Ako vybrať pekné tenisky do fitka?
Ahojte, aké máte tenisky do fitka? Výber je veľký, ťažko sa rozhodnúť. Zatiaľ som si len zaplatila členstvo a hľadám peknú a pohodlnú výbavu, aby ma to este viac motivovalo 🙂 Páčia sa mi svetle, biele a pastelove odtiene s nie nejakou divoko hrubou podrážkou.
a je mi to total jedno, mám ich lebo sa mi v nich dobre cvičí… ☺️
Mam ruzovo sive Under Armour a modre New Balance 🙂 oboje su pohodlne, pomer cena vykon do fitka akurat
Ak vám to nevadí, potešilo by foto alebo link
Kup si co sa tebe paci, hadam ta nebudu motivovat k cviceniu tenisky niekoho ineho😵💫
Ved si nakup najskor oblecenie podla farby aka sa ti paci a potom k tomu ladiace tenisky.
Mne sa pacia farebne, vo fitku je jasne sama cierna, seda, biela... nuda 🙂
Akékoľvek,chod do obchodu a kúp čo ti bude sedieť,ja keď som kedysi chodila do fitka aj tak som nakoniec skončila bosá
New balance biele a čierne. Mne sa páčia nude farby, chodím v takých aj do fitka.
Vytipuj si farebne kombinácie. Aby ti všetko ladilo, zladené trička a doplnky, šiltovka, taktiež batoh. Tak aby to malo primeraný kontrast a zároveň to bolo zladené. Mne nerobí dobre keď to zladené nemám. Koľkokrát vidím baby na turistike v takých nesediacich kombináciách.. tak ja sa držím v tých svojich farbách a vzdy mi všetko so všetkým pasuje. Mám fuchsiove, bledofialove, bledoruzove, mauve, tmavosivé, čierne, tmavomodré. Ako na zimu mám také škaredé bledozelene legíny, ozaj brutálne teple. Tie mi nepasujú k ničomu, ale nosím k ním klasika čierne tenisky a čiernu bundu. Tak to je podľa mňa znesiteľné. Stojí to nemalé peniaze, tak fakt si veľmi dôkladne vyberám funkčnosť a farby oblečenia.
Ja mam Nike Metcony na cvicenie, pekne, pastelove s fialovou podrazkou. Dobre sa v nich zahrieva na pase aj dobre drzia pri cviceni s cinkami. Odporucam.
Odporucam si kupit do fitka tenisky do fitka, lepsie sa v nich drepuje, robia vypady. Ja mam reeboky, sle asi kazda znacka ma svoju radu https://eobuv.sk/c/sport/damske/posilnovna-a-fi...
Neviem, ci ti to pomoze ale ja som po rokoch presla na barefoot. Resp, bud cvicim naboso len v ponozkach a ak cvicim nieco pri com by sa mi smykalo, tak na to mam vivo barefoot. Pre mna je to neporovnatelne lepsie. Vyskusaj a uvidis.
@personality nevravela to Dominika v prispevku? Uz som ich videla na viacerych influ... tak ci to nie je len sluzba pre ne?? Skysala si ich stranku ??
@zuzinka888 lepšie som pozrela a nasla som ich 🥰
Hlavne vyberaj aj podľa toho , čo plánuješ cvičiť. Ak sa chystáš aj na klasiku ako napríklad drepy, výpady, mŕtve ťahy a pod, hrubé, mäkké, odpružené podrážky nie sú veľmi vhodné. Tam radšej niečo rovné a pevné (klasika Converse a pod)
@ndrag ako sedia velkostne? Ako bežne kožené topánky alebo treba väčšie číslo? Asi budem objednávať cez net. Adidasy mi sedeli o číslo väčšie než bežne
ja nosim bezne 38 a mam 38,5, (uzka noha s vysokym nartom). Nike su trochu kratsie ako bezna obuv.
@ndrag pozdávajú sa mi metcon 6, mas tie či iný model?

ja mám čierne a čierne a bežové a modré 😂