icon

Ako toto navlečiem okolo pása?

17. sep 2023

Viete my poradiť ako to mam navliecť okolo pása dcéra to roztrhla je to roztrhnute na 2 kusy skúšala som aj ihlou nedarí sa my to navliecť prípade co by som tam mohla dat iné ďakujem

Ako toto navlečiem okolo pása?
zuzana9393
17. sep 2023

Zicherkou

tosomja
17. sep 2023

Zicherkou, alebo háčikom. A "mi" ako mne s mäkkým i 🙂

angeli121212
17. sep 2023

Možno ihlou na vlnu tie majú veľké očká

andreatytler
18. sep 2023

Aby sa to dalo navliect zichrkou, musel by tam byt tunel z latky (ako je v teplakoch) vo vyske pasa a ja ziadny nevidim. Toto bolo podla mna navlecene cez tie otvory vo vzore? Tak ze snurka isla hore, dole, hore, dole kazde 2 cm alebo aky siroky je ten vzor. Zicherka by muslea byt taka mala aby si ju vedela prevliect cez diery v tom vzore a to je velmi mala. Ihlou nechapem preco ti to nejde. Ci sa ti neda navliect ta snurka do ihly?
Ak je tato roztrhnuta tak tam kde ju zviazes vznikne uzol a ten moze branit tomu aby sa snurka dala prevliekat. Radsej kup nove klbko vlny a z tej si odstrihni na novu snurku.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
18. sep 2023

@andreatytler ako urobím brmbolec co bol na šnúrke

tosomja
18. sep 2023

A nie je jednoduchšie kúpiť nejakú peknú stuhu a urobiť nové viazanie? Veď to už ani pekne nie je. Alebo na boky toho svetríka naši, uháčkuj pútka a prevleč cez to.

andreatytler
18. sep 2023

Taky pekny brmbolec neviem ako urobit ale taky jednoduchy urobis velmi lahko. Kukni tu:
https://www.google.ca/search?q=how+to+make+wool...

autor
18. sep 2023

@andreatytler ok ďakujem za radu ako tam pripojím ešte šnúrku

andreatytler
19. sep 2023

Myslis ako pripojis snurku na brmbolec? Asi najlepsie bude ten brmbolez zviazat dlhou snurkou pocas vyrabania (ked sa zvlecie namotana vlna z prstvov a zviaze sa snurkou) a potom pocas zastryhavania si davat pozor aby si tu jednu dlhu snnurku neprestrihla. Potom navliect snurku do ihly a poprevliekat cez vzor na satach hore, dole, hore, dole s tym ze zacnes aj skoncis vpredu kde sa ma ta snurka zvazovat a potom na druhy volny koniec snurky zase privizat druhy brmbolec tak ze to snurkou zviazes namotanu vlnu ktoru das dole z prstov a zase das pozor aby si neprestrihla tu jednu dlhu snurku.
Ale ja by som tiez asi najradsej kupila peknu ozdobnu snurku v obchode a iba ju navliekla. Ta snurka z vlny sa ti bude motat ked ju budes pravidelne zavazovat a rozvazovat. Potrebujes dost hrubu vlnu. Z tenkej ti to bude nanic.

andreatytler
19. sep 2023

Alebo kup vlnu rovnakej farby ako je ten povodny brmbolec a tie brmbolce na novu snurku priviaz. Prevlec novu snurku pomocou ihly cez vrchol toho brmbolca a zahrckaj.