Ako ste našli svoj štýl obliekania?
Ženy, ako ste našli na svoj štýl obliekania ? Som mladá a vôbec neviem čo sa mi vlastne páči. Doma točím stále pár veci dookola, ktoré ma už omrzievaju. V obchodoch sa mi nikdy nič nepáči :| a na nete býva realita úplne iná
Ja tiez nemam žiadny štýl, nakupovanie ma nebavi, v móde sa nevyznám hoci by som sa rada obliekala pekne. V obchodoch sa mi nikdy nic nepáči takze dookola iba rifle, tričká, mikiny, kosele
@anonym_e88c89 celá ja
Nemusí mať nejaký vlastný štýl, ale oblečenie dotvára osobnosť, mne sa nepáči, keď niekto stále chodí oblečený v čiernom, mám rada farby, oblečenie treba prispôsobiť aj práci, aj ostatným príležitostiam. Väčšinou som kupovala oblečenie z katalógov, aby to farebne ladilo, aj veľkosť som mala tam overenú.
@petronelag ja napríklad chodím stále v čiernom a myslím, že práve to dotvára moju osobnosť 🙂 cítim sa sebavedomo a prirodzene, keby som si obliekla farby, tak nie som vo svojej koži 🙃

@jesenzima ty si môj človek 😃 nech sa akokoľvek snažím od tohto štýlu sa neviem úplne odpútať 🫣 80% môjho šatníka je dodnes v čiernej farbe, radšej k tomu doladím farebné tenisky, šatku atď. Muž ma volá čierna vdova. Ale ja sa v tom cítim najlepšie a najistejšie
@deedaa presne 😀 ja som ale asi na 98 % čiernej a môj najfarebnejší kúsok sú sivé tenisky 😂