icon

Ako vybrať pekné tenisky do fitka?

1. mar 2025

Ahojte, aké máte tenisky do fitka? Výber je veľký, ťažko sa rozhodnúť. Zatiaľ som si len zaplatila členstvo a hľadám peknú a pohodlnú výbavu, aby ma to este viac motivovalo 🙂 Páčia sa mi svetle, biele a pastelove odtiene s nie nejakou divoko hrubou podrážkou.

biba_18
1. mar 2025

ja mám čierne a čierne a bežové a modré 😂

biba_18
1. mar 2025

a je mi to total jedno, mám ich lebo sa mi v nich dobre cvičí… ☺️

petamich
1. mar 2025

Mam ruzovo sive Under Armour a modre New Balance 🙂 oboje su pohodlne, pomer cena vykon do fitka akurat

autor
1. mar 2025

Ak vám to nevadí, potešilo by foto alebo link

0silvia0
1. mar 2025

Kup si co sa tebe paci, hadam ta nebudu motivovat k cviceniu tenisky niekoho ineho😵‍💫

kitycat
1. mar 2025

Ved si nakup najskor oblecenie podla farby aka sa ti paci a potom k tomu ladiace tenisky.

Mne sa pacia farebne, vo fitku je jasne sama cierna, seda, biela... nuda 🙂

minenkaa
1. mar 2025

Akékoľvek,chod do obchodu a kúp čo ti bude sedieť,ja keď som kedysi chodila do fitka aj tak som nakoniec skončila bosá

lucia13022023
1. mar 2025

New balance biele a čierne. Mne sa páčia nude farby, chodím v takých aj do fitka.

no1990
1. mar 2025

Vytipuj si farebne kombinácie. Aby ti všetko ladilo, zladené trička a doplnky, šiltovka, taktiež batoh. Tak aby to malo primeraný kontrast a zároveň to bolo zladené. Mne nerobí dobre keď to zladené nemám. Koľkokrát vidím baby na turistike v takých nesediacich kombináciách.. tak ja sa držím v tých svojich farbách a vzdy mi všetko so všetkým pasuje. Mám fuchsiove, bledofialove, bledoruzove, mauve, tmavosivé, čierne, tmavomodré. Ako na zimu mám také škaredé bledozelene legíny, ozaj brutálne teple. Tie mi nepasujú k ničomu, ale nosím k ním klasika čierne tenisky a čiernu bundu. Tak to je podľa mňa znesiteľné. Stojí to nemalé peniaze, tak fakt si veľmi dôkladne vyberám funkčnosť a farby oblečenia.

kitycat
1. mar 2025

@no1990 farebne 2x take drahe 🥲

ndrag
1. mar 2025

Ja mam Nike Metcony na cvicenie, pekne, pastelove s fialovou podrazkou. Dobre sa v nich zahrieva na pase aj dobre drzia pri cviceni s cinkami. Odporucam.

dadis
1. mar 2025

Odporucam si kupit do fitka tenisky do fitka, lepsie sa v nich drepuje, robia vypady. Ja mam reeboky, sle asi kazda znacka ma svoju radu https://eobuv.sk/c/sport/damske/posilnovna-a-fi...

biba_18
1. mar 2025

@no1990 ja som taká že mne je to total jedno 😂 aj na lyžiach, aj v posilke, aj keď idem so psom do lesa 😉

bludna
1. mar 2025

Neviem, ci ti to pomoze ale ja som po rokoch presla na barefoot. Resp, bud cvicim naboso len v ponozkach a ak cvicim nieco pri com by sa mi smykalo, tak na to mam vivo barefoot. Pre mna je to neporovnatelne lepsie. Vyskusaj a uvidis.

personality
1. mar 2025

Baby a neviete kde by som našla takéto personalizovane nike tenisky?

zuzinka888
1. mar 2025

@personality nevravela to Dominika v prispevku? Uz som ich videla na viacerych influ... tak ci to nie je len sluzba pre ne?? Skysala si ich stranku ??

personality
1. mar 2025

@zuzinka888 lepšie som pozrela a nasla som ich 🥰

dobryden
3. mar 2025

@bludna no neviem s tym barefoot ,ja som tak skalla tyzden cez švihadlo len v ponožkách a opuchol mi člení,mesiac som nemohla poriadne chodit,na taky beh ale o riadne kardio barefoot asi tazko.

nacomeno2
3. mar 2025

Hlavne vyberaj aj podľa toho , čo plánuješ cvičiť. Ak sa chystáš aj na klasiku ako napríklad drepy, výpady, mŕtve ťahy a pod, hrubé, mäkké, odpružené podrážky nie sú veľmi vhodné. Tam radšej niečo rovné a pevné (klasika Converse a pod)

bludna
3. mar 2025

@dobryden tak to by mi ani nenapadlo, ze niekto by isiel skakat cez svihadlo naboso 🤦‍♀️

petrahl
3. mar 2025

@no1990 ty chodis na turistiku obzerat baby a ich outfity?😁😁😁😁

autor
6. mar 2025

@ndrag ako sedia velkostne? Ako bežne kožené topánky alebo treba väčšie číslo? Asi budem objednávať cez net. Adidasy mi sedeli o číslo väčšie než bežne

ndrag
7. mar 2025

ja nosim bezne 38 a mam 38,5, (uzka noha s vysokym nartom). Nike su trochu kratsie ako bezna obuv.

autor
7. mar 2025

@ndrag pozdávajú sa mi metcon 6, mas tie či iný model?