Ako vybrať plavky a spodnú bielizeň na menšie prsia?
Ahojte idem si po radu lebo som zúfalá. Týka sa to výberu prádla ale aj plaviek. Brucho mam jemne viditeľné nakoľko sa mi viac po dvoch pôrodoch nepodarilo dat dole. Prsia áčka. Ideme k moru a neviem aké plavky zvoliť aby som nevyzerala úplne plocho. Bikiny s jemnou výplňou mi objem neurobia push upky áno ale netuším aký typ zvoliť, ide aj o prádlo. Nosim push up pod tričko ale tie prsia sú akoby príliš hore keď ich povolim už bud odstáva kraj košicka alebo to tiež nesedí. 😔 Taktiež neviem ani do spálne aké prádlo zvoliť aby som sa cítila sexy a uvoľnene. Už kvôli tomu odmietam s priateľom spať a tak to vždy hrám na nejakú chorobu tam dolu. Sex ma prestal baviť lebo sa neviem uvoľniť kvôli tomu keď som v polohe hore prsia visia ako sáčky keď aj mam podprsenku jemu to vadí ze ju mam stále na sebe. Tvrdí že ho priťahujem ze som sexy salie za mnou ale ja mu neverím každá jeho bývalá prsia mala veľké a viem ze sa mu páči taky typ žien na moju škodu. Jediný pri kom som to neriešila bol ex manžel pri nom som sa cítila sama sebou uvoľnená videl ma stále ako dokonalú ženu, rozvod bol kvôli jeho rodine nie kvôli našim problémom ktoré by sme nemali ani keby bývame ďaleko od nich. Ale už som prešla z témy na tému. Rada by som sa cítila dobre idem k moru prvýkrát. Chcem si to užiť a cítiť sa fajn aj vo vode aj na pláži aj v bežnom živote
Skús jednofarebný spodok, najlepšie čierny s vysokým pásom, vrch inej farby, prípadne vzorovaný typu balkonetová podprsenka. Samozrejme, dobre sedia len drahšie značky. Najlepšie slovenský a český výrobca. A ako písala dáma hore, v rej predajni som kúpila aj ja.
Mne najlepšie sedia podprsenky z tezenis, inde som sa nikdy netrafila
ja mam tiez male prsia, tezenis je za mna najlepsi
a co sa tyka plaviek ja by som neriesila, kupila by som obycajne zavazovacie pretoze nikto neriesi ako vyzeras, prsia neovplyvnis, mozno este cvicenie ale to len spevni + v poslednom rade plasticka operacia, musis sa s tym naucit zit 😃
Normálne mi je smutno ako sa sama seba dávaš dole. Tak máš sáčky, ale sú to tvoje zdravé sáčky tak bud na ne trochu hrdá. Začni sa mat rada a potom si môžeš kúpiť plavky len podla toho aká farba sa ti páči.
No a keď máš sáčky? Buď rada že sú zdravé a nemáš rakovinu ako strašne veľa žien, ktoré aj prichádzajú o prsia......
Nemám taký problém, ale keby mám Ačka asi by som šla na plastiku - hlavne keby mám také komplexy ako ty z toho..
Prcitaj si to este raz po sebe.... Partner nema ziadny problem, je to len a len v tvojej hlave. Nauc sa mat rada. Zmen myslenie, drzim palce.
A co sa tyka vyberu, kazdy ine preferuje, mne ide o pohodlnosť, takze
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.120600202...
https://www.lindex.com/sk/p/7170143-6793-bezova...
A plavky tiez ten styl
https://m.aboutyou.sk/p/jette/bikiny-4766976?ut...
chod na brafitting, do specializovanej predajne a tam ti pomozu. tu to nevyriesis pretoze ziadna podprsenkam nerozumie a strielaju rady od brucha.. pomozeti jedine brafitterka ktora sa v podprsenkach vyzna...
Odporucam ti tento typ podprsenky, mam prsia nulky.
@mandzula prsia nulky neexistuju 🙂
@julia_romeo bohuzial ano, som toho dokaz😃
Mono si len myslíš,.že máš Áčka. Skús menší obvod a väčšie košíčky . Kľude 70 c alebo 70 D.
@julia_romeo bohuzial ano, som toho dokaz😃
@mandzula bola si niekedy na brafitting?
@mandzula bola si niekedy na brafitting?
@julia_romeo nie, necitim potrebu, viem si podprsenku vybrat aj sama.
@julia_romeo nie, necitim potrebu, viem si podprsenku vybrat aj sama.
@mandzula hej sak jasne... nic v zlom, preto statistiky hovoria ze az 80 - 90% zien nosi zlu podprsenku, lebo sak si vedia vybrat same... Ok, ved je to tvoja volba..
@mandzula ak ka mam nulky a po 3porodoch mozno aj minus nulky tiez nosim len tento typ plaviek
@mandzula samozrejme aj s vypchavkami😆
Aj môj muž mal predomnou kozaté baby. A ja celá po tatovi. Povedala som mu, že mu nad posteľ zavesím obraz obdarenej pani, na tu sa môže pozerať, ked mňa bude dávať 😄
Toľko ku kompromisom.
Som vďačná za túto tému, tiež mam veľký problém s výberom podprsenky.
@julia_romeo nulky 😀 aké pomenovanie - a moje boli: lentilky pod kobercom 😅 , teraz mám D 😨
@julia_romeo nulky 😀 aké pomenovanie - a moje boli: lentilky pod kobercom 😅 , teraz mám D 😨
@elenka.k dobre sediaca podprsenka dokaze najst aj to, o com si mnohe damy myslia, ze neexistuje 🙂 Takze gratulujem - z lentiliek na D je naozaj posun 🙂

Navstiv intimisimi predajnu a tam ti s tym pomozu