Ako vybrať ideálny školský batoh pre stredoškoláčku?
Ahojte, budúci v septembri nastupujem na SŠ a vyberám si batoh. No ja už som bezradná každý batoh, ktorý ukazem rodičom sa im nepáči. Jeden je malý, ďalší drahý, ďalší není fotka z vnútra tak nevedia ako vyzerá vo vnútri. Vždy niečo nájdu niaku chybu. A ja uz neviem aký batoh ich najčastejšie poznámky sú ku cene pritom batohy, ktoré im ukazujem stoja 33-51€ čo podľa mňa není až tak veľa, kopa batohov, ktoré vidím tak stoja više 60€.
Nájdi si v lete brigádu a môžeš si kúpiť batoh aký len chceš. 🙂
@lucinka12356 chcela som ale tento rok este nemôžem, môžem až budúci rok a batoh potrebujem teraz
@lucinka12356 buduca stredoskolacka brigadu nenajde. Este na to nema vek
@lucinka12356 a kde prosím ťa sa dá nájsť brigáda v 15 a ešte aj bez ukončenia povinnej školskej dochádzky?
Autorka a aký batoh si predstavujú tvoji rodičia?
https://www.sportisimo.sk/adidas/power-vii/1120... syn si vybral tento...nosil ho par mes.aj pocas 9.rocnika a je spokojny
https://www.exisport.com/sk/batohy/107960-damsk... a tu mi ho ukazalo este o dost lacnejsi...akurat,len cierna farba
Autorka a aký batoh si predstavujú tvoji rodičia?
@janai1 sami veľmi nevedia, najradšej by boli keby stal 10-30€
Veď nech nájdu aj oni a porovnajte, možno nájdete kompromis
Aj keď ja ako matka som neriešila, čo si vybrala to má - nosí nielen ako školský už tri roky a stále je ako nový, stál okolo 30 Eur
Dodám, že stredoškolák nepotrebuje veľký batoh
Ak chceš pridaj, čo si si vybrala
@patka06 chcu ísť pozrieť budúci týždeň do mesta ale sami nevedia kde
..tak,asi zalezi aj od financnych moznosti rodicov...syn si ho sam zaplatil,lebo mal odlozene peniaze ,co podostaval na sviatky...rovnako dostava vreckove,kt si takmer cele vie usetrit
Odporúčam radšej kúpiť kvalitnejší, možno aj drahší a vydrží celú strednú.
Ak kúpia za pár Eur, je veľká pravdepodobnosť, že o pár mesiacov kupujú ďalší
Dcéra si objednala z netu, ale ak by sme hľadali v kamenných obchodoch, asi by sme išli do športových predajní Sportissimo, Decathlon a pod.
...ak mate v meste niektore sportove obchody,tam by ste mohli vybrat batoh za rozumnu cenu...mavaju aj rozne skolske batohy
Aj v deichmane su pekne batohy a za normalne peniaze
..tak,asi zalezi aj od financnych moznosti rodicov...syn si ho sam zaplatil,lebo mal odlozene peniaze ,co podostaval na sviatky...rovnako dostava vreckove,kt si takmer cele vie usetrit
@jarmila2010 tak ja nemám z čoho vreckové nedostávam a peniaze dostanem iba na narodeniny okolo 50€ ale z toho ,,vyživam" celý rok a keď mi treba viac veci z drogérie alebo take niečo tak skoro všetky peniaze nato miniem
neviem,ci ti to vsetko mame verit...3 po sebe nasledujuce temy,ako od jednej osoby...nudis sa?
neviem,ci ti to vsetko mame verit...3 po sebe nasledujuce temy,ako od jednej osoby...nudis sa?
@jarmila2010 aké 3 nasledujúce témy? Nič si nevymýšľam presne to je tak ako som napísala
Prosím ťa, nie niakú, ale NEJAKÚ chybu.
Veľmi mi to vadí, nechápem, odkiaľ sa to vzalo, kto to vymyslel a dosť veľa ľudí to opakuje.
Existuje iba NEJAKÝ, NIJAKÝ (žiadny).
Slovo niaký neexistuje.
Tak nemáš veľmi na vyber . Pôjdeš s rodičmi do mesta a vyberieš si najmenšie zlo , z čoho ti dajú vybrať . Alebo pozri na nete , na Zalande , AY kúpiš športové batohy Nike, Vans , Puma aj ta 30€ čo decka bezne nosia na strednej ako školské tašky .
Moja dcera je spokojna s Dakine campus.
Moja dcera je spokojna s Dakine campus.
@simsalabim juj , ale ten je vysoko nad rozpočet
Ty nastupujes na SŠ v septembri 2026 a uz teraz mate rodinnny problem z tvojho batoha? No ja len, ze prajem tebe a tvojej rodine vzdy len taketo problemy 🙉
Ja som chodila do zmrzlina tne na par hodín denne.
Pokial máš 15rokov a ukončila si školsku dochádzku teraz v júni, tak môžeš 🙂
Pokial máš 15rokov a ukončila si školsku dochádzku teraz v júni, tak môžeš 🙂
@lucinka12356 zase nevyšlo. Povinná školská dochádza je 10 rokov
@lucinka12356 zase nevyšlo. Povinná školská dochádza je 10 rokov
@janai1 ked absolvovala pripravny ročník tak vyslo