirom (lebo chodili všetky k jednej kaderníčke na dedine). A teraz... štýlové šaty, rifle, košele a neboja sa experimentovať. Doba sa v tomto mení k lepšiemu.
Hej s tými tričkami je to teraz katastrofa. Same crop topy, oversize , krátke alebo infantilne potlače. Ak sa chceš aspoň trosku obliecť na svoj vek musíš hľadať. Nehovoriac o tom ze naozaj veľkosti sú hocijaké. Mám tiež 38 veľkosť ale niekedy si kupim 34 niekedy musím až 44.
Najradšej mám tiež z gate jednofarebne
Široké tričká nezapravovať 🙈, skús možno nejaké kratšie nájsť, zvonace možno široké rifle s medium/nízkym pásom, a pekný opasok alebo šatka
Široké tričká nezapravovať 🙈, skús možno nejaké kratšie nájsť, zvonace možno široké rifle s medium/nízkym pásom, a pekný opasok alebo šatka
@roxanka1 ja rifle moc nenosím, keď už - tak pokojne to široké tričko do nich zapravim a vyzerá to takto nejako. Úplne v pohode sa to robí, no človeku to musí sedieť, preto si to je najlepšie vyskúšať (a nosila som tak aj skinny rifle).
Presne toto riesim 😂 Idem do obchodu a tam kratke tricka, lenze po pupok dlzka. Alebo oversize. Ja neviem co za modu to prislo, naozaj divna, taka nezenska. Alebo sa musim velmi, velmi snazit a hladat ako ihlu v kope sena.
Presne toto riesim 😂 Idem do obchodu a tam kratke tricka, lenze po pupok dlzka. Alebo oversize. Ja neviem co za modu to prislo, naozaj divna, taka nezenska. Alebo sa musim velmi, velmi snazit a hladat ako ihlu v kope sena.
@alica110 no alebo kúpim normálnu dĺžku tričká a po podarí je mi po pupok😵💫
Skús sa popozerať okolo seba ako to nosia ostatné baby.Tiež to vždy odkukávam
@biba_18 Moja reč.Aj v 50 sa dá pekne obliecť,nie ako tetky v zástere.

Vyskúšaj a uvidíš, čo Ti pristane. Ja obvykle oversized vrch kombinujem s obtiahnutym spodkom. Ale tričká môžeš pokojne aj zapraviť do riflí, ono by Ti to malo hlavne pristat a Ty sa dobre cítiť.